kosmasgr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Ξυράφι και πάλι ξυράφι για να "αναπνέει" το δέρμα.
tomasss Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2008 To ξυράφι μακροχρόνια χαλάει την ελαστικότητα του δέρματος, γιατί ''τρώει'' τους φαγεσωρογόνους αδένες( κάπως έτσι λέγονται), οπότε παπαλα το κολαγόνο. Εγώ πάντως επειτά από 5 χρόνια Gillete και Wilkison, αγόρασα Philishave με τρείς κεφαλές και με εξαίρεση ότι θέλεις 15-20 λεπτά για να δεις αποτέλεσμα ξυραφιού ( ούτε μια τρίχα δηλαδή να μείνει), είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί: Α)Και ξυρίζει και κάνει και τοπικό μασάζ Β)έτσι μένει η επιδερμίδα ελαστική Γ)έχει και φαβοριτοκόφτη Δ)καθαρίζει εύκολα με ζεστό νερό Ε)0 κοψίματα ΣΤ)όχι μόνο έχω αποσβέσει τα 140 ευρώ που έδωσα πριν από 5 χρόνια, αλλά με τα χρήματα που εξοικονομησα, αγόρασα λαπτοπ( σοβαρά μιλάω). Υπολογίστε 5,5-10 ευρώ τα ανταλλακτικά ξυραφάκια.... Επειδή πρόκειται για στεγνό ξύρισμα, απαιτείται ένα καλό aftershave αμέσως μετά ή μια καλή ενυδατική για τις κοκκινίλες. Τώρα επειδή άρχισαν να φθείρονται οι κεφαλές ( 30 ευρώ έχουν καινούριες), αλλά παράλληλα θέλω κάτι πιο γρήγορο, θα προχωρήσω στην αγορά μιας νέας Philishave με 9 κεφαλές (3κεφαλές ανά κεφαλή) . Θα στάξω κανένα 200αρι, αλλά η απόσβεση είναι γρήγορη.
ata1983 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά ψάνχω και εγώ μία όπως λέει ο 4saken που να αφήνει γενάκι μερικών ημερών. Οπότε πάω σε κουρευτική? Γενικά το γενάκι μερικών ημερών πόσα εκατοστά πρέπει να λέει 1mm? Γενικά οι ξυριστικές μηχανές δεν αφήνουν γενάκι? Και τελευταίο αλλάζουν καθόλου σε αυτά οι κεφαλές κτλ ή κουρεύουν μέχρι να τα τινάξουν χωρίς ανταλλακτικά? Σορυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ μηχανή
empement Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Το "γενάκι" αυτό το πετυχαίνω με την κουρευτική μηχανή, η ξυριστική που είχα τα έπαιρνε πολύ βαθιά, σαν να ξυριζόμουν κόντρα με ξυραφάκι ένα πράμα.
deminho11 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Εγώ επειδή μου γυρνούσαν οι τρύχες με τα ξυραφάκια... Πήρα μια μικρή κουρευτική (σαν αυτές που φτιάχνουν τις φαβορίτες....) της Philips η οποία έχει και κεφαλί και μπορείς να ρυθμίσεις το μήκος των γένιων. Κάνει και για κανονικό κούρεμα! Έριξα μια μπόμπα μια μέρα.....
Greg7vas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δωστε κανενα λινκ ρε παιδια απο καμια κουρευτικη για γενια. Ψαχνομαι και εγω τελευταια
deminho11 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 (επεξεργασμένο) Αυτή εδώ έχω εγώ! Y.Γ. Νά και λίνκ απο Κωτσόβολο... Κουρευτική μηχανή Philips Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2009 από deminho11 λάθος λινκ προσορινα
Toufas Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 εγω εχω αυτη: http://www.amazon.co.uk/Philips-Coolskin-HS8020-Moisturizing-Shaving/dp/B000PS4CKQ
azio Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2009 Εγώ έχω αυτή xaxa:lol: εγω αυτην http://www.kotsovolos.gr/site/product.jsp?catid=54751
4saken Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Λεω και γω να αρχισω να χρησιμοποιω ξυριστικη μηχανη μιας και μεχρι τωρα η συνηθης πρακτικη ειναι να μενω αξυριστος 10-12 μερες και μετα να ξυριζομαι και θα προτιμουσα μια μεση λυση.To ιδανικο θα ηταν γενια 4-5 ημερων.Προφανως θα υπαρχει "σχετική" ρυθμιση στην μηχανη για τετοιο μηκος. Εχω ομως μια απορια:Για πολλα χρονια ξυριζομαι με ξυραφι.Η μεταβαση σε μηχανη θα αλλαξει το πως βγαινει η τριχα και συνεπως η εμφανιση των γενιων?
forgotten Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 philips qt4045 βασικα με βολευει αρκετα αφου συνηθως αφηνω γενια 3-4 ημερων αλλα και κανονικο ξυρισμα κανει
Andreas2 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 philips qt4045 βασικα με βολευει αρκετα αφου συνηθως αφηνω γενια 3-4 ημερων αλλα και κανονικο ξυρισμα κανει εγώ δεν ξυρίζομαι αλλά κάνω trimming τα γένια μου με αυτό το μοντέλο : Remington Professional MB320C [ame]http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000SZ7460/ref=s9_sima_gw_s0_p364_t1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=1FQ4DXDZFVSATGRKSA01&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467198433&pf_rd_i=468294[/ame]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα