Προς το περιεχόμενο

Ο υπολογιστής δεν ανοίγει πια!

madas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια εχω μεγαλο προβλημα. πριν απο περιπου ενα-εναμιση μηνα εκει που ηταν ανοιχτο το pc εσβησε στο ακυρο. μετα, οταν προσπαθησα να το αναψω ξανα, μολις πατουσα το κουμπι για να αναψει εσβηνε αμεσως. προσπαθησα πολλες φορες αλλα τιποτα. μετα απο πεντε λεπτα περιπου μολις πατησα το κουμπι αναψε αμεσως. αρχικα νομιζα πως ετυχε αλλα μετα απο καποιες μερες μου το ξαναεκανε. μετα νομιζα πως εφτεγαν καποιοι ιοι που ειχα κολλησει, τους εσβησα και το προβλημα σταματησε για περιπου δυο βδομαδες. αλλα πριν μια βδομαδα μου το ξαναεκανε και οσο περνουν οι μερες γινεται και πιο εντονο. μηπως ξερει καποιος ποιο ειναι το προβλημα???

Δημοσ.

Κι εμενα το μυαλο μου στις θερμοκρασιες παει σαν πρωτη σκεψη.Ισως κανενας ανεμηστηρας να κολλησε η η ψυκτρα του επεξεργαστη να μην παταει καλα λογο καποιου κραδασμου...

Σαν πρωτες σκεψης αυτα μου ερχονται στο μυαλο.Ριξε ενα τσεκαρισμα.

Δημοσ.

Μπορει να εχει υποστει βλαβη το τροφοδοτικο σου φιλε μου..Κατι αναλογο σαν αυτο που περιγραφεις εχω παθει παλιοτερα και λυθηκε με αγορα νεου...

Δημοσ.

...δοκίμασε πρώτα ένα δανεικό τροφοδοτικό, όπως είπε ο αποπάνω, για μερικές μέρες.

Κατά τ' άλλα, ή τροφοδοτικό, ή μητρική, ή επεξεργαστής (υψηλή θερμοκρασία - μήπως δεν πατάει πλέον καλά η ψύκτρα/ μήπως χρειάζεται θερμοαγώγιμη πάστα).

Οι υιοί και οι οι κόρες δεν έχουν να κάνουν τίποτα απολύτως.

Δημοσ.

παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες. πιστευω τωρα που εχω μια εικονα του προβληματος να βρω τη λυση

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...