Προς το περιεχόμενο

Ιδου η απορια

kailaki

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ε8400 η ε8500????προκειται να φτιαξω ενα pc για την ακριβεια εχω παρει τα παντα εκτος απο cpu οπου 8α επαιρνα τον ε8400 αλλα με τις νεες τιμες ο ε8500 κανει μονο 20ε παραπανω αξιζει λοιπον να παρω αυτον η να κρατισω το 20αρικο να παω για κανα καφε?(η cpu θα αλλαχτει σε καμια 3ετια παλι)

Δημοσ.

Γιά 20 ευρώ τώρα δεν γίνεται και χάμος, αλλά διαφόρα ούσιαστικη δεν θα δέις! οπότε πράττεις ανάλογα, οτι θέωρεις κάλυτερο, απο εμένα χτύπα τον 8500:P

• Super Moderators
Δημοσ.

AN σκοπεύεις να overclockάρεις σοβαρά με ΚΑΛΗ aftermarket ψύκτρα ή με νερό πάρε τον Ε8500...αλλιώς πάρε τον Ε8400...

Δημοσ.

Αν δεν είσαι τρελαμένος με τα benchmarks, δε νομίζω να καταλάβεις διαφορά, πόσο μάλλον στο μέλλον. Για μένα πάρε ό,τι θες και άλλαξε καφετέρια.

• Moderators
Δημοσ.

''αντε μεχρι 4,2Ghz'' ?

Ηθελα να ξερα εαν ουδεποτε στο παρελθον μπορουσες να πεις κατι τετοιο, ακομα και με τους Core2 E6850...

Εαν θες στανταρ 4,2Ghz πρεπει να παρεις τον Ε8500. Εκει φαινεται η διαφορα του +0,5 multi.

Δημοσ.

Για 20 παρε τον 8500 χωρισ δευτερη σκεψη. Εγω δεν τον πηρα μιας και τοτε ειχε αρκετα μεγαλη διαφορα τιμης (αδικαιολογητη κατα την αποψη μου).

Δημοσ.

καλη επιλογη αλλα μην ξεχασεις οτι για 4-4,2 θα χρειαστεις και μια καλη ψυκτρα αμαρτια να ψηνεται ο cpu.

• Super Moderators
Δημοσ.

καλά είναι αυτονόητο ότι δεν πάει τόσο με την λεπτή πανάθλια μαμίσια ψύκτρα των 45nm cpus της Intel

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...