G_Zisis Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα σε όλους! Λοιπόν εδώ και πολλά χρόνια έχω την οθόνη Sony SDM-X72 και περιέργως λειτουργεί μέχρι σήμερα άψογα,χωρίς κανένα πρόβλημα. Πριν λίγο έπεσα τυχαία σε ένα παλιό post ενός forum που έλεγε διάφορα για τις TFT.Σε ένα σημείο έλεγε ότι η φωτεινότητα των TFT είναι πολύ μεγάλη με αποτέλεσμα να γίνεται πολύ κουραστική για τα μάτια και ότι πρέπει να μειώνεται από το χρήστη.Εγώ όμως έχω αφήσει τις ρυθμίσεις στις default τιμές τους και είδα ότι το backlight είναι τέρμα! Μήπως μπορεί κάποιος να μου πει πόσο να το ρυθμίσω; Ευχαριστώ!
pluss Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Αν εσένα σε βολεύει όλα αυτά τα χρόνια η λειτουργία της, εγώ δεν βλέπω τον λόγο να κάνεις κάποια ρύθμιση στην οθόνη σου.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Όταν βλέπεις ταινία και έχει σκοτεινές λήψεις,το σκοτάδι παραμένει σκοτάδι ή βλέπεις φως από πίσω; Επίσης,όταν βάλεις μαύρο χρώμα για wallpaper,είναι όντως μαύρο σε όλη την επιφάνεια ή γκριζάρει κατά τόπους;
G_Zisis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Μόλις τώρα είδα ότι κάποιος έχει απαντήσει στο θέμα. Για τις τανίες δεν θυμάμαι.Τώρα για το μαύρο wallpaper έβαλα προεπισκόπηση προφύλαξης οθόνης στο Κενό και σχεδόν όλη η οθόνη ήταν αρκετά σκούρο γκρι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.