sdim Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά,καλημέρα. Εχω παρατηρήσει ότι όταν πάω να κλείσω ένα πρόγραμμα (δεν το έχω παρατηρήσει σε συγκεκριμένα,μόνο), μερικές φορές (όχι πάντα) μου πετάει μια Blue screen και φυσικά,κάνει επανεκκίνηση το pc. Συγκεκριμένα,πριν από λίγο,αυτό συνέβη με τον IE7.Αυτό που παρατηρώ,είναι ότι για λίγο, πριν το blue screen,όταν δηλαδή πατάω να κλείσω το πρόγραμμα,σαν να μην αποκρίνεται για 2-3 δευτερόλεπτα,και μετά πετάει το blue screen. Αυτό γίνεται κάμποσες φορές με διαφορετικά προγράμματα. Κανένας γνώστης; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
antonl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Στο system log υπάρχει κάποιο αντίστοιχο entry; (control panel -> administrative tools -> event viewer) Κάποια πληροφορία από την μπλε οθόνη;
sdim Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Εχει διάφορα errors,αλλά δεν ξέρω τι να αναφέρω...Σε ποια κατηγορία;
antonl Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Ή στο system ή στο application. Θα δεις αν υπάρχει κάποιο σχετικό error βάσει της ώρας που έπεσες σε μπλε οθόνη.
darksoho33 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2008 εκτος τον ΙΕ7 εχεις εγκαταστησει κατι τελευταια? απο hardware εχεις αλλαξει κατι?
sdim Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2008 Οχι,δεν έχω αλλάξει κάτι,και αυτές τις μπλε οθόνες τις βγάζει καιρό τώρα. Ετρεξα memtest 2 φορές.Και τις δύο,κανένα error. Τώρα θα κάνω boot cd με το memtest,και θα το τρέξω στην εκκίνηση. Κάτι άλλο που μπορώ να κάνω;
sdim Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Και να,πάλι, η blue screen σε όλο της το μεγαλείο. Ο,τι μπόρεσα,φωτογράφησα. Το συγκεκριμένο προέκυψε μετά από προσπάθεια να θέσω point για να γίνει turn off το pc μετά από κάποια ώρα (πρόγραμμα power off). Συγγνώμη για την ποιότητα,την έριξα για να μπορέσει να επισυναφθεί.
antonl Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Uninstall, reboot και reinstall τους drivers της κάρτας γραφικών σου.
Erwdios Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Βάλε την φώτο ως thumbnail, έχει κρεμάσει όλη η σελίδα με αυτή που έχεις ανεβάσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.