geioannou Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2008 Ας υποθέσουμε ότι υπάρχει μια σχολή χορού όπου έχει 40 μαθητευομένους. Αφού οι μαθητευόμενοι ολοκληρώσουν τα μαθήματα που πρέπει, η και κατά την διάρκεια αυτών, για την πρακτική τους και την εξάσκηση τους έχουμε σκεφτεί να κάνουμε το εξής. Να υπάρχει μια ιστοσελιδα όπου να φαίνονται σε λίστα όλα τα ονόματα των μαθητευομένων μαζί με κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας. Έτσι να μπορεί κάποιος μαθητής να δει αυτή τη λίστα και από όλους τους μαθητευομένους να επιλέξει κάποιον με τον οποίο να γίνει ζευγάρι και να κάνουν μαζί εξάσκηση κατόπιν επικοινωνίας. Δηλαδή μπαίνω εγώ, βλέπω την λίστα και επιλέγω κάποιον και αφού μιλήσουμε και συμφωνήσουμε και οι δυο, τότε με ένα click σε κάποιο πεδίο δίπλα απο τα ονόματα (η με κάποιο άλλο τρόπο) να δεσμεύονται τα δυο αυτά άτομα ως μη ελεύθερα πια.. Έτσι να φεύγουν τα ονόματα τους από τη λίστα των ελευθέρων ατόμων και να πηγαίνουν σε κάποια άλλη (η οποία δεν χρειάζεται να φαίνεται). Κάπως έτσι το έχουμε σκεφτεί. Από πλευράς desing δεν μας τρελαίνει ιδιαίτερα μιας και όλη αυτή η ιστορία αφενός δεν έχει πολλές απαιτήσεις αλλά γνωρίζω και εγώ προσωπικά αρκετά πράγματα σχετικά με γραφίστικη και λίγο Dreamweaver οπότε ότι χρειαστεί από αυτής της πλευράς το κάνω εγώ. Γνωρίζω ότι αυτό πρέπει να γίνει σε δυναμική σελίδα, πράγμα που θέλει κώδικα, τον οποίο δεν ξέρω. Υπάρχει περίπτωση να μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο χωρίς να είναι δυναμικό ? Η να υπάρχει κάποιο έτοιμο scriptακι κτλ ? Θέλω τις γνώμες σας και τις ιδέες σας για το πως θα μπορούσα να το κάνω μιας και είναι κάτι προσωπικό. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
alexandr0s Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Χλωμό να μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο αν δεν ξέρεις κώδικα και βάσεις δεδομένων. Βέβαια μπορείς να διαβάσεις και να προσπαθήσεις να το φτιάξεις δεν είναι δύσκολο.
thanocaster Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Κι εγώ νομίζω ότι δεν θέλει "αρκετά" λεφτά κάτι τέτοιο. Για την ακρίβεια αν έχεις όρεξη μπορείς να το κάνεις και μόνος σου...
geioannou Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 το προβλημα δεν ειναι οτι δεν θελω να ασχοληθω προσωπικα με κατι τετοιο. το προβλημα ειναι οτι τα λιγα πραγματα του κωδικα που θα μαθω για να φτιαζω αυτο δεν θα μου χρειαστουν ξανα(και αν χρειαστουν θα χρειαστουν τοσο καιρο μετα που θα τα εχω ξεχασει). οποτε νομιζω πως δεν αξιζει να κατσω να παιδευτω και να βγαλω τα ματια μου για κατι που δεν θα χρειαστω ποτε πια. σε σχεση με τα χρηματα που αναφερθηκατε, με καποιον που το ειχα σηζητησει καποια στιγμη μου ειχε πει οτι με 250 ευρω μπορεις να βρεις ανθρωπο να στο κανει.οπως μου ειχε πει συγκεκριμενα¨ "δεν ειναι κατι δυσκολο, περισσοτερη ειναι η βαβουρα να βρεθητε 1-2 φορες για να καταλαβει πως ακριβος θες να δουλευει παρα το να γραψει τον κωδικα αυτος που ξερει.Και τα χρηματα αυτα θα στα παρει επειδη "κατι" πρεπει να σου παρει". οποτε μαλλον για εκει παει η δουλεια....
alex2005 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2008 Νομίζω πως σχετικά καλά σου τα είπε αυτός που το συζήτησες. Απλά μην απευθυνθείς σε μεγάλη εταιρία, γιατί δεν θα σου πάρουν 250, καλύτερα να βρεις κάποιο άτομο που έχει την διάθεση να κάτσει να ασχοληθεί λίγες μέρες για να κάνει κάτι τέτοιο.
ALR Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Αυτός ο κάποιος πάντως, δεν ενδέχεται να μην είναι αξιόπιστη πηγή έτσι; Γιατί σε εμένα αυτή η υπόθεση και βαβούρα μου κάνει κάτι περισσότερο απο 250. Γύρω στα 1000 θα έλεγα. Τελείως αντικειμενικά.
alexandr0s Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Για σωστή DB εφαρμογή τα 1000 είναι το ελάχιστο...Τώρα αν δεν θες και εσύ να ασχοληθείς μόνο αν βρεις κάποιον να στο φτιάξει, και αν δεν θες να δόσεις και πολλά θα πρέπει είτε να απευθυνθείς σε κάποιο φοιτητή είτε σε κάποιο ίσως ερασιτέχνη με ρίσκο πάντα τη ποιότητα (μπορεί να σου κάτσει και να σου φτιάξει αυτό που θες με 300 ευρώ, μπορεί και όχι)
alex2005 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Για σωστή DB εφαρμογή τα 1000 είναι το ελάχιστο...Τώρα αν δεν θες και εσύ να ασχοληθείς μόνο αν βρεις κάποιον να στο φτιάξει, και αν δεν θες να δόσεις και πολλά θα πρέπει είτε να απευθυνθείς σε κάποιο φοιτητή είτε σε κάποιο ίσως ερασιτέχνη με ρίσκο πάντα τη ποιότητα (μπορεί να σου κάτσει και να σου φτιάξει αυτό που θες με 300 ευρώ, μπορεί και όχι) Την διαβάσατε καλά την περιγραφή του συστήματος που θέλει το παιδί? Ο Χριστός και η Παναγία που θέλει τουλάχιστον 1000?, αυτό ονομάζεται γδύσιμο.
netrinogr Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δεν είναι κάτι τόσο δύσκολο και χρονοβόρο για να σου φτιάξει κάποιος κάτι τέτοιο. Και από την στιγμή που λες ότι αναλαμβάνεις εσύ το design, τα 300 ΕΥΡΩ είναι πιστεύω ένα λογικό ποσό.
antonl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Η αλήθεια είναι πως κι εμένα μου φαίνεται κάπως υψηλό αυτό το ποσό δεδομένου του χρόνου εργασίας που θα απαιτηθεί από κάποιον με τις ανάλογες γνώσεις. Βέβαια η αρχική περιγραφή είναι λίγο "φλου" γιατί δε λαμβάνει (ή δεν ενδιαφέρουν κάποια στοιχεία, όπως ποιος θα χει πρόσβαση στη σελίδα, τι αλλαγές θα μπορεί να κάνει ο κάθε χρήστης, αν θα υπάρχει διαχειριστής με συγκεκριμένες δυνατότητες, ποιος θα βάλει όλα τα στοιχεία κλπ
farfalinos Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 εάν θες κάτι πραγματικά απλό και δεν ξέρεις και κώδικα, μπορείς να κανεις μια ιστιοσελίδα σε 10 λεπτά και εντελώς free,είναι πανεύκολο απλά διαλέγεις μέσα από εικόνες πως θα χτίσεις το site σου.. http://newaccounts.freewebs.com/?referer=cjb
antonl Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2008 εάν θες κάτι πραγματικά απλό και δεν ξέρεις και κώδικα, μπορείς να κανεις μια ιστιοσελίδα σε 10 λεπτά και εντελώς free,είναι πανεύκολο απλά διαλέγεις μέσα από εικόνες πως θα χτίσεις το site σου.. http://newaccounts.freewebs.com/?referer=cjb Μπορεί να γίνει αυτό που ζητάει ο geioannou μ αυτό που προτείνεις;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.