lefteris210 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Greek Cabal " Shifters " είναι έτοιμο στον Ceberus από Templar. για guild invites wispers στους : Eldolil , Lefos σας περιμένουμε και στο teamspeak apo tous Shifters !! πληροφορίες για το teamspeak επικοινωνήστε με Eldolil να σας δώσει τα στοιχεία. έπαιζα και εγώ μέχρι το πασχα γαμάτο game έχω templar healer QL10 BLUE Gear και είχα farm όλα τα Dungeon Elite Mode εκεί υπάρχει ένας τοίχος στο game Για να πας Nightmare (end game) θες guild TS παρέα και όσο και αν έψαξα δεν βρήκα ελληνικό guild για να κάνω progress στο game γιατί Nightmares με pugs δεν κάνεις Οπότε το παράτησα το game μέχρι νεοτέρας και χώθηκα Rift που έγινε προσφάτως F2P Αν ο Eldolil φτιάξει το Templar Cabal εννοείτε ότι είμαι πίσω στο game και ο healer μου έτοιμος να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε dungeon μέχρι elite είναι έτοιμο και σε περιμένουμε
aliakas Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2013 Ειμαστε εδω και σε περιμενουμε...σε παρακαλαω τοσο καιρο να μπεις Team Speak αλλα εσυ κανεις LvL Up heheh δυστυχώς αυτές τις μέρες με έχουν στριμώξει στη δουλειά... 2 lvl μείνανε άντε να κάνουμε και τπτ σοβαρό
Grobath Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Κάπου διάβασα ότι το νέο content που βγάζουν πρέπει να το αγοράζεις κάθε φορά. Ισχύει;
DeViAnT_Puppet Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2013 Κάπου διάβασα ότι το νέο content που βγάζουν πρέπει να το αγοράζεις κάθε φορά. Ισχύει; Ε ναι, απο τότε που έγινε buy to play (και δεν πληρώνεις συνδρομή), αν θες να παίξεις κάθε νέο issue πρέπει να το αγοράσεις. Με την αγορά του παιχνιδιού έχεις μέχρι και το Issue 4 που συνολικά είναι πάνω απο 150 ώρες gameplay (χωρίς να βάλω μέσα PvP και τα σχετικά). Απο κεί και πέρα, τα τελευταία Issues είναι κυρίως για QL10 χαρακτήρες. Απ ό,τι φαίνεται, το συγκεκριμένο σύστημα είναι πολύ καλύτερο του συνδρομητικού μοντέλου, μιας και τα τελευταία Updates είναι τραγικά καλύτερα απο τα προηγούμενα.
nicoc89 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 απίστευτο gameμπήκα στο store και είδα οτι έχω 10 vet points και 1200 bonus points (που λειτουργούν όπως τα fc που πλερώνεις !αγόρασα το issue 5διάβασα οτι κατα καιρούς δίνουν bonus pointsκοίτα που τελικά δεν ειναι μονόδρομος να τα σκάσεις (με ανησυχούσε λίγο το θέμα)
lefteris210 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 απίστευτο game μπήκα στο store και είδα οτι έχω 10 vet points και 1200 bonus points (που λειτουργούν όπως τα fc που πλερώνεις ! αγόρασα το issue 5 διάβασα οτι κατα καιρούς δίνουν bonus points κοίτα που τελικά δεν ειναι μονόδρομος να τα σκάσεις (με ανησυχούσε λίγο το θέμα) με τι όνομα παίζεις ?
subdee Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 timvorixos Ωχ κάπου σε είχα πετύχει τυχαία στο Kingsmouth νομίζω...
virginkiller Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2013 Έχει κανεις key να μου δώσει να το δοκιμάσω; δώσε mail
lefteris210 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2013 filthydwarf εγώ<--- λεει οτι δεν υπαρχει .....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα