velout Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2008 Καλησπέρα σας.Είμαι απόφοιτος τμήματος κοινωνιολογίας και μιας και το συγκεκριμένο αντικείμενο δεν έχει αποκατάσταση σκέφτομαι να ακολουθήσω μεταπτυχιακό πάνω σε business και μαρκετινγκ.Σκεφτομαι να φοιτήσω σε βρετανικό κολλέγιο στην Ελλάδα μιας και δεν εχω βαθμό ώστε να κυνηγήσω ένα δημόσιο μεταπτυχιακό.Οι ειδικότητες που έχω καταλήξει είναι human resources,οργανωτική ψυχολογία και marketing ή management.Ποια από αυτές πιστεύετε ότι έχει την καλύτερη αποκατάσταση?Και επιπλέον πιστεύετε ότι αξίζει να πάω σε κολλέγιο στην Ελλάδα ή θα είναι χάσιμο χρόνου και λεφτών?
pluss Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2008 Καλύτερη απόκατάσταση, πιστεύω, ότι έχει το marketing. Σαν δεύτερη επιλογή θα διάλεγα, human resources. Επιπλέον, πιστεύω, ότι αξίζει να πας σε κολλέγιο στην Ελλάδα και δεν είναι χάσιμο χρημάτων.
DrLo Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2008 Σκεφτομαι να φοιτήσω σε βρετανικό κολλέγιο στην Ελλάδα μιας και δεν εχω βαθμό ώστε να κυνηγήσω ένα δημόσιο μεταπτυχιακό. 1. Τι βαθμό έχεις 2. Το εξωτερικό το έχεις αποκλείσει ? Αν ναι λόγω κόστους ή λόγω υποχρεώσεων στην Ελλάδα ? 3. Πόσα χρήματα θα ήθελες να διαθέσεις στο μεταπτυχιακό σου ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.