Προς το περιεχόμενο

Αγορά UPS.

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν παίζει ρόλο τοσο το τροφοδοτικό ,καθότι 700watt είναι το μέγιστο που μπορεί να δώσει.Αυτό που παίζει ρόλο είναι τα υλικά που έχει το pc σου.

Πηγαινε εδω και υπολόγισε ποσα watt καταναλωνει το pc σου και τα ξαναλέμε...

Δημοσ.

457w πες 500w...

Πάντως αυτό δεν νομίζω ότι είναι έξυπνη λύση...

Καλύτερα να βασιστώ σε ένα UPS μεγαλύτερο του τροφοδοτικού,

γιατί αν εμένα αύριο μου καυλ#@# να πάρω 2 κάρτες γραφικών; τι θα πω; α το UPS δεν θα αντέξει ας πάρω καινούργιο; ενώ έτσι θα ξέρω ότι θα μπορώ να βάλω όσο αντέχει η τροφοδοσία...

Απλά τι μάρκα να πάρω;

Δημοσ.

Πάρε οτι μάρκα θέλεις ,αλλά πρόσεξε να μην έχει ανεμιστηράκι πάνω και κάνει φασαρία.Καλά είναι τα 200?.

Πάρε ενα 1000va,φτάνει για 700Watt.Εγώ εχω πάρει Mustek.

• Super Moderators
Δημοσ.

APC & MGE είναι πολύ καλές μάρκες, αλλά θέλει ψάξιμο στο skroutz.gr μιας και τα Πλαίσιο/Eshop δεν έχουν ποικιλία...

Δημοσ.

εμένα μου βγάζει γύρω στα 370 Watt και θέλω να συνδέσω και μία τηλεόραση Sony 40άρα (185 watt λένε τα specs) άρα 555 watt σύνολο.Στα πόσα watt να "παίξω"και τί να προσέξω.Ευχαριστώ.

• Super Moderators
Δημοσ.

εγώ το θυμάμαι από κατασκευαστές και συγκεκριμένα μοντέλα...

τώρα για περισσότερες πληροφορίες κοιτάς wikipedia...Volt-Ampere & Power Factor νομίζω

While the volt-ampere (abbreviated VA) and the watt are dimensionally equivalent one may find products rated in both VAs and watts with different numbers. This is common practice on UPSs (Uninterruptible Power Supplies). The VA rating is the apparent power that a UPS is capable of producing, while the watt rating is the real power (or true power) it is capable of producing, as opposed to reactive power.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...