joannito Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Εκεί που δούλευα,έρχεται μια τύπισσα με χαρτάκι που γράφει :"pro duo 1G για sony ericsson" και μου λέει "θα ήθελα μια pro duo 1 Gραμμαρίου". Άλλη καλή στιγμή ήταν όταν πηγαίνει ένας με το λαπτοπ στον τεχνικό και του λέει :"έχει καεί ένα μεγκαπίξελ στην οθόνη". πολυ σοφη ερωτηση....
antonisid Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Εδώ Ηρακλειο στην παραλία Arina που έχει 4-5 διαφορετικα μαγαζια με ξαπλωστρες , καντινες κτλ ενας γραφικοτατος τυπος (ιδιοκτητης) φώναζε ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ , για κανα μισαωρο καθως πηγαινερχόταν , ότι είναι ήρωας επειδη δε χρεώνει την ομπρέλλα, μέχρι που πεταχτηκε καποιος αγανακτισμενος και του'πε οτι θα του φτιαξει αγαλμα με αμμο!! - Σε αλυσιδα υπολογιστων (6 χρονια πριν) ειχα παει να ρωτησω αν η υποψια μου οτι τα windows 2000 δε παιζουν παιχνιδια , ειναι σωστη , και οταν του πα οτι γινονται εγκατασταση αλλα δε παιζουν,μου απαντησε οτι δε χρειαζεται να γινουν εγκατασταση,μου πηρε κανα τεταρτο να καταλαβω τι εννοει ο τυπος.Τελικα ήταν παντελως ασχετως , και επειδη επαιζε τα παιχνιδια mame που απλα επιλεγεις απ'την λιστα ποιο θα παιξεις , νομιζε οτι σε ολα ειναι ετσι (εκτελωντας δηλαδη το .exe αρχειο) , κι επεμενε γελώντας κι ολας!!! τι να πεις....
aledjo Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 αφήστε τους μύθους για τα λεωφορεία, γνωστός μου πίστευε πως το κόκκινο κουμπί στο λεωφορείο ήταν κανονικό φρένο, επειδή πάντα το πάταγε λίγο πριν τη στάση και φρέναρε Απλη ιστορία νο1 Πάω πλαίσιο -Γειά σας -Γειά σας, θα ήθελα να δώ λίγο τις οθόνες αν υπάρχουν μοντέλα διαφορετικών panel, να τις δω από κοντά για ευκρίνεια κτλ -Panel? φίλος στο πλαίσιο, σε αναζήτηση webcam -Ξέρετε μήπως αν αυτό το μοντέλο έχει υποστήριξη σε linux (που πάει κι αυτός) -εεεε.. έχει cd (δείχνει το cd) -Ναι, το cd έχει τους drivers για τα windows, αλλά έχω linux και έλεγα μήπως γνωρίζετε αν υποστηρίζεται -εεεε... έχει cd (του σηκώνει το cd στη μάπα) και σας ερωτώ, γιατί βρήσκουν αυτοί οι άνθρωποι δουλειά σε πλαισια κτλ?? πολυ απλα ΑΝ ξερανε δε θα δουλευανε στο πλαισιο με 3κ60... δε μπορω να καταλαβω αυτο το μυθο οτι "οποιος δουλευει σε μεγαλη αλυσιδα καταστηματων, ξερει και πολυ καλα τη δουλεια του"
soturin Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 τα στοιχειώδη μήπως? ας μου πει "δεν γνωρίζω για τις διαφορές των panels στις οθόνες μας" όχι "panels?"
leftermann Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 πριν χρόνια, ανεβαίνω στο λεωφορείο (του οασθ) με έναν φίλο από το χωριό (ένα μικρό χωριό της Χαλκιδικής). Τότε είχε εισπράκτορα ακόμα. Ο φίλος ήταν μαθημένος από το χωριό, που οι μετακινήσεις γίνονται με κτελ, και το εισητήριο είναι ανάλογο με τον προορισμό σου, τόσο για το τάδε χωριό, τόσο για το επόμενο κλπ. Κόβω πρώτος εγώ εισιτήριο και φεύγω προς τα μπρος. Αυτός μετά από μένα κοιτάει τον εισπράκτορα, κολλάει, και λέει δείχνοντάς με: εεε, ένα για εκεί που πάει και αυτός...
pluss Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Εμένα μου έχει τύχει να δω μια γυναίκα σε κατάστημα ρούχων, την ώρα της πληρωμής στο ταμείο να έχει 5 πιστωτικές κάρτες και να μην δίνουν έγκριση οι τράπεζες γιατί έχει ξεπεράσει το πιστωτικό όριο, και λέει '' φυλάξτε τα ρούχα και θα έρθω να τα πληρώσω κάποια άλλη στιγμή!''
egalps Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Πάμε με μια φίλη σε μαγαζί με τσάντες γιατί της είχε καρφωθεί να αγοράσει μία τσάντα pucca.Το pucca στα ελλήνικά προφέρεται "πούκα" και αυτό το βλήμα η φίλη μου πάει και λέει στον πωλητή : "Μήπως έχετε τσάντες πούτσα?" και αυτός τις απαντάει γελώντας "Ναι, σε τι μέγεθος?"Όπως καταλαβαίνετε εγώ είχα κοπεί στα 2 απ τα γέλια.... Καλά εχω πεθάνει στο γέλιο.Τι θυμάμαι και κάθομαι και γελάω μόνος μου.Φοβερό γέλιο
TeZaS Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Σε κατάστημα JUBMO στην Κύπρο, είμαστε στο ταμείο και μπροστά μας είναι μια κοπέλα που προσπαθει να πληρώσει με κάρτα, ο υπάλληλος (γίδι) δεν μπορούσε να περάσει την χρέωση, μετά απο λίγο αυτή βγάζει μια άλλη κάρτα δοκιμάζουν τίποτα. Έρχεται η προυσταμενη και προσπαθεί αι αυτή, τελικά είχαν δοκιμάσει 3 κάρτες και δεν μπορούσε να γίνει η χρέωση, τότε η κοπέλα λέει στα Κυπραίικα. " Δεν πειράφκει θα πληρώσω CASH πόσα είναι?" Και η απάντηση του υπαλλήλου με έκανε να λιώσω και να πατάω την καραμούζα του σκύλου που πειρα μέσα στο μαγαζί ήταν "3.84 euro"
Mystirios Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Είμαστε με φίλο για ψώνια οπότε και μου ρχεται αναλαμπή οτι έχουν χαλάσει τα ακουστικά / ψείρες του mp3. Μπαίνουμε σ' ένα μαγαζί να τσακώσω ένα ζευγάρι με συνοπτικές διαδικασίες. Δε βρίσκουμε με μια γρήγορη ματιά οπότε πάμε στη πωλήτρια και ρωτάω χωρίς να το πολυσκεφτώ - "Καλημέρα , ψείρες που έχετε?" -" Εχμ... ψείρες?" -" Εεε.. ψείρες/ακουστικά για το mp3" Μετά απ αυτό πήραμε σερί τα μαγαζία και ρωτάγαμε τις πωλήτριες αν έχουν ψείρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.