logo15 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2008 Παιδες και κοπελιες καλησπερα!!!! Σκευτομαι να την κανω για Αγγλια (να μορφοθω μιας και εδω σε αυτη την χωρα δεν προκειτε.Τεσπα...). Εμαθα οτι περνουν με συγγεκριμενα κριτιρια(κατι σε στυλ κατατακτιριων που δεινεις).επισεις βρηκα αυτο http://www.soton.ac.uk/international/countrypages/Greece.html απο το πανεπιστιμιο του Σαυθαμτον. Γραφει οτι θελει σε μερικα μαθηματα Α αλλα και 17+ απολιτιριο. Εγω που ρωτισα εναν τυπο που περασε περισι μου ειπε οτι ειχε μονο τα Α και στο απολυτιριο 13,5.εινα λογικο??Αν περνας με 13,5 γιατι γραφει 17+?? Αυτη ειναι η απορεια για την οποια ζηταω βοηθεια. ευχαριστω εκ των προτερων... ΥΣ. Ειναι κανενας που σπουδαζει Αγγλια??Ειπαρχει κανενα site που μαζευει ελληνες και ελληνες φοιτιτες της Αγγλιας???
kage Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=2235727 spoudes-agglia.gr ελπιζω στην αγγλικη γλωσσα να τα πηγαινεις καλυτερα..
alex2005 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 ελπιζω στην αγγλικη γλωσσα να τα πηγαινεις καλυτερα.. :-DLOL Τα κριτήρια που επιλέγουν τους φοιτητές είναι καθαρά υποκειμενικά κατά την γνώμη μου. Υπάρχουν αυτές οι γενικές προϋποθέσεις που διαβάζεις στα site των πανεπιστημίων, αλλά μην ξεχνάμε ότι στην Αγγλία η εκπαίδευση είναι εμπόριο.Κατά συνέπεια όλα δουλεύουν με τον βασικό κανόνα του εμπορίου, προσφορά-ζήτηση. Εν ολίγοις, αν έχεις βαθμό 12, μην περιμένεις να σε δεχτούν στην Οξφόρδη ούτε στο Cambridge, αλλά στο Luton θα είσαι ο καλύτερος . Αυτό που θέλω να πω είναι πως ανάλογα με τον βαθμό σου θα στοχεύσεις και στην ποιότητα του Πανεπιστημίου, αλλά αν το ερώτημά σου είναι αν θα σε δεχτούν κάπου, τότε είμαι κατηγορηματικός, ναι αρκεί να έχεις την αυτογνωσία για το που να στείλεις αιτήσεις. Και οι αιτήσεις είναι τσάμπα ε!!Στείλε όσες μπορείς. ΥΓ. Συγνώμη που γίνομαι αδιάκριτος και ίσως λίγο αγενής. Αλλά αν κρίνω από την ορθογραφία σου απορώ πως αποφοίτησες από το σχολείο....τι βαθμό απολυτηρίου έχεις?
DrLo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Σκευτομαι να την κανω για Αγγλια (να μορφοθω μιας και εδω σε αυτη την χωρα δεν προκειτε.Τεσπα...). Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια ! ΥΓ : Πόσο μου τη σπάει όταν κάποιος γράφει "Τεσπά" !@#@$^$#@@%#
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Διαβάστε την υπογραφή του και μείνετε οντόπικ
blashyrkh+ Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Η παιδεια εδω επικροτει την προσπαθεια του καθε βλακα φυτουκλα που μπαινει σε οποια σχολη θελει αναλογα με το ποσα σπυρακια εχει στη μουρη και ποσα μορια εβγαλε.Αξιζει δεν αξιζει θα μπει ο φυτουκλας εκει που θελει και ο αλλος που απο μικρος ασχολιοταν με το αντικειμενο η το αγαπουσε και ηταν το ονειρο του μενει απ'εξω.Εγω θα γουσταρα οι τυποι που ειτε απο θεμα λαθος τακτικης ειτε απο θεμα νοοτροπιας δεν περασαν Ελλαδα να πανε εξω να φτιαχτουν και να γυρισουν εδω να τριψουν το πτυχιο του φυτουλα στη μουρη του.Η Ελλαδα αδικει πολυ την Ελλαδα με τις Πανελληνιες.
TeZaS Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Η παιδεια εδω επικροτει την προσπαθεια του καθε βλακα φυτουκλα που μπαινει σε οποια σχολη θελει αναλογα με το ποσα σπυρακια εχει στη μουρη και ποσα μορια εβγαλε.Αξιζει δεν αξιζει θα μπει ο φυτουκλας εκει που θελει και ο αλλος που απο μικρος ασχολιοταν με το αντικειμενο η το αγαπουσε και ηταν το ονειρο του μενει απ'εξω.Εγω θα γουσταρα οι τυποι που ειτε απο θεμα λαθος τακτικης ειτε απο θεμα νοοτροπιας δεν περασαν Ελλαδα να πανε εξω να φτιαχτουν και να γυρισουν εδω να τριψουν το πτυχιο του φυτουλα στη μουρη του.Η Ελλαδα αδικει πολυ την Ελλαδα με τις Πανελληνιες. +9000000000 Έχεις απίστευτα απόλυτο δίκιο φίλε!!!! Ειλικρινά έτσι είναι.
DrLo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Η παιδεια εδω επικροτει την προσπαθεια του καθε βλακα φυτουκλα που μπαινει σε οποια σχολη θελει αναλογα με το ποσα σπυρακια εχει στη μουρη και ποσα μορια εβγαλε.Αξιζει δεν αξιζει θα μπει ο φυτουκλας εκει που θελει και ο αλλος που απο μικρος ασχολιοταν με το αντικειμενο η το αγαπουσε και ηταν το ονειρο του μενει απ'εξω.Εγω θα γουσταρα οι τυποι που ειτε απο θεμα λαθος τακτικης ειτε απο θεμα νοοτροπιας δεν περασαν Ελλαδα να πανε εξω να φτιαχτουν και να γυρισουν εδω να τριψουν το πτυχιο του φυτουλα στη μουρη του.Η Ελλαδα αδικει πολυ την Ελλαδα με τις Πανελληνιες. Ξέρω αρκετούς "φύτουκλες"΄που μείναν απ' έξω από τις σχολές της αρεσκείας τους (πχ Ιατρική) και αναγκαστήκαν να πάνε Αγγλίες να γίνουν ότι πιο κοντά μπορούσαν σε αυτό. Ξέρω επίσης αρκετούς, καλού μαθητές φυσικά αλλά κάθε άλλο παρά "φύτουκλες" που περάσανε στη πρώτη τους επιλογή άνετα. Όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια ! Διαβάστε την υπογραφή του και μείνετε οντόπικ Προς αποφυγή παρεξηγήσεων το παράπάνω μου σχόλιο δεν έχει να κάνει τόσο με την ορθογραφία σου (η αλήθεια είναι ότι δεν είχα διαβάσει την υπογραφή) αλλά με την αντίληψη που προσπαθούσες να περάσεις. Τώρα αν εννοούσες ότι το ελληνικό εκαπιδευτικό σύστημα δεν έχει τις κατάλληλες υποδομές για να σπυδάσει κάποιος δυσλεκτικός και όχι ότι γενικά είναι χάλια τότε μπορεί να έχεις και δίκιο, αν και νομίζω ότι τόσο στις πανελλήνιες όσο και στα ΑΕΙ υπάρχει αντίστοιχη πρόβλεψη (δε το ξέρω πολύ καλά το ζήτημα).
DrLo Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Διαβάστε την υπογραφή του και μείνετε οντόπικ Πως είσαι σίγουρος ότι όλοι έχουν ενεργοποιημένη την επιλογή "Προβολή υπογραφής" ? Μάλλον παράληψη του φίλου μας να μην διευκρινήσει στο κέιμενο του μήνυματός του ότι η άποψή του για το ελληνικό σύστημα παιδείας έχει να κάνει και με το γεγονός ότι είναι δυσλεκτικός.
Lucifer Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Δεν ήξερα καν ότι υπάρχει αυτή η επιλογή. Όσοι την έχουν ενεργοποιημένη να την απενεργοποιήσουν γιατί πρέπει να ποζεριάσουμε και 'μεις κάπως.
logo15 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 οκ ευχαριστω για την βοηθεια σας... Θα το ψαξω και μονος μου.
logo15 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Αυγούστου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/search.php?searchid=2235727spoudes-agglia.gr ελπιζω στην αγγλικη γλωσσα να τα πηγαινεις καλυτερα.. Στην αγγλικη εχω προφισιενσι με Α
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.