zoranb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Τί γίνεται με τιςπαλιές οθόνες, έχω δεί στον Κοτσόβολο έχουν κάπιο τμήμα ανακύκλωσης? Ξέρει κανείς κάτι, τις αγοράζουν? Τί αλλο μπορεί να τις κάνει κανείς?
HamerZ Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Να τις χαρίσει σε κάποιον που έχει ανάγκη. Στα καταστήματα τις πας για δωρεάν πέταμα.
giorgosa5 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Να τις χαρίσει σε κάποιον που έχει ανάγκη.Στα καταστήματα τις πας για δωρεάν πέταμα. +1 υπαρχουν πολλοι που δεν μπορουν να της αγορασουν.
zoranb Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 ρε γαμώτο είναι 19άρα CRT, τρέμει το φυλλοκάρδι μου όταν το σκέφτομαι το πως θα φύγει από τα χέρια μου!
@ngelos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2008 ρε γαμώτο είναι 19άρα CRT, τρέμει το φυλλοκάρδι μου όταν το σκέφτομαι το πως θα φύγει από τα χέρια μου! Αν σε πονάει τόσο τότε γιατί δεν την κρατάς και να έχεις δύο ή ακόμα και για rezerva;
j11h Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Βασικα παλια pc και οθονες πριν τα πεταξουμε καλα ειναι να βλεπουμε αν υπαρχει καποιος πιτσιρικας στην γειτονια μας που ενδιαφερεται να κανει μια αρχη στον κοσμο των υπολογιστων και αν οχι τοτε η να την πουλησουμε σε καποιον που την χρειαζεται(κανενα ebay πχ),αλλιως η ανακυκλωση ειναι το καλυτερο πραγμα που μπορουμε να κανουμε(εφοσον μπορουμε κιολας,γιατι στην ελλαδα δεν ειναι και τοσο ευκολη η ανακυκλοση ειδικα στην επαρχια!)
zoranb Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Αν σε πονάει τόσο τότε γιατί δεν την κρατάς και να έχεις δύο ή ακόμα και για rezerva; Γιατί έχει ακτινοβολία...
caution Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Ή σου "σκάει" large και την δίνεις σε κανένα πιτσιρίκο να χαρεί, ή περιμένεις μπας και γίνει κανένα "πρόγραμμα απόσυρσης" με έκπτωση σε καινούργια (η EIZO το έκανε παλιότερα). Υ.Γ. Αυτό που βλέπω στη Φιλοθέη με τα κοριτσάκια, να σκάνε με τα Cayenne τα turbάτα για να ανακυκλώσουν 2 σακούλες χαρτί, πολύ μου αρέσει
PCharon Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Υ.Γ. Αυτό που βλέπω στη Φιλοθέη με τα κοριτσάκια, να σκάνε με τα Cayenne τα turbάτα για να ανακυκλώσουν 2 σακούλες χαρτί, πολύ μου αρέσει Πόση βενζίνη έκαψε όμως το "καγιένε" μέχρι να φτάσουν εκεί?
Wandex Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Έχω και εγώ μία παλιά 17. Την έχω κρατήσει για rezerva και έχει αλλάξει 6 χέρια έως τώρα. Χρησιμεύει που και που για λίγο μέχρι να αγοραστεί μία καλύτερη. Αθάνατη η sony. Πόση βενζίνη έκαψε όμως το "καγιένε" μέχρι να φτάσουν εκεί? Προσπαθούν να εξιλεωθούν για το κακό που κάνουν στο περιβάλλον.
arxaggelos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Κι εγώ πιστεύω ότι θα μπορούσες να τη χαρίσεις σε κάποιο παιδί ή σε κανένα σχολείο αλλά αν τελικα θελήσεις να τη στειλεις αδιάβαστη δες εδώ και αν είσαι θεσσαλονίκη εδώ. Ελπίζω τα τηλέφωνα να ισχύουν ακόμη
caution Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Πόση βενζίνη έκαψε όμως το "καγιένε" μέχρι να φτάσουν εκεί? That's the spirit
_BASSstarlet_ Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Όσο δουλεύω με τις TFT, τόσο περισσότερο εκτιμάω την SONY E220 μου..
Wandex Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Όσο δουλεύω με τις TFT, τόσο περισσότερο εκτιμάω την SONY E220 μου.. Καλή ήτανε...Κρίμα...και εγώ το ίδιο αλλά δυστυχώς μου έχει καταστρέψει την μέση με όλες τις μετακινήσεις.
fe5djl3z Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα! Έχω κι εγώ μια φοβερή σχεδιαστικά και από πλευράς απόδοσης sony που λυπάμαι να ανακυκλώσω. Μήπως γνωρίζει κανείς αν με μια εξωτερική κάρτα τηλεόρασης κι ένα ωραίο σετ ηχείων, αν μπορώ να τη μετατρέψω σε tV (εννοείται χωρίς τη μεσολάβηση μονάδας);
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.