ikaros2 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Το ξέρω ότι μπορείς κατά την εγκατάσταση να επιλέξεις να μην εγκατασταθούν κάποια πράγματα (π.χ. toolbar) αλλά μπορείς να τους εμπιστευτείς? Ποιο θεωρείτε εσείς πιο "καθαρό"?
pcfan Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2008 Και τα 2 τα ίδια είναι αλλά θα προτιμούσα το utorrent επειδή το προτιμούν περισσότερο οι trackers.
disqualified Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 για εμενα το bitcomet ειναι πολυ καλυτερο αλλα επειδη δεν προτιματε πλεον απο καποιους trackers χρησιμοποιω azureus. Το μtorrent δεν το συμπαθησα ποτε μου
parsifal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δυνητικά περισσότερο «καθαρά» είναι τα προγράμματα που αναπτύσσονται ως open source projects. Ένα τέτοιο είναι ο Azureus, γι' αυτό αποτελεί και την προσωπική μου προτίμηση ακόμη κι αν είναι αρκετά πιο απαιτητικός σε πόρους από άλλους clients...
Αδμιν Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Και για τα δυο έχουν ακουστεί πολλά... όπως είπε και ο parsifal, οι opensource clients είναι πιο ασφαλείς (τουλάχιστον υπάρχει διαφάνεια). Ψήφος στο Transmission από εμένα.
Sleepless_007 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2008 utorrent - Ελεγχμένο και δοκιμασμένο φίλε
gf030 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Κι απο εμενα utorrent, ποτε δεν ειχα προβλημα.
KnightRider Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2008 +1 Utorrent και κατεβάζεις με 600 kbit και πανω.
ikaros2 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δυνητικά περισσότερο «καθαρά» είναι τα προγράμματα που αναπτύσσονται ως open source projects. Ένα τέτοιο είναι ο Azureus, γι' αυτό αποτελεί και την προσωπική μου προτίμηση ακόμη κι αν είναι αρκετά πιο απαιτητικός σε πόρους από άλλους clients... Συμφωνώ αλλά σε κάποιες περιπτώσεις χρειάζομαι κάτι που απλώς να το τρέχω και να κάνω δουλειά χωρίς JRE και άλλες εξαρτήσεις. utorrent λοιπόν από 'δω και στο εξής για 'μένα...
klainmaingr Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2008 Utorrent με τρέλα. Το azureus δεν το συμπάθησα κάποτε λόγω java env. Bitcomet απλά δεν.. Utorrent is the $hit
parsifal Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Ξέχασα να αναφέρω και τον ελαφρύ σε πόρους Halite client. Προς το παρόν δε μπορεί να συγκριθεί σε features με τους καθιερωμένους torrent clients, αλλά φαίνεται πολλά υποσχόμενος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.