999.999 visitor Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά έχω το winzip και ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω κωδικό σε zip-αρισμένο φάκελο. Όταν επιλέγω encrypt τότε μπαίνει ο κωδικός στα αρχεία που έχω μέσα στο φάκελο, ενώ εγώ θέλω ο κωδικός να μπει πάνω στον φάκελο και να μην είναι δυνατή η εμφάνιση των αρχείων που βρίσκονται μέσα σε αυτόν. Πως γίνεται κάτι τέτοιο;
parsifal Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2008 Μήπως εννοείς να μην είναι δυνατή η εμφάνιση των ονομάτων των αρχείων που βρίσκονται μέσα στο ZIP;
999.999 visitor Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Εννοώ ότι παρόλο που βάζω κωδικό στον φάκελο, μπορώ να δώ τα αρχεία που έχει μέσα.Εγώ δεν θέλω όταν βάζω κωδικό να ανοίγει ο φάκελος! Πως μπορεί να γίνει αυτό;;;
Vash Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2008 Κανε ενα .rar να σε βοηθησω, απο winzip δεν ξερω Για να καταλαβω ομως, εσυ θες κωδικο στο φακελο ή στο .zip αρχειο;
999.999 visitor Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Παιδιά συγνώμι που σας κουράζω αλλά αυτό που θέλω να κάνω είναι να βάλω κωδικό σε φάκελο, όχι σε αρχείο!!!!! Vash help! έχω και το winrar αν μπορείς να με βοηθήσεις. Δεν με νοιάζει αν ο φάκελος θα είναι zip ή rar εγώ το μόνο που θέλω είναι να του βάλω κωδικό.
parsifal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Εγώ ακόμη δε μπορώ να καταλάβω τί εννοείς. Σε ρώτησα πιο πάνω, αλλά δε μου έδωσες να καταλάβω. Έχεις X αρχεία. Τα συμπιέζεις με το 7-Zip π.χ. σε ένα ZIP αρχείο, βάζοντας και κωδικό. Αν ανοίξεις το αρχείο ZIP, μπορείς να δεις τα ονόματα των αρχείων που περιέχει, αλλά όταν προσπαθήσεις να κάνεις extract οποιοδήποτε από αυτά, θα σου ζητηθεί κωδικός. Χωρίς τον κωδικό δηλαδή, δε μπορείς να δεις τα περιεχόμενα των αρχείων, αλλά μπορείς να δεις τα filenames τους. Εσύ αυτό που ζητάς τελικά είναι να μη μπορείς να δεις ούτε τα filenames;
accipio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλλον αυτό εννοεί, οπότε η λύση είναι το Winrar: Στην καρτέλα Advanced κάνε κλικ στο Set Password... και αφού γράψεις τον κωδικό τσέκαρε το Encrypt file names πάτα ΟΚ και πάλι ΟΚ. Aν τώρα προσπαθήσεις ανοίξεις το αρχείο rar που δημιουργήθηκε, θα σου ζητήσει κωδικό πριν ανοίξει, και δεν μπορείς να δεις το τι περιέχει.
parsifal Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Και το 7-Zip που ανέφερα έχει αντίστοιχη δυνατότητα, μόνο αν επιλέξεις 7z format όμως. Σε ZIP, δεν το υποστηρίζει:
accipio Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Όχι, το zip δεν το υποστηρίζει. Αν επιλέξεις στο Winrar συμπίεση σε zip, η αντίστοιχη επιλογή για encryption των filenames δεν υπάρχει.
micos000 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2008 Μάλλον αυτό εννοεί, οπότε η λύση είναι το Winrar: Στην καρτέλα Advanced κάνε κλικ στο Set Password... και αφού γράψεις τον κωδικό τσέκαρε το Encrypt file names πάτα ΟΚ και πάλι ΟΚ. Aν τώρα προσπαθήσεις ανοίξεις το αρχείο rar που δημιουργήθηκε, θα σου ζητήσει κωδικό πριν ανοίξει, και δεν μπορείς να δεις το τι περιέχει. Συφωνώ κι εγώ με τον accipio. Με Encrypt File names δεν πρόκειται να δει κανένας τι περιέχει το rar, ούτε καν τα ονόματα των αρχείων εκτός αν έχει το password, το οποίο και το ζητάει με το που κάνεις διπλό κλικ στο rar για άνοιγμα.
999.999 visitor Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 ACCIPIO THANKS!!! Εncryption σε filenames ήθελα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.