liakos18 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 BELLAS TV Σάτιρα, σάτιρα, σάτιρα Επιτέλους, η ελληνική τηλεόραση όπως θα έπρεπε να είναι! Κουτσομπολιό, γκλάμουρ, περιπέτεια, ενημέρωση, υγεία, διαφημίσεις, μεταφυσική, θαύματα, αναζητήσεις, θρίλερ, ντοκιμαντέρ, διαφημίσεις, θάψιμο επωνύμων, οικολογία, ψυχαγωγία, καράτε, διαφημίσεις, τρέιλερ, δελτίο καιρού, διαφημίσεις. Παρουσιάζουν, παίζουν, χορεύουν, τραγουδούν ο Σάκης Μπουλάς και ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Σενάριο: Βγαλμένο από τη ζωή Σκηνοθεσία: ??? Πρωταγωνιστούν: Πέρδας, Γαματάς, Ορνέλλα, Λουγκρατόνι, Ταραντούλα, Τριανταφυλλάτος, Παργαλάτσος, Σκαρμελούτσος και μια πλειάδα άγνωστων μαϊντανών Προσεχώς στο MEGA Πηγή: megatv.com Αρκετά ενδιαφέρον μου φαίνεται! Η επιστροφή του Σωτήρη μετά από χρόνια και μάλιστα σε συνεργασία με τον Μπουλά! Το "Προσεχώς" λογικά σημαίνει Οκτώβριο...
WizeMan Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Τι γίνεται ο Καλυβάτσης τα 'σπασε με τον Κανάκη..?
com_hs Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Και γάμω τα δίδυμα, ο κανάκης με νευριάζει όταν το βλέπω
liakos18 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2008 Τι γίνεται ο Καλυβάτσης τα 'σπασε με τον Κανάκη..? Εδώ και χρόνια απ' ότι ξέρω. Τώρα γιατί κανείς δεν ξέρει ακριβώς. Έχουν ακουστεί πολλά πάντως. Το καλό είναι ότι αν και χώρια έχουν επιστρέψει όλοι!
mariammm1984 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Καλυβάτσης θεός, ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ απ ολους... Επιτυχία δεδομένη και του αξίζει!
slipknot Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Είδα τρειλεράκι και δεν το πίστευα.Ελπίζω η επιστροφή του Καλυβάτση να είναι αυτή που όλοι ελπίζουμε.Μπουλάς και Καλυβάτσης φαίνεται να είναι πολλά υποσχόμενο δίδυμο.
KaizerSoze Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2008 Ο ΟΤΕ ειναι ενας, ο ΟΤΕ ειναι μεγαλος, και μην μου πολυκολλατε γιατι ειμαι και νιντζαααααααααααααααααα
firewalker Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Γιοτομπαλιά μου φαίνεται. Το περίμενα καλύτερο.
alexzzz Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2008 Γιοτομπαλιά μου φαίνεται. Το περίμενα καλύτερο. Σήμερα δεν το είδα αλλά το πρώτο επεισόδιο ήτο μαλακιούλα.
tntdynamite23 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 δε μαρεσε-βασικα νομιζω δεν ταιριαζουν με τον μπουλα.Ο καλυβατσης εχει τρελη ενεργια δν μπορει να καθεται κ να παιζει με αστειακια.στους αμαν χοροπηδουσε ολοκληρος-αντε να δουμε
akilleas Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Μέτριο έως ποταπό το χθεσινό επισόδειο.... Κρίμα και το περίμενα καλύτερο....
Super Moderators Snoob Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είναι ίδιο στυλ Μπουλάς-Καλυβάτσης, ή τουλάχιστον δεν έχουν δέσει ακόμη. Μετρίως μέτρια πράγματα, επί του παρόντος. Βέβαια, δεν ξέρω τι άποψη έχουν τα "μηχανάκια"...
vtecakias Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2008 Δεν είναι ίδιο στυλ Μπουλάς-Καλυβάτσης, ή τουλάχιστον δεν έχουν δέσει ακόμη. Μετρίως μέτρια πράγματα, επί του παρόντος. Βέβαια, δεν ξέρω τι άποψη έχουν τα "μηχανάκια"... Θα συμφωνησω μαζι σου.Ο Καλυβατσης εχει γελιο,αλλα με τον Μπουλα δεν εχει δεσει τοσο.Διαφορετικοι τελειως. Παντως ως τωρα η εκπομπη δεν λεει και πολλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.