Προς το περιεχόμενο

Mouse για Games

ntinos82st

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγώ θα σου πρότεινα το

LOGITECH MOUSE G7 LASER ασύρματο στα 69.00 ?

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570214

PS.Εγώ πάντως για mouse έχω ένα ποντίκι lazer άγνωστης μάρκας και για mousepad έχω ένα λεπτό βιβλίο.

Μια χαρά τα βγάζω πέρα.

Αυτό είχα... Υπερμούφα...

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για λίγα λεφτά πάρε ένα MX518, για πολλά πάρε ένα G9 (προσωπικά τα αξίζει). Επίσης, για ασύρματο και games η μόνη λύση που δουλεύει εγγυημένα είναι το G7, τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Καλύτερο mouse απο το ΜΧ Revolution της Logitech εγώ δεν έχω ξαναπιάσει πάντως.

Άπειρα κουμπιά / 2 wheels , customisation τέλειο απο το Setpoint software της Logitech, response ικανοποιητικότατο, ογκώδες σε πρώτη ματιά, απίστευτα άνετο και ξεκούραστο όταν το πιάσεις.

Απο τιμή δεν είναι απο τα φτηνά, αλλά απο κάποια (δοκίμασα αρκετά πριν το πάρω) uber gaming mouses που διαφημίζονται είναι αιώνες μπροστά και φτηνότερο.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
τι εννοεις βαρυ? ειναι αρκετα ελαφρυτερο απο τα κοινα Mouse τυπου wireless laser της microsoft!! το g9 laser και το sidewinder εχουν ιδανικη εφαρμογη στο χερι.

Δεν έχω useάρει mouse ασύρματα και i cant εκφράσω opinion.

Το χειρότερο που έχει είναι ότι έχει σε κάποιες στιγμές τρεμουλιαστή κίνηση especially σε κινήσεις ακριβείας...νόμιζα πως είχα πάρκινσον(ρε λες; )

Και mouse pad είχα changeάρει(από μπλέ έβαλα γκρι μήπως το επηρέαζε το χρώμα)και πολλές ρυθμίσεις άλλαξα,αλλά απηύδησα και το έβαλα στην άκρη.

Δημοσ.
Δεν έχω useάρει mouse ασύρματα και i cant εκφράσω opinion.

Το χειρότερο που έχει είναι ότι έχει σε κάποιες στιγμές τρεμουλιαστή κίνηση especially σε κινήσεις ακριβείας...νόμιζα πως είχα πάρκινσον(ρε λες; )

Και mouse pad είχα changeάρει(από μπλέ έβαλα γκρι μήπως το επηρέαζε το χρώμα)και πολλές ρυθμίσεις άλλαξα,αλλά απηύδησα και το έβαλα στην άκρη.

κομματακι ατυχος μου φαινεσαι! το εχω εδω και κανα διμηνο και μακαρι να το ειχα και στην δουλεια μου!! γιατι δεν το επεστρεψες? οπως ανεφερα τα αλλα δυο που προτεινω πρεπει να ειναι ακομα καλυτερα!

Δημοσ.

εγώ με το microsoft side winder έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και δεν το περίμενα πραγματικά..όλα τα euro που κόστισε τα αξίζει!

πάντως όλα τα euro που κόστισε τα αξίζει και με το παραπάνω!

τώρα από εκεί και πέρα είναι και πιο σε βολεύει στο χέρι..πως και που είναι τα κουμπιά κτλ

για logitech δεν έχει τύχη να πάρο ποντίκι οποτε δεν ξέρω.. πάντως ακούω τα καλύτερα και για αυτά!

Δημοσ.

Παίδες δεν καταλαβαίνω.Μούφα το g7?Εγώ παίζω Dota και το έχω λιώσει στα κλικς και δεν το βλέπω ούτε πόντο να χάνει.Μια χαρά το ποντίκι και πολύ έξυπνο με τις κασέτες-μπαταρίες.Αν θες ασύρματο , μονόδρομος.Οι μπαταριές αρχίσανε να χάνουν μετά τα 3 χρόνια.Και μιλάμε για μαζικό gaming,dota και wow.

G9 τώρα , ποιότητα υλικών απίστευτη.Για να δούμε πως θα τα πάει.Τα MX518 είναι πολύ φιλότιμα ποντίκια.

Δημοσ.

τι g7 και g9 ρε πάρε ένα απλό να μη μπλέκεις με πολλές λειτουργίες ενα mouse γιατι μετά γίνεται σαν το nero πας να γράψεις cd και σου λέει οργάνωσε τις εικόνες σου

όλα την ίδια δουλειά κανουν

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Σε προηγούμενο post, ανέφερα για προβληματική κίνηση του Habu σε πολύ μικρές κινήσεις.

Mόλις ανακάλυψα, πως εξαλείφονται όταν είναι σε γυαλιστερή επιφάνεια (π.χ σε εξώφυλλο περιοδικού! )

Δημοσ.

είχα 518 το αλλαξα με g5 , είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και απο τα 2. Το g5 έχει λίγο περισσότερες ρυθμίσεις (βαρος και ευαισθησία). Κανονισε μόνο να πάρεις την 2007 εκδοση με τα 2 κουμπιά αριστερα για τον αντιχειρα, όχι την παλεότερη με το ενα.

το 518 ηταν βράχος αντεξε 3 χρόνια wow (μιλάμε για τρελλή χρηση όχι μαλακιες) και ακόμα παίζει μια χαρά. Το g5 το έχω κοντά στο χρόνο και είναι μια χαρα επίσης.

Δημοσ.

Εγω ειχα το MX518 και μετα απο 3 χρονια το άλλαξα γιατι χαλασε το δεξί κλικ.Πηρα το Razer CopperHead .Δεν λεω ειναι πιο ευχρηστο απο το 518 πιο συμμαζενο απο το ογκωδες Logitech.έχω την εντύπωση ομως οτι πολλες φορες γινομαστε λιγο υπερβολικοι λες και καταλαβαινουμε τεραστιες διαφορες απο τα 2000dpi στα 5000dpi και ούτω καθεξής....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...