Προς το περιεχόμενο
Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

τα 2 λινκς που σου εχω παραθεσει στην παραπανω ερωτηση σου.

για το πρωτο δεν μπορω να κανω κατι μιας και μου βγαζει σφαλμα για ενα missing dll

Δημοσ.

google it...

Κάποια στιγμή I will (επίσης το dll λείπει απο τα 7 και τα 8.1). Ερώτηση, το προγραμμα που ειναι στο link ειναι απο το 2013? αν ναι τότε γιατι να δουλέψει αυτο οταν δεν δουλεύουν οι πιο καινούργιες μέθοδοι?

Δημοσ.

Υπάρχει θέμα για jailbreak εδώ http://www.insomnia.gr/topic/251838-ps3-hacking-%CE%B5%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CF%8E%CE%B8%CE%B7%CE%BA%CE%B5-22-%CF%83%CE%B5%CF%80-2014/

Όσο για την ερώτηση σου όχι δεν γίνεται. Και ανάλογα ποιας χρονολογίας κονσόλα έχεις μπορεί να μην γίνεται και καθόλου.

Δημοσ.

Κάποια στιγμή I will (επίσης το dll λείπει απο τα 7 και τα 8.1). Ερώτηση, το προγραμμα που ειναι στο link ειναι απο το 2013? αν ναι τότε γιατι να δουλέψει αυτο οταν δεν δουλεύουν οι πιο καινούργιες μέθοδοι?

τελικα δεν γινεται τπτ επειδη δεν μπορει να κανει sign το eboot file.

Δημοσ.

παιδια ψαχνω για αγορα ενα ps3 που να ειναι  σπασμενο, καθως δεν εχω ασχοληθει ποτε με το αθλημα παρακαλω πειτε μου τι παιζει και ποια ειναι μια λογικη τιμη??

Δημοσ.

παιδια ψαχνω για αγορα ενα ps3 που να ειναι  σπασμενο, καθως δεν εχω ασχοληθει ποτε με το αθλημα παρακαλω πειτε μου τι παιζει και ποια ειναι μια λογικη τιμη??

κοιτα στις αγγελιες.

αν θα παρεις κοιτα να ειναι slim μεχρι 150 euro max.

Δημοσ.

Καλησπέρα! Εχω ένα ps3 slim 160GB με το τελευταιο update. Συμφέρει να το πουλήσω μαζί με τα παιχνίδια και να αγοράσω ένα 'σπασμένο'?(για slim πάντα) Έχω κάπου στα 15 παιχνίδια (cod mw3,mw2,bo,bo2,ghosts, gtav,gta iv,pes12,killzone 3 κλπ). Θέλω ταυτόχρονα να παίζω και online και να έχω στην διάθεσή μου όποιο παιχνίδι θέλω με DLC(ξέρω ότι πρέπει να τα κατεβάζω :P).

Δημοσ.

Αρχικά έχεις κοιτάξει αν είναι μοντέλο που "σπάει" το δικό σου; Επίσης άμα θες online το να πας σε " σπασμένη" κονσόλα δεν συνίσταται καθώς το πιο πιθανό είναι να φας ban!

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω "σπασμένο" ps3 με multiman 4.76 και είδα ότι βγήκε νέα έκδοση η 4.78, αξίζει να την περάσω, κερδίζω κάτι σχετικά με την παλιότερη έκδοση που έχω; Ακόμη πως μπορώ να την περάσω, αν μπορεί κάποιον να μου πει από που την κατεβάζω και πως την εγκαθιστώ βήμα προς βήμα. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα έχω "σπασμένο" ps3 με multiman 4.76 και είδα ότι βγήκε νέα έκδοση η 4.78, αξίζει να την περάσω, κερδίζω κάτι σχετικά με την παλιότερη έκδοση που έχω; Ακόμη πως μπορώ να την περάσω, αν μπορεί κάποιον να μου πει από που την κατεβάζω και πως την εγκαθιστώ βήμα προς βήμα. Ευχαριστώ.

αν με τα παιχνιδια που εχεις εισαι οκ,δεν ειναι αμεση η αναβαθμιση,

απλα πρεπει να την κανεις καποια στιγμη.

οδηγος υπαρχει στην 1η σελιδα.

το απο που θα το κατεβασεις,πρεπει να ψαχτεις λιγο,

διοτι ειναι 2-3 διαφορετικα βαση developer.

• Like 1
Δημοσ.

Mikele 13 σ ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου. Στην ουσία 2-3 παιχνίδια δεν μου παίζουν με την έκδοση που έχω. Όσο για την έκδοση που πρέπει να κατεβάσω, από που μπορώ να το καταλάβω ποιά έκδοση έχω; Με συγχωρείς για τις ερωτήσεις μου, αλλά δεν γνωρίζω και πολλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...