Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Toshiba έβαλε στόχο να φτιάξει ένα gaming notebook εντυπωσιακών επιδόσεων και φαίνεται ότι τα κατάφερε, τουλάχιστον όσον αφορά στον τομέα των γραφικών. Τα νέα Qosmio X305-Q708 και X305-Q706 διαθέτουν ούτε λίγο, ούτε πολύ, τρεις κάρτες γραφικών, που έρχονται να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις.

Ειδικότερα, οι νέοι φορητοί της Toshiba είναι εξοπλισμένοι με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών GeForce 9400M της Nvidia, καθώς και με δύο GeForce 9800M GTS της ίδιας εταιρείας. Κατά τη διάρκεια των games, ενεργοποιούνται οι δύο 9800, οι οποίες είναι ικανές να αντεπεξέλθουν πλήρως στις απαιτήσεις των σύγχρονων παιχνιδιών.

Όταν δεν υπάρχει ανάγκη για γραφικά απόλυτης ποιότητας, οι δύο 9800 απενεργοποιούνται και τα γραφικά ανατίθενται στην ενσωματωμένη 9400. Έτσι, τα νέα Qosmio παραμένουν ήσυχα σε μη απαιτητικές εφαρμογές.

Οι δύο νέοι φορητοί της Toshiba διατίθενται από το επίσημο site της εταιρείας σε τιμές που ξεκινούν από τα 2000 δολάρια.

Source.png Πηγή: e-pcmag.gr

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλή ιδέα απο την πολύ καλή Toshiba αλλά 2000 ευρώ για να παίζεις κι ειδικά σε οθόνη ενός notebook πρέπει να είσαι "δεν έχω που να πετάξω τα λεφτά μου" αλλιώς δεν το βλέπω να πουλάει σε αυτή την τιμή.

Δημοσ.

Μπα... Μπορεί και να μετακινείσαι ή να μην έχεις χώρο στο σπίτι.

Και μην ακούω για οθόνες notebook. Εγώ με οθόνη notebook μεγάλωσα ως gamer. (Και με ποντίκι notebook, για να είμαστε ακριβείς - εκεί να δεις!)

Δημοσ.

Και μην ακούω για οθόνες notebook. Εγώ με οθόνη notebook μεγάλωσα ως gamer. (Και με ποντίκι notebook, για να είμαστε ακριβείς - εκεί να δεις!)

ποπό μαζόχας........

Δημοσ.
Μπα... Μπορεί και να μετακινείσαι ή να μην έχεις χώρο στο σπίτι.

Ασχημα παιδικα χρονια... και μετα η γειτονισσα στα καναλια θα λεει "τι να πω, επεσα απο τα συννεφα, ηταν ενας πολυ ησυχος ανθρωπος" :P

Δημοσ.
Ασχημα παιδικα χρονια... και μετα η γειτονισσα στα καναλια θα λεει "τι να πω, επεσα απο τα συννεφα, ηταν ενας πολυ ησυχος ανθρωπος" :P

Μπα, η γειτόνισσα είναι ήδη 3 μέτρα κάτω από τους θάμνους στο διπλανό δημοτικό σχολείο :P

Δημοσ.

Με την υπάρχουσα τεχνολογία σε μπαταρίες, αυτή η παιχνιδομηχανή δε θα μπορεί να λέγεται "φορητή" γιατί θα θέλει τροφοδοσία από πρίζα ... Αυτονομία φραπεδιέρας θα έχει αυτό το πράγμα. Χώρια ότι οι εταιρίες συνεχίζουν να καταφέρνουν να μας γεμίζουν με προϊόντα που δημιουργούν ανάγκες ....

• Super Moderators
Δημοσ.
2000 δολλαρια=1561.04 ευρω.διαβαζε καλυτερα fronimitis

χωρίς ΦΠΑ αυτές οι τιμές :P

• Super Moderators
Δημοσ.

αυτό που γράφεις στο post #9 δεν έχει σχέση με αυτό

εδώ μπορεί να κρατήσουν το 1 euro = 1 dollar και να σου πετάξουν και το ΦΠΑ από πάνω...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...