Freakster Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Λόγω διάφορων στομαχικών διαταραχών αναγκάστηκα να το ρίξω στις πολυβιταμίνες (όχι στα σκληρά, λολ). Το θέμα είναι ότι όσες μου έδωσε ο φαρμακοποιός είχαν ΑΠΑΙΣΙΑ γεύση και οσμή. Η μία διαλυόταν (άφριζε δλδ) σε ένα ποτήρι νερό και έπρεπε να υποφέρω μέχρι να το τελειώσω ενώ η άλλη που δοκίμασα, όποτε την έβγαζα απο το φακελάκι άδειαζε το δωμάτιο (μαγικές ιδιότητες ). Και όχι δεν ήταν ληγμένες Κάποια υποφερτή - ευρείας γκάμας - πολυβιταμίνη έχετε να προτείνετε; (όχι, αλλαγή στη διατροφή δεν παίζει, προφανώς).
Japan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Οι Geriatric Pharmaton είναι όντως πολύ δυνατές, δυστυχώς όμως αν έχεις λίγο ευαίσθητο στομάχι στο τσακίζουν. Προτιμώ τις BION 3.
Freakster Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Θα τις κοιτάξω και τις δυο. Κρίμα που δε δίνουν δείγμα στο φαρμακείο Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
WizeMan Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Vital Q10 Plus imho πεταμένα ? ... όσον αφορά τις Geriatric Pharmaton, πιστεύω με ένα (καλό) γεύμα δεν προκαλεί προβλήματα.
MantiVersuS Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Λόγω διάφορων στομαχικών διαταραχών αναγκάστηκα να το ρίξω στις πολυβιταμίνες (όχι στα σκληρά, λολ). Το θέμα είναι ότι όσες μου έδωσε ο φαρμακοποιός είχαν ΑΠΑΙΣΙΑ γεύση και οσμή. Η μία διαλυόταν (άφριζε δλδ) σε ένα ποτήρι νερό και έπρεπε να υποφέρω μέχρι να το τελειώσω ενώ η άλλη που δοκίμασα, όποτε την έβγαζα απο το φακελάκι άδειαζε το δωμάτιο (μαγικές ιδιότητες ). Και όχι δεν ήταν ληγμένες Κάποια υποφερτή - ευρείας γκάμας - πολυβιταμίνη έχετε να προτείνετε; (όχι, αλλαγή στη διατροφή δεν παίζει, προφανώς). το γιατρό σου τον ρώτησες?
Freakster Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιά πολυβιταμίνη είναι πιο νόστιμη; Δε μου πέρασε απο το μυαλό εκείνη τη στιγμή
Mesqal Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Για Health Aid mega multivitamins τι γνωμη εχετε?
De@th L0rd Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2008 Yπάρχει η φήμη οτι οι πολυβιταμίνες σε χάπια και γενικώς έχουν ελάχιστη εως καθόλου επίδραση στον οργανισμό ΕΚΤΟΣ κι αν περιέχουν διεγερτικές ουσίες.Τι θέλω να πω:Ακούγεται οτι πχ. αν παίρνεις centrum είναι σαν μην το παίρνεις καθόλου.Ο οργανισμός το αποβάλλει.
CptBill Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Yπάρχει η φήμη οτι οι πολυβιταμίνες σε χάπια και γενικώς έχουν ελάχιστη εως καθόλου επίδραση στον οργανισμό ΕΚΤΟΣ κι αν περιέχουν διεγερτικές ουσίες.Τι θέλω να πω:Ακούγεται οτι πχ. αν παίρνεις centrum είναι σαν μην το παίρνεις καθόλου.Ο οργανισμός το αποβάλλει. πηγη για αυτο? Γιατι οι φημες στον τομέα υγειας ΔΕΝ χωρανε. Και εγω πιστευω πως οι πολυβιταμινες ειναι υπευθυνες για τερατογεννησεις.
SCORPIO777 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 (επεξεργασμένο) Λόγω διάφορων στομαχικών διαταραχών αναγκάστηκα να το ρίξω στις πολυβιταμίνες (όχι στα σκληρά, λολ). Το θέμα είναι ότι όσες μου έδωσε ο φαρμακοποιός είχαν ΑΠΑΙΣΙΑ γεύση και οσμή. Η μία διαλυόταν (άφριζε δλδ) σε ένα ποτήρι νερό και έπρεπε να υποφέρω μέχρι να το τελειώσω ενώ η άλλη που δοκίμασα, όποτε την έβγαζα απο το φακελάκι άδειαζε το δωμάτιο (μαγικές ιδιότητες ). Και όχι δεν ήταν ληγμένες Κάποια υποφερτή - ευρείας γκάμας - πολυβιταμίνη έχετε να προτείνετε; (όχι, αλλαγή στη διατροφή δεν παίζει, προφανώς). μα ειναι δυνατον?να μπαινεις σε φορουμ και να ρωτας παιδια 18 χρονων τι θα παρεις. βουρ στο γιατρο να σου πει απο που προερχονται οι διαταραχες.πιστευω οτι αυτο το τοπικ πρεπει να κλειδωθει ως επικινδυνο. Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2008 από SCORPIO777
PCharon Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 πηγη για αυτο? Δεν χρειάζεται πηγή, είναι γνωστό πως ο οργανισμός απορροφά μόνο ένα ποσοστό από τις βιταμίνες που παίρνουμε "πακέτο". Έχει να κάνει με τις διαδικασίες της πέψης. Γι αυτό και η περιεκτικότητα των χαπιών κτλ σε βιταμίνες είναι πολύ μεγαλύτερη από την αναγκαία σε κάποια είδη ουσιών, ώστε να μπορέσει ο οργανισμός να απορροφήσει ικανοποιητικές ποσότητες. Πάντως καλύτερα να ρωτήσει κάποιο γιατρό, είναι απαράδεκτο να παίρνουμε οτιδήποτε από κεφαλιού μας.
evabb Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2008 σουπραντιν σε μορφη χαπιου μηπως; η δεν κανει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα