NemeSis1990 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Εγώ θα σου πρότεινα τοLOGITECH MOUSE G7 LASER ασύρματο στα 69.00 ? http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.570214 PS.Εγώ πάντως για mouse έχω ένα ποντίκι lazer άγνωστης μάρκας και για mousepad έχω ένα λεπτό βιβλίο. Μια χαρά τα βγάζω πέρα. Αυτό είχα... Υπερμούφα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 ασύρματο και gaming mouse δεν πάνε μαζί...τέλος
j0maK Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Για λίγα λεφτά πάρε ένα MX518, για πολλά πάρε ένα G9 (προσωπικά τα αξίζει). Επίσης, για ασύρματο και games η μόνη λύση που δουλεύει εγγυημένα είναι το G7, τίποτα άλλο.
Skia11 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2008 Καλύτερο mouse απο το ΜΧ Revolution της Logitech εγώ δεν έχω ξαναπιάσει πάντως. Άπειρα κουμπιά / 2 wheels , customisation τέλειο απο το Setpoint software της Logitech, response ικανοποιητικότατο, ογκώδες σε πρώτη ματιά, απίστευτα άνετο και ξεκούραστο όταν το πιάσεις. Απο τιμή δεν είναι απο τα φτηνά, αλλά απο κάποια (δοκίμασα αρκετά πριν το πάρω) uber gaming mouses που διαφημίζονται είναι αιώνες μπροστά και φτηνότερο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2008 τι εννοεις βαρυ? ειναι αρκετα ελαφρυτερο απο τα κοινα Mouse τυπου wireless laser της microsoft!! το g9 laser και το sidewinder εχουν ιδανικη εφαρμογη στο χερι. Δεν έχω useάρει mouse ασύρματα και i cant εκφράσω opinion. Το χειρότερο που έχει είναι ότι έχει σε κάποιες στιγμές τρεμουλιαστή κίνηση especially σε κινήσεις ακριβείας...νόμιζα πως είχα πάρκινσον(ρε λες; ) Και mouse pad είχα changeάρει(από μπλέ έβαλα γκρι μήπως το επηρέαζε το χρώμα)και πολλές ρυθμίσεις άλλαξα,αλλά απηύδησα και το έβαλα στην άκρη.
johnny73 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δεν έχω useάρει mouse ασύρματα και i cant εκφράσω opinion.Το χειρότερο που έχει είναι ότι έχει σε κάποιες στιγμές τρεμουλιαστή κίνηση especially σε κινήσεις ακριβείας...νόμιζα πως είχα πάρκινσον(ρε λες; ) Και mouse pad είχα changeάρει(από μπλέ έβαλα γκρι μήπως το επηρέαζε το χρώμα)και πολλές ρυθμίσεις άλλαξα,αλλά απηύδησα και το έβαλα στην άκρη. κομματακι ατυχος μου φαινεσαι! το εχω εδω και κανα διμηνο και μακαρι να το ειχα και στην δουλεια μου!! γιατι δεν το επεστρεψες? οπως ανεφερα τα αλλα δυο που προτεινω πρεπει να ειναι ακομα καλυτερα!
shadowmann Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 εγώ με το microsoft side winder έμεινα απόλυτα ευχαριστημένος και δεν το περίμενα πραγματικά..όλα τα euro που κόστισε τα αξίζει! πάντως όλα τα euro που κόστισε τα αξίζει και με το παραπάνω! τώρα από εκεί και πέρα είναι και πιο σε βολεύει στο χέρι..πως και που είναι τα κουμπιά κτλ για logitech δεν έχει τύχη να πάρο ποντίκι οποτε δεν ξέρω.. πάντως ακούω τα καλύτερα και για αυτά!
Dakonblackblade Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2008 Παίδες δεν καταλαβαίνω.Μούφα το g7?Εγώ παίζω Dota και το έχω λιώσει στα κλικς και δεν το βλέπω ούτε πόντο να χάνει.Μια χαρά το ποντίκι και πολύ έξυπνο με τις κασέτες-μπαταρίες.Αν θες ασύρματο , μονόδρομος.Οι μπαταριές αρχίσανε να χάνουν μετά τα 3 χρόνια.Και μιλάμε για μαζικό gaming,dota και wow. G9 τώρα , ποιότητα υλικών απίστευτη.Για να δούμε πως θα τα πάει.Τα MX518 είναι πολύ φιλότιμα ποντίκια.
NeuroN Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 15 Αυγούστου 2008 τι g7 και g9 ρε πάρε ένα απλό να μη μπλέκεις με πολλές λειτουργίες ενα mouse γιατι μετά γίνεται σαν το nero πας να γράψεις cd και σου λέει οργάνωσε τις εικόνες σου όλα την ίδια δουλειά κανουν
_BASSstarlet_ Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2009 Σε προηγούμενο post, ανέφερα για προβληματική κίνηση του Habu σε πολύ μικρές κινήσεις. Mόλις ανακάλυψα, πως εξαλείφονται όταν είναι σε γυαλιστερή επιφάνεια (π.χ σε εξώφυλλο περιοδικού! )
alex_000 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2009 είχα 518 το αλλαξα με g5 , είμαι απόλυτα ευχαριστημένος και απο τα 2. Το g5 έχει λίγο περισσότερες ρυθμίσεις (βαρος και ευαισθησία). Κανονισε μόνο να πάρεις την 2007 εκδοση με τα 2 κουμπιά αριστερα για τον αντιχειρα, όχι την παλεότερη με το ενα. το 518 ηταν βράχος αντεξε 3 χρόνια wow (μιλάμε για τρελλή χρηση όχι μαλακιες) και ακόμα παίζει μια χαρά. Το g5 το έχω κοντά στο χρόνο και είναι μια χαρα επίσης.
k@menos95 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2009 εγω λεω να περιμενεις το g500 http://www.logitech.com/index.cfm/mice_pointers/mice/devices/5750&cl=us,en
2nisis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2009 Εχει έρθει, http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=23&category=69978174&product=1334859
ThrowDOWN Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2009 g5 έχω και είναι μια χαρά για fps που το θέλω, αν είναι να πάρεις παρέ το G500 το g9 μακραν οτι ποιο άσχημο έχω δεί σε mouse.
stefanos_79 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2009 Εγω ειχα το MX518 και μετα απο 3 χρονια το άλλαξα γιατι χαλασε το δεξί κλικ.Πηρα το Razer CopperHead .Δεν λεω ειναι πιο ευχρηστο απο το 518 πιο συμμαζενο απο το ογκωδες Logitech.έχω την εντύπωση ομως οτι πολλες φορες γινομαστε λιγο υπερβολικοι λες και καταλαβαινουμε τεραστιες διαφορες απο τα 2000dpi στα 5000dpi και ούτω καθεξής....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.