Προς το περιεχόμενο

"Οι κατασκευαστές antivirus λένε ψέματα εδώ και 20 χρόνια!"


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

99.999% περιμενεις να μην κολλησεις ιο??

 

Οι ιοι που βγαινουν καθε μερα ειναι αμετρητοι. Εαν λοιπον εσυ κανεις update 1 φορα στις 3 μερες για σκεψου ποσες πιθανοτητες εχεις να κολλησεις ιο!!!

 

Το παλικαρι που εφτιαξε το kaspersky μιλησε!!! Εδω μπορεις μεχρι και απο ατελεια hardware (bug του cpu) να κολλησεις ιο (η κατι παρομοιο), εσυ περιμενεις την symantec και την καθε symantec να σε σωσει??

 

Το πραγματικο antivirus ειναι μεσα στο κεφαλι σου!!! Αρκει να ξερεις σε τι site μπαινεις και να μην σε εχουν βαλει στο ματι (που το τελευταιο ειναι λιγο τραβηγμενο, εκτος κι αν εισαι ο κοκαλης ο βαρδηνογιαννης η ο βγενοπουλος και προσπαθουν να σε κατασκοπευσουν....)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ρε παιδιά εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ποιοι είναι αυτοί που δημιουργούν τους διάφορους ιους και τα σχετικά, τι κέρδος θα μπορούσε να έχει κανείς από αυτό η ευχαρίστηση να καταστρέψει το πισι του άλλου, δεν νομίζω.

Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής, είμαι εταίρια που πλασάρει αντιικό πρόγραμμα για να πείσω τον άλλον να το αγοράσει και να βγάλω χρήματα δεν δημιουργώ κανέναν ιο να του κάνει την ζωή δύσκολη ώστε να τρέξει σε εμένα και να μου ζητήσει βοήθεια.

Πολλές φορές για να κατανοήσεις κάποιες καταστάσεις πρέπει να κοιτάς ποιοι επωφελούνται από αυτό και στην προκειμένη περίπτωση οι μόνες που επωφελούνται από αυτήν την ιστορία είναι οι εταιρίες αντιικών προγραμμάτων.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

kurkosdr να σου πω μια μερα μπηκα σε μια σελίδα ενός συγκροτήματος και μου πέταξε ένα ποπ απ που έλεγε κατι για παιχνίδια κτλ...το κλείνω δν το πάτησα....κλείνω εντελώς τις σελίδες και στο ντούκου μου πετάει το ίδιο ποπ απ...εκείνη τη στιγμή μπλοκάρει το τοίχος και μου το βγαζε με χκαι δν μπορούσα να μπω καθόλου στ νετ εκανα σκάν με πολλά προγράμματα καν΄ενα δν βρίκε τπτ...τον πήγα σε τεχνικο και μου λέει επανεγκατάσταση....

 

Υ.Σ. και γω σαν administrator είμαι στν υπολογιστή κακό ειναι???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

99.999% περιμενεις να μην κολλησεις ιο??

 

Οχι, περιμενω να μην κολλήσω ιό 100%, και το εχω ηδη καταφερει στο laptop... Προσεχω τι κανω, τοσο απλά. Αλλα εχω ενημερωμενα antivirus και antispyware, ωστε οντως να ξερω οτι δεν εχω κολλήσει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπαίνοντας σε συγκεκριμένο site με cracks κτλ το F-secure (που είχα με τη σύνδεση οτενετ - τότε) έπιανε πάντα μερικά τεμάχια (ιούς). Αλλάζοντας το antivirus και μπαίνοντας στο ίδιο site δεν φαίνεται να κολλάω τίποτα... Αλλά ούτε και βλέπω παρενέργειες στον υπολογιστή μου...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...