Προς το περιεχόμενο

Μούφα ιός - στέκει ή όχι;

nick#18

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εχω μια απορια....υπαρχει ιος που να σου καιει τους hdd ???

μπαμπας, φιλοι κτλ μου εχουν σπασει τα νευρα με αυτο το mail :

Η Ε.Ε. ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΗΜΕΣ.

ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΙ

ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ

ΤΙΤΛΟ \\\\'ΙNVITE\\\\' H\\\\' \\\\'ΙΝVITO\\\\' ANEΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΣΤΕΙΛΕ,

ΦΙΛΟΣ Η\\\\' ΟΧΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΙ ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ

ΚΑΙ ΚΑΙΕΙ ΤΟΝ ΣΚΛΗΡΟ ΣΑΣ ΔΙΣΚΟ. ΑΥΤΟΣ Ο ΙΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ

ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ

ΝΑ ΤΟ ΣΤΕΙΛΕΤΕ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ. ΕΤΣΙ ΑΝ ΠΑΡΕΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΜΥΝΗΜΑ,

ΜΗΝ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΣΒΗΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ!!!

ΕΙΝΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΙΟΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ CNN KAI

H MICROSOFT TO EΠIBEBAΙΩΝΕΙ ΩΣ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΙΟ

ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ!! ΑΝΑΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΠΡΟΧΤΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΠΟ

MCAfee ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΛΥΣΕΙΣ. ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ VITAL INFO TOY HARD DISK!

KANTE COPY KAI STEILTE TO ΣΕ ΟΛΟΥΣ

εγω λεω πως δεν υπαρχει και πως ειναι spam...δηλαδη τι κανει αναβει αναπτυρα κατω απο τους σκληρους? ή ανεβαζει τις στροφες του σκληρου....πειτε μου να τους ξαναστειλω το mail με την απαντηση οτι δεν ισχυει κατι τετοιο και να βαλω και το link του thread.......

Δημοσ.

Ναι μου το έστελναν κ μενα παλιότερα.Απο οτι έμαθα δεν ισχύει.Παντως αν ισχύει θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω:P

Οποιος βρει τον ιο ας επικοινωνήσει μαζί μου να μου τον ανεβασει καπου....

Δημοσ.
Ναι μου το έστελναν κ μενα παλιότερα.Απο οτι έμαθα δεν ισχύει.Παντως αν ισχύει θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω:P

Οποιος βρει τον ιο ας επικοινωνήσει μαζί μου να μου τον ανεβασει καπου....

Δεν υπαρχουν τετοιοι ιοι .

Δημοσ.

Κοιταζοντας τα email μου, η πιο παλια ημερομηνια που εχω αυτο το chain mail κρατημενο ειναι 11/5/2007 1,5 χρονο πριν, και πιστευω οτι και πιο παλια ισως να ξαναπερασε απλα ειχα κανει ενα ξεκαθαρισμα.

Οπως λεει κι ο εκατομμυρια φωνες, αν δεν κατι κατι εποικοδομητικο, αχρηστος ειναι :)

Δημοσ.
2 hoax δε θα πεθάνουν ποτέ, αυτό και το Hellenic Quest.

Ξέχασες την κόρη του Νιγηριανού φύλαρχου που δωρίζει μερικά εκατομμύρια ευρώ γιατί δεν ξέρει τι να τα κάνει :P

Δημοσ.

κανα καλο φιλτρο ρε παιδια υπαρχει που να μην αφηνει τετοιες λαλακιες να μπουν στα μαιλς μας; το ποιο αποτελεσματικο που εχω βρει μεχρι στιγμης ειναι να διαγραψω ολα τα ηλιθια contacts μου ηλικιας <20 που ψαρωνουν με κατι τετοια. παλια διασκεδαζα να τους στελνω την απαντηση "και μετα θα ερθουν οι αριανοι να.... συνουσιαστουν με τον σκυλο σου" σκεφτηκα να το πω καπως ευγενικα μεσα στο φορουμ αλλη λεξη χρησιμοποιουσα

Δημοσ.

Απλά ξέχασαν να προοσθέσουν στο email ότι αντίστοιχη ανακοίνωση έβγαλε και η NASA, οι Fantastic Four , και ο Batman ...

Τα γνωστά ενοχλητικά chain mails.

Ότι mail μας ζητάει να το στείλουμε σε όλους τους γνωστούς και φίλους είναι μούφα.

Ακόμη και τα emails που αναφέρονται σε ατυχήματα τα περισσότερα είναι παραμύθια.

Τέτοια emails , θα τα θεωρούμε αξιόπιστα μόνο αν έχουν ονοματεπώνυμα, σταθερά και κινητά τηλέφωνα (που μπορούμε και πρέπει να τα επιβεβαιώσουμε μέσα από τηλεφωνικούς καταλόγους), και αναφέρονται και σε κάποια sites.

Επίσης βασικό είναι να αναγράφεται πάνω στο κείμενο πότε δημοσιεύτηκε ένα τέτοιο μήνυμα.

Πχ. δεν έχει νόημα να κυκλοφορούν mails που ζητάνε αίμα μετά από τρία χρόνια. Ζήτω που κάηκε ο άρρωστος αν το χρειάζεται ακόμα.

Τα υπόλοιπα στα σκουπίδια κατευθείαν...

Δημοσ.
Ξέχασες την κόρη του Νιγηριανού φύλαρχου που δωρίζει μερικά εκατομμύρια ευρώ γιατί δεν ξέρει τι να τα κάνει :P

Και την Amy Bruce η οποία είναι άρρωστη στο νοσοκομείο και είναι στα τελευταία της εδώ και περίπου 10 χρόνια. Είναι αξιοθαύμαστο, αυτό το παιδί είναι 7 χρονών από το 1999.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...