Προς το περιεχόμενο

Baudtec(απο conn-x)+Tellas

kflabouris

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,μολισ μου δωσανε ενα wireless baudtec(tw263r4-b0) του οτε απο το connx,το θεμα μου ειναι πως εχω τελλας και δεν ξερω πως να το συνδεσω..βαζω το cd και κανω τα βηματα ομως μολις βαζω το email kai to pass απο την τελλας μου βγαζει σφαλμα!

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εν ξερω αν ειναι κλειδωμενο για οτε .αν του περασεις αλλο firmware ισως να παρει και αλλα στοιχεια.δοκιμασε απο internet explorer 192.168.1.1 και απο εκει να κανεις τις ρυθμισεις οχι απο τo cd.λογικα αυτη πρεπει να ειναι η Ip του 192.168.1.1

Δημοσ.

Ευχαριστω για την απαντηση.Ομως δεν κανει τιποτα ουτε αν μπω στην 192.168.1.1.ολο disconnect μονο και μονο που το εχω συνδεδεμενο...γνωριζεις κανεις τιποτα περισσοτερο?Εστω να το εχει δοκιμασει με αλλη εταιρια εκτος του οτε??

Δημοσ.

Βασικά η Τ®ellas δέν είναι και τέρας σταθερότητας,κάτι που έχω διαπιστώσει εδώ και 2 μήνες περίπου.

Το linksys wag200 έχει τρελαθεί στις αποσυνδέσεις.Μπορεί να είναι μια μέρα σερί να κατεβάζει ΤΑ gb ή μπορεί να σου βαρέσει 5 αποσυνδέσεις σερί μόνο και μόνο κατεβάζοντας μερικά kb εικόνες.Χάνεται η ένδειξη DSL και Internet,άλλες φορές κοκκίνίζει το λαμπάκι internet (σφάλμα κωδικών και καλά)...πραγματικά ότι νάναι.

Τελικά αναγκάστηκα να κάνω ένα downgrade το firmware 1.01.08=>1.01.06 μπάς και βγάλω άκρη.Μόνο μικροδιαφορές στα rate/margin και attenuation

Μπάααα....

Δημοσ.

ρε παιδια σας λεω πως με το που το συνδεω αρχιζει τα disconects και δε μπορω να κανω τιποτα εχω βαλει το ψδ για τη συνδεση του οτε και με το που μου λεει να βαλω pass kai ussername βαζω αυτα τις τελλας και πετα σφαλμα...λογικο ειναι:)

Λεω μηπως εχει βγαλει κανεις καμια ακρη με το συγκεκριμενο router του οτε ενω εχει αλλη εταιρεια..Μηπως πρεπει να αλλαξω firm επειδη ο οτε απο οτι καταλαβαινω θα το εχει κλειδωμενο!??

Δημοσ.

μη βαζεις το cd , μπες απτον explorer, αφου κανεις το reset. και μη βαζεις καθολου το καλωδιο τηλεφωνου. βαλε τα user k pass σωστα, κανε save/apply και μετα το reboot βαλε το καλωδιο..

Δημοσ.
μη βαζεις το cd , μπες απτον explorer, αφου κανεις το reset. και μη βαζεις καθολου το καλωδιο τηλεφωνου. βαλε τα user k pass σωστα, κανε save/apply και μετα το reboot βαλε το καλωδιο..

Το δοκιμασα αλλα και παλι τιποτα,με το που παταω 192.168.1.1 τρωει dc!Και μου βγαζει σφαλμα στην σελιδα:(

Δημοσ.
Το δοκιμασα αλλα και παλι τιποτα,με το που παταω 192.168.1.1 τρωει dc!Και μου βγαζει σφαλμα στην σελιδα:(

το εν λογο router που εχεις ειναι για κλαματα..το εχω κ εγω και στο λεω εκ πειρας..

θελω να το αλλαξω αλλα επειδη θα αλλαξω με το τελος της συνδρομης το adsl over isdn σε PSTN δε θελω να δωσω τσαμπα χρηματα...

Δημοσ.

Eνα λεπτο γιατι μπερδευτικα....λοιπον εχω τελλασ πριν την τελλας η γραμμη ηταν pstn αρα απο την τελλασ θα μου την αφησαν pstn η κανω λαθος(βασικα μου φενετε πως τις αλλαζουν ολεσ σε isdn h κανω λαθοσ???)

Το routeraki που μου εδωσαν ειναι το Β0 που λεει οτι ειναι για isdn...λετε η γραμμμη μου να ειναι pstn Και να μου κανει μονο το Α0!Και γι αυτο αν μη μου κανει ο ρουτερ?

Καποιος να με βοηθησει στο θεμα με την τελλας και με τη γραμμη μου αν ειναι pstn h isdn!

Thanks

Δημοσ.

Πως να το σεταρεις αν τρως καθε 2 δευτερα dc?Με το που πας να πατησεις νa μπεις στην192.168.1.1 τρως dc και λογικα σου πεταει σφαλμα στην σελιδα!

Δημοσ.

Χωρις καλωδιο τηλεφωνου δοκιμασες που σου ειπα? Αν το κανει χωρις καλωδιο, τοτε αλλο φταιει. Η γραμμη σου ειναι PSTN ,δεν τις αλλαζουν σε isdn. Αρα μαλλον δεν κανει το router αυτο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...