Προς το περιεχόμενο

utorrent ή bitcomet είναι πιο "καθαρό" από toolbars, spyware;

ikaros2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ξέρω ότι μπορείς κατά την εγκατάσταση να επιλέξεις να μην εγκατασταθούν κάποια πράγματα (π.χ. toolbar) αλλά μπορείς να τους εμπιστευτείς?

Ποιο θεωρείτε εσείς πιο "καθαρό"?

Δημοσ.

για εμενα το bitcomet ειναι πολυ καλυτερο αλλα επειδη δεν προτιματε πλεον απο καποιους trackers χρησιμοποιω azureus. Το μtorrent δεν το συμπαθησα ποτε μου

Δημοσ.

Δυνητικά περισσότερο «καθαρά» είναι τα προγράμματα που αναπτύσσονται ως open source projects. Ένα τέτοιο είναι ο Azureus, γι' αυτό αποτελεί και την προσωπική μου προτίμηση ακόμη κι αν είναι αρκετά πιο απαιτητικός σε πόρους από άλλους clients...

Δημοσ.
Δυνητικά περισσότερο «καθαρά» είναι τα προγράμματα που αναπτύσσονται ως open source projects. Ένα τέτοιο είναι ο Azureus, γι' αυτό αποτελεί και την προσωπική μου προτίμηση ακόμη κι αν είναι αρκετά πιο απαιτητικός σε πόρους από άλλους clients...

Συμφωνώ αλλά σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζομαι κάτι που απλώς να το τρέχω και να κάνω δουλειά χωρίς JRE και άλλες εξαρτήσεις.

utorrent λοιπόν από 'δω και στο εξής για 'μένα...

Δημοσ.

Ξέχασα να αναφέρω και τον ελαφρύ σε πόρους Halite client. Προς το παρόν δε μπορεί να συγκριθεί σε features με τους καθιερωμένους torrent clients, αλλά φαίνεται πολλά υποσχόμενος...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...