Προς το περιεχόμενο

Η HOL ζητάει πίσω τον ρούτερ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω να σας πω που την hol την εχω φαει με το κουταλι (τρομαρα μου χαχα) οταν φυγεις πριν απο τν πρωτο χρονο και πληρωνεις και ζητανε τον εξοπλισμο μετα τον πρωτο χρονο δεν πληρωνεις αλλα ζητανε τον εξοπλισμο ατυπα χωρις να το λεει το συμβολαιο γιατι λοογικα ληγει και γινεται αοριστου... και εμενα ετσι πηγαν να μου την κανουν και την εφαγαν την καταγγελια 4.000 ευρω εφαγαν προστιμο (με μεσω βεβαια ... ) απο την ΕΕΕΤ ...

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παιδια μετα απο αυτα που βλεπω ειμαι λιγο δυσπιστος.Σκεφτομουν να βαλω την Ηοl τωρα το 2play της διοτι οι ταχυτητες που προσφερει ειναι κατι παραπανω απο ικανοποιητικες(το εχω δοκιμασει σε ενα φιλο μ :D ).απλα με αυτα που λετε τωρα με κανατε να ειμαι παλι σε φλου κατασταση για το τι θα βαλω.Κριμα διοτι το Fritzbox που δινουν ειναι παρα πολυ καλο και αυτος ηταν και ενας λογοσ που θα το έπερνα.

και ιδου το ερωτημα:λετε να το παρω τελικα το πακετο ή οχι??

Δημοσ.

Δε δίνει router τσάμπα η HOL είναι όλα χρησιδάνειο και επιστρέφονται μετά τη διακοπή - δείτε τη σύμβαση που υπογράψατε το γράφει μέσα...

Φίλε που θες να βάλεις double play από HOL από ταχύτητες τρώγεται (αν σου κάτσει και έχεις και καλή γραμμή βέβαια), αλλά τα ping είναι χάλια μακράν χειρότερα από της Forthnet και όλοι τους πολύ πίσω από ΟΤΕ (που έχει όλες τις γραμμές σε fastpath). Καλή υπομονή βέβαια για το πότε θα ενεργοποιηθείς...

Δημοσ.

Επειδη στην πολυκατοικια μου εχει ακομα ενας HOL και η συνδεση του συγχρονιστηκε στα 22 mbps.αρα απο ταχυτητα ειμαι καλυμενος.ναι αλλα ο οτε ειναι πωσ να το πω??ασυμφερος ρε παιδι εξτρα χρεωσεις για το τιποτα.παγιο πληρωνεις για την γραμμη και εγω προσωπικα την θελω μονο για το ιντερνετ και οχι για κλησεις και λοιπα.τωρα μαλλον θα εχεις δικιο για την υπομονη,ενα 20ημερο μου ειπαν οτι θα περιμενω περιπου....

Δημοσ.

Μετά τους δώδεκα μήνες το ρουτερ είναι δικό σου. Πριν τους 12 τους το επιστρέφεις και πληρώνεις και 70Ε για τέλη διακοπής.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
παρτους και ρωτα αν μετα τους 12 υποχρεωτικους μηνες σου ανηκει το ρουτερ

Ναι !

Tο FritzBox έχει περίπου ?200. Μετά από 12 μήνες σε στο ζητάνε πίσω. Έχεις κάνει απόσβεση.

Πάρτε τώρα που μπορείτε Fritz....

Δημοσ.

το σίγουρο είναι ότι με τη ΗΟΛ επιστρέφεις τον εξοπλισμό.

το ότι περιλαμβάνεται στην τιμή, είναι το "Δάνειο" που σου δίνει η ΗΟΛ, τίποτα άλλο!

(και στη ΝΕΤΟΝΕ που είμαι τώρα, επίσης επιστρέφεται το ρούτερ)!

Οποιες εταιρείες δίνουν καλά ρούτερ, ζητούν επιστροφή τους....Τώρα, στη φόρθνετ, είναι μέτριο το ρούτερ, γιαυτό οτ χαρίζει...

δεν ξέρω αν αλλαξε κάτι, αλλά μέχρι τον απρίλιο που ήμουν εγώ συνδρομητής στην ΗΟΛ, το ρούτερ έπρεπε να επιστραφεί, ή να πληρώσεις τη διαφορά!

Δημοσ.

To ίδιο είχε συμβεί παλαιότερα και με τη lannet.Ομως επειδή όταν εκανε αναβάθμιση ο οτε και απο 512 μου την εκανε 1024 οι τύποι μου διπλασιασαν το παγιο τοτε αν θυμαμαι καλά από 20 ευρώ σε 40.Και πλήρωσα και 4 μήνες 40χ4 =160 επειδή καθυστέρησαν να μου το διακόψουν.Ε και γω από τα νεύρα μου το έκαψα το ρουτερ και δε το έστειλα ποτέ πίσω.Με πήραν 2-3 τηλέφωνα και μετά σταμάτησαν.

Δημοσ.
Ναι !

Tο FritzBox έχει περίπου ?200. Μετά από 12 μήνες σε στο ζητάνε πίσω. Έχεις κάνει απόσβεση.

Πάρτε τώρα που μπορείτε Fritz....

+1

κι εγώ έτσι νομίζω ότι είναι. Απλώς αν κόψεις πριν το δωδεκάμηνο σου ζητάνε μια διαφορά που υπόλογίζεται σε κάποιο ποσοστό τοις εκατό επί της αξίας του ρούτερ, το οποίο μειώνεται όσο περνάνεόι μήνες λόγω "φυσιολογικής φθοράς" ώσπου μηδενίζεται στους 12 μήνες. Υποτίθεται ότι στα πάγια σου έχουν μετακυλίσει την αξία του εξοπλισμού και τα τέλη σύνδεσης. τουλάχιστον έτσι καταλαβαίνω εγώ το συμβόλαιο.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Πολύ γυφτιά να σου ζητάνε το Router πίσω. Εγώ θα τους το δώσω, αφού το έχει χτυπήσει κεραυνός. Σας δίνω ιδέες?

Για να μην αναρρωτίστε τι (θα) τα κάνουν, ακούστε:

Δεν μπορούν να τα δώσουν σε άλλους επειδή μπορεί να μην τη βγάλουν για ένα χρόνο ακόμα και έτσι θα πρέπει να τα αντικαταστήσουν με άλλα και όλο αυτό το πήγαινε έλα είναι δαπανηρό, όπως επίσης το ότι οι κατασκευάστριες εταιρίες από τις οποίες τα αγόρασε η HOL δεν έδωσαν απεριόριστη χρονικά εγγύηση στη HOL. Επίσης μπορεί το Router κάποιου να είναι γρατσουνισμένο, λερωμένο, μολυσμένο, σκονισμένο και δεν επιτρέπεται να το δώσουν σε άλλον. Τι τα κάνουν λοιπόν που να μπορούν και να επιτρέπεται:

http://www.hq.nasa.gov/office/codeq/trismac/apr08/day2/hughitt_NASA_HQ.pdf

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά. Πολύ γυφτιά να σου ζητάνε το Router πίσω. Εγώ θα τους το δώσω, αφού το έχει χτυπήσει κεραυνός. Σας δίνω ιδέες?

Για να μην αναρρωτίστε τι (θα) τα κάνουν, ακούστε:

Δεν μπορούν να τα δώσουν σε άλλους επειδή μπορεί να μην τη βγάλουν για ένα χρόνο ακόμα και έτσι θα πρέπει να τα αντικαταστήσουν με άλλα και όλο αυτό το πήγαινε έλα είναι δαπανηρό, όπως επίσης το ότι οι κατασκευάστριες εταιρίες από τις οποίες τα αγόρασε η HOL δεν έδωσαν απεριόριστη χρονικά εγγύηση στη HOL. Επίσης μπορεί το Router κάποιου να είναι γρατσουνισμένο, λερωμένο, μολυσμένο, σκονισμένο και δεν επιτρέπεται να το δώσουν σε άλλον. Τι τα κάνουν λοιπόν που να μπορούν και να επιτρέπεται:

http://www.hq.nasa.g...itt_NASA_HQ.pdf

παρολο που ζητανε πισω το fritz οπως εχουμε γραψει σε αλλο θεμα πλεον η hol παιρνει πισω τα fritz και δινει Netfaster γιατι σε λιγο καιρο δεν θα παιζουν τα fritz Με τις αναβαθμισεις που θελουν να κανουν.θες να μαθεις πολλες φορες τι τα κανουν?πανε για μαζικη ανακυκλωση και παιρνουν καποια χρηματα απο αυτο.το εχω ξαναδει.και δεν ειναι το θεμα αν θα βγαλου ενα χρονο ακομα.και καινουριο να ειναι μπορει να μην βγαλει ουτε 10 μερες.και ουτε αξιζει να τα δωσουν πισω για να ξαναμπουν σε πακετο κτλ.ερχεται αρκετα ακριβα η επανασυσκευασια κτλ.

Δημοσ.

..."Τι τα κάνουν λοιπόν που να μπορούν και να επιτρέπεται:

http://www.hq.nasa.g...itt_NASA_HQ.pdf ...

Μια διόρθωση: Επιτρέπεται να πουλήσει η HOL τα router σε "κινέζους". Αλλά αυτό που θα κάνουν οι κινέζοι δεν επιτρέπεται.

Και να ρωτήσω κάτι: Αν εγώ δωρίσω ένα όπλο σε κάποιον που γνωρίζω οτι θέλει να βλάψει κάποιον, δεν φταίω?

Συμφωνώ super goofy. Τι φταίει ο καημένος ο καταναλωτής να αγοράζει ολοκληρωμένα για καινούρια και να είναι οχι απλά μεταχειρισμένα, αλλά και άλλα part namber με χειρότερες δυνατότητες?

Δημοσ.

..."Τι τα κάνουν λοιπόν που να μπορούν και να επιτρέπεται:

http://www.hq.nasa.g...itt_NASA_HQ.pdf ...

Μια διόρθωση: Επιτρέπεται να πουλήσει η HOL τα router σε "κινέζους". Αλλά αυτό που θα κάνουν οι κινέζοι δεν επιτρέπεται.

Και να ρωτήσω κάτι: Αν εγώ δωρίσω ένα όπλο σε κάποιον που γνωρίζω οτι θέλει να βλάψει κάποιον, δεν φταίω?

Συμφωνώ super goofy. Τι φταίει ο καημένος ο καταναλωτής να αγοράζει ολοκληρωμένα για καινούρια και να είναι οχι απλά μεταχειρισμένα, αλλά και άλλα part namber με χειρότερες δυνατότητες?

η ανακυκλωση δεν ξερω τι συμπεριλαμβανει αν δηλαδη κατι γινεται πρωτες υλες η αν γινεται αυτο που γραφεις.και β.η Hol και η καθε Hol α.κοιταει το συμφερον της.β.να πεταχτουν σκουπιδια δεν γινεται.οποτε το μονο που μπορει να κανει ειναι να τα δωσει για ανακυκλωση.τωρα αν τα λεφτα θα τα παρει η Hol η η αλλη εταιρεια δεν ξερω η ποσα θα παρει ο καθενας.

τωρα για αυτο που λες για τον καταναλωτη αυτο που ξερω ειναι οτι αν ηθελε η εταιρεια που τα αγοραζει θα μπορουσε να τα τσεκαρει αλλα εφοσον τα δινουν ολα στην κινα λιγο τους νοιαζει.β.πλεον οτι αγοραζεις δεν ξερεις αν ειναι μεταχειρισμενο η καινουριο.

Δημοσ.

Η ανακύκλωση είναι να γίνουν πρώτες ύλες.

Στην ανακύκλωση συμφωνώ, να γίνουν δηλαδη πρώτες ύλες, όπως π.χ. ένα αυτοκίνητο παλιοσίδερα.

Η εξαπάτηση είναι άλλο πράγμα. Να φρεσκοβάψουν π.χ. ενα μεταχειρισμενο opel astra και να το πουλήσουν για καινούργιο opel astra OPC.

http://blog.saleae.com/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...