Icecut Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Απο τη μέρα που πέρασα το καινούριο sp της Μicrosoft είμαι συνεχώς με προβλήματα..επομένς αναρωτιέμαι αν μπορώ να το απεγκατασήσω κάπως ή θα πρέπει να κάνω φορμάτ απο την αρχή!?Ευχαριστώ
accipio Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δες στην Προσθαφαίρεση Προγραμμάτων. Αν δεν κάνω λάθος, υπάρχει εκεί και άρα μπορείς να το απεγκαταστήσεις. Επίσης, αν έχεις ενεργοποιημένο το System Restore, μπορείς να κάνεις επαναφορά σε προηγούμενη ημερομηνία από την εγκατάσταση του SP3 (αυτή τη λύση την έχω δοκιμάσει δύο φορές με απόλυτη επιτυχία).
Icecut Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Tι προβλήματα αντιμετωπίζεις? Το θέμα είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζω ή οτι θέλω να απεγκαταστήσω μόνο το SP3?Τέσπα,έχω πρόβλημα με το router το οποίο μου ειπανε απο τον ΟΤΕ οτι έχει προβλήματα ασυμβατότητας με το SP3 και με ένα εκτυπωτή laser HP ο οποίος επίσης δεν υπόστηρίζεται.Να κάνω restore δε γίνεται καθώς είναι φρέσκια εγκατάσταση windows me ενσωματωμένα τα SP3.
liopyr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Αφού απαντήθηκε πως μπορείς να το απεγκαταστήσεις, να μην έχουμε και οι υπόλοιποι υπ'όψη μας τυχόν προβλήματα?
accipio Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Αν είναι ενσωματωμένο το SP3 στο CD εγκατάστασης, ξέχνα το. Εγώ μιλούσα για εκ των υστέρων εγκατάστασή του. Μόνο φορμάτ μπορείς να κάνεις, από CD με SP2 και πριν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 router και να έχει προβλήματα "ασυμβατότητας" το βρίσκω κάπως απίθανο... και για τον printer μου φαίνεται κάπως δύσκολο... δλδ έπαιζαν αυτά μια χαρά σε SP2 και τώρα που έβαλες SP3 έχουν πρόβλημα και δεν αναγνωρίζονται?
Icecut Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 router και να έχει προβλήματα "ασυμβατότητας" το βρίσκω κάπως απίθανο...και για τον printer μου φαίνεται κάπως δύσκολο... δλδ έπαιζαν αυτά μια χαρά σε SP2 και τώρα που έβαλες SP3 έχουν πρόβλημα και δεν αναγνωρίζονται? Πίστεύετε δηλαδή ότι έχω κάποιο λόγο να σας κοροιδεύω?Δε μπορω να το καταλάβω..ή μάλλον μπορώ!Αρχικά για το ρούτερ ούτε εγώ το πίστευω έχει να κάνει όμως φαντάζομαι με τις ρυθμίσεις ασφαλείας των windows όσον αφορά τα πρωτόκολλα επικονωνίας με αυτό!Και οσο για τον εκτυπωτή,ναι απο τη μέρα που έβαλα τα windows me sp3 δε τον αναγνωρίζει.Ούτε ειδικός θέλω να το πάιξω ούτε και έξυπνος,το μόνο που θέλω είναι αν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει να κάνω αυτό που νομίζω οτι ευθύνεται!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 όχι δεν νομίζω ότι μας κοροϊδεύεις αλλά ότι λέει μλκιες ο ΟΤΕ απλά μου φαίνεται περίεργο να έχει πρόβλημα ένα router συνδεδεμένο με ethernet λόγω του SP3... για τον printer δοκίμασες να περάσεις drivers/programs από το cd του? γιατί από ότι θυμάμαι στο pc του κολλητού μου είχα πρόβλημα αναγνώρισης inkjet printer της HP από winxp SP3 πράγμα που λύθηκε με το cd του printer...
Icecut Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Για το ρούτερ μου φάνηκε κ εμένα περίεργο,μόλις όμως αποσυνδέω το καλώδιο ethernet του pc,το λάπτοπ λειτουργεί κανονικά..και όσο για τον εκτυπωτή..δε τον βλέπει καθόλου!είναι ο color laserjet 3800dn που απο ότι μου είπανε επίσης έχει πρόβλημα με το sp3!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 τι να πω, άγνωσται αι βουλαί των windows... όπως είπαν και οι προλαλλήσταντες αναγκαστηκά new setup με cd που έχει μέχρι SP2
extasy Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Ποιο router έχεις;Αν έχεις το Baudtec TW263R4,έχει βγει καινούργιο firmware,λόγω ασυμβατότητας με το service pack 3.Μπορείς να το βρεις από εδώ:http://www.conn-x.gr/Wireless_Baudtec_STB_ready_for_WindowsXP_SP3.zip
21century Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2008 Εκτός αν κατεβάσεις τις πρόσφατες αναβαθμίσεις απο το λειτουργικό για ορισμένες συσκευές...
manos_ath Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2008 καλησπερα παιδια,εχω και γω το ιδιο προβλημα με το παλικαρη με το baudtec....μονο που εγω εχω το ethernet και οχι το ασυρματο..κατεβασα τους drivers που δωσατε..κανει και γι αυτο που εχω και γω? γιατι στο site του conn-x δεν βρηκα κατι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.