Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια με προβλημα pc

maynard21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά χθες πήρα ενα καινουργιο pc με asu p5q deluxe, intel q9550,4 gb ram KINGSTON KHX8500D2/1G HYPERX DDR2 1GB ,και EAH4850/HTDI/512 512MB PCI-E RETAIL.Λοιπον το πρόβλημα που έχω ειναι πως 1ον αργει στην εκκινηση των windows vista 32 bit δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο γιατι χρησιμοποιουσα παντα xp και ετσι δεν εχω να συγκρινω.Το πιο σοβαρο προβλημα μου ειναι πως σε ασχετες στιγμες π.χ μπορει να ακουω μουσικη μπορει να ειμαι στο ιντερνετ μου ενφανιζει μια μπλε οθονη και μετα κανει επανεκιννηση μονο του.Τι γινετε ειναι κατι χαλασμένο?Παιζει τιποτα με τους drivers?Αν ξερει κάποιος παρακαλώ να με διαφωτίσει ευχαριστώ

Δημοσ.

Ποιο τροφοδοτικό έχεις;

Στην εκκίνηση των Vista δεν είναι παράλογο να αργεί, ειδικά αν δεν έχεις κάνει μια καλή ανασυγκρότηση.

Από θερμοκρασίες πώς πας;

Δημοσ.

έχω βάλει το THERMALTAKE W0101 TR2 POWER 550W.απο θερμοκρασίες απο 50 μέχρι 63.το θέμα ειναι πως δεν εχω πάρει ανεμιστηράκι για το κουτί μηπως φταίει αυτό?

Δημοσ.

το παν για το κουτι ειναι να κανει flow ο αερας. απο μπροστα να ρουφαει προς τα μεσα, και απο πισω να τραβαει τον ζεστο προς τα εξω.

Δημοσ.

το ειχα και εγω αυτο με ενα κουτι που εφτιαξα.

το προβλημα λυθηκε με ξαναεγκστασταση αλλου λειτουργικού.

απλα εκεινο το δισκακι με τα παραθυρα δεν κολούσε.

οταν εβαλα ενα αλλο και εκανα και αναβαθμισεις ολα καλα.

βεβαια συμφωνω με την ροη αέρα και ας μεγαλωνει λιγο το θορυβο.

Δημοσ.

Για τις RAM δεν ξερω πως να βαλω το σωστό voltage στα bios.Υπέθετω πως θα το έχουν κάνει αυτοι που μου το συναρμολογησαν στο eshop πως μπορω να καταλάβω τι φταίει?

Δημοσ.
[...]παιδιά χθες πήρα ενα καινουργιο pc [...]

...και το συζητάς ΕΔΩ; (..πας καλά; )

...Πάν' το πίσω και τρίψ' το τους στη μούρη.....

Δημοσ.

και εγώ αυτό λέω να κάνω φίλε αλλά το θέμα ειναι πως το service του eshop ειναι γ.....τα

και αν ειναι πρόβλημα π.χ απλο να μη χρειαστει να περιμένω 3 μήνες.τέσπα αυτο με βλεπω να κανω στην τελικη

Δημοσ.

εγώ θα πρότεινα να ασχοληθείς μόνο με το σωστό ram voltage που ανέφερε ο liopyr. Αν δεν βγάλεις άκρη με αυτό (με τη μία δλδ), δωσ' το πίσω να βγάλουν αυτοί το φίδι απ΄την τρύπα, κι ας κάνει 13 μήνες

Δημοσ.

ρε παιδια πως θα ελενξω αν εχω το σωστο voltage απο το bios και πως το αλλαζω ειμαι ψιλοάσχετος απο αυτα.παντως στο bios εχει αυτα που έγραψα σε προηγούμενο post.

Δημοσ.

Mπες στα bios, βρες μια επιλογη που λεει DRAM Voltage που τωρα ειναι στο auto.

Ορισε το σε manual, και δωσε 2.2v

πατα F10 + enter.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...