lak10 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Οπως λεει και ο τιτλος ποια ειναι η μεγαλυτερη απολαυση για εσας; θα ξεκινησω με εμενα και θα πω οτι για εμενα η μεγαλυτερη απολαυση ειναι το κατουρημα ειδικα οταν κρατιεσαι για πολλη ωρα.
adamakos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Οπως λεει και ο τιτλος ποια ειναι η μεγαλυτερη απολαυση για εσας; θα ξεκινησω με εμενα και θα πω οτι για εμενα η μεγαλυτερη απολαυση ειναι το κατουρημα ειδικα οταν κρατιεσαι για πολλη ωρα. Sex ..φυσικά.. ΒΜW M3! Tελος συμφωνω και με τα τρια που ειπατε με μια διαφορα βγαζουμε την Μ3 και βαζουμε evo ix (οχι για κανενα αλλο λογο αλλα επειδη το evo το εχω ενω την Μ3 οχι)
nikos_e34 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 ο πρωινος καφες με τσιγαρο , το σεξ , οταν το φιατ ανεβαζει 140 στην εθνικη με 4 ταυτοχρονες προσευχες στο χριστο,τον αλαχ,βουδα και δια , το κυριοτερο ομως οταν μου λενε ευχαριστω οι ασθενεις μου ε εκει γινομαι χαλι να με πατησουν
Tenshi Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Το φαί... Γιατί κάτι μου λέει οτι εδώ θα μαζευτούνε οι 7 θανάσιμες αμαρτίες;
ιονας Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Οδηγοντας το χχ [χονδα] δεν χρειαζομε τα ηλισια πεδια. Α Π Ο Λ Α Υ Σ Η....ΚΑΙ--------------
kostas88 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Όταν στο site της σχολής βλέπω τον βαθμό μου και είναι πάνω από 8....
Chrisxxx Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Sex, Αρης στο μπασκετ, σοκολατα, τα ταξιδια, οταν στο site της σχολής βλέπω τον βαθμό μου και είναι πάνω από 5 ή 5.
klainmaingr Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Θα συμφωνήσω με αυτόν που έκανε το πόστ για το κατούρημα μετά απο ΠΟΛΥ κράτημα και θα το βάλω ως βιολογική απόλαυση (+χ3σιμ0).. Μεγαλύτερες φυσικές απόλαυσεις το νερό και ο αέρας .. Νερό το καλοκαίρι με αφόρητη ζέστη.. ή μετά απο εξαντλητικές προπονήσεις.. Αέρας τα μεσημέρια που μπορώ και νταγκλάρω και ψιλοφυσάει.. Uber απόλαυση.. ρετσίνα και καλό φαγητό με καλή παρέα κάτω απο πλατάνια (καλοκαίρι) και να φυσάει γλυκά... Αχχχχχχχχχχχχχχχxχx
Swimmer21 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2008 Οταν τερματιζω σε μια κουρσα...κοιταω τον πινακα....ειμαι πρωτος...και τοτε ακουγεται το χειροκρότημα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.