Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To MS MSN υπάρχει δωρεάν για το MacOS,κάποτε υπήρχε και ο wmplayer νομίζω

το ms msn για OSX είναι για το :X

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
+1

Πάντως όταν βλέπω τις λέξεις "δωρεάν" και "Microsoft" στην ίδια πρόταση κάτι δε μου πάει καλά..

εισαι λιγο πισω, εγω σκετο "Microsoft" βλεπω και ειμαι σιγουρος οτι ειναι @@ρια

Δημοσ.
Οτι ειναι και το quicktime για τα windows δηλαδη.

όχι τι λες? το quicktime δεν έχει καμια διαφορα μεταξύ osx και windows. να πεις για το safari το δέχομαι

Δημοσ.
το quicktime δεν έχει καμια διαφορα μεταξύ osx και windows

Τόσο απελπισία είναι και κεί ε; :-D

Γιατί δεν πάνε στη Stardock να τους φτιάξει κανα καλό παράθυρο και μετά στον Gabest (media player classic) να τους πει τι παραμετροπιήσεις χρειάζεται να δώσουν την ευκαιρία στο χρήστη να κάνει;

Το δεξί κλικ; Το μεσαίο; Ο τροχός; Το άκαμπτο interface; Οι βαριοί HD AVC αποκωδικοποιητές; Η ασυμβατότητα με παλιότερα αρχεία .mov; Ο VLC έχει περισσότερες πιθανότητες να παίξει όλα τα αρχεία mov των τελευταίων 10 χρόνων παρά το ίδιο το quicktime player :cry:

Δημοσ.
Τόσο απελπισία είναι και κεί ε; :-D

Γιατί δεν πάνε στη Stardock να τους φτιάξει κανα καλό παράθυρο και μετά στον Gabest (media player classic) να τους πει τι παραμετροπιήσεις χρειάζεται να δώσουν την ευκαιρία στο χρήστη να κάνει;

Το δεξί κλικ; Το μεσαίο; Ο τροχός; Το άκαμπτο interface; Οι βαριοί HD AVC αποκωδικοποιητές; Η ασυμβατότητα με παλιότερα αρχεία .mov; Ο VLC έχει περισσότερες πιθανότητες να παίξει όλα τα αρχεία mov των τελευταίων 10 χρόνων παρά το ίδιο το quicktime player :cry:

ούτος η άλλος εγώ vista codec έχω. σιγά μη βάλω qt :P

Δημοσ.
Οτι ειναι και το quicktime για τα windows δηλαδη.

Μην μου την θυμίζεις αυτή την αηδία...Ευτυχως βρέθηκε ο VLC...

Δημοσ.
ούτος η άλλος εγώ vista codec έχω. σιγά μη βάλω qt :P

Κι εγώ K-Lite Codec Pack έχω. Το κακό είναι ότι ορισμένα προγράμματα απαιτούν να έχεις quicktime όπως το δίνει η Apple, αλλοιώς δεν εγκαθίστανται (Canopus Procoder). Και το χειρότερο; Άλλα απαιτούν έκδοση 3 (μια εγκυκλοπαίδεια που έχω και μια παλιά έκδοση του Avid) και άλλα έκδοση 6 ή νεότερη (Canopus Procoder). Δεν αναγνωρίζουν ότι έχεις κάποια έκδοση του quicktime παλιότερη ή νεότερη και δεν παίζουν σωστά.

Φυσικά τα αρχεία mov μιά χαρά τα βλέπω είτε με το K-Lite Codec Pack είτε με το VLC είτε με το quicktime 7 που έχω αναγκαστικά εγκατεστημένο.

Ξεφύγαμε off-topic όμως. Στο θέμα μας,

αν δώ ότι το antivirus της Microsoft είναι ελαφρύ και κάνει σχετικά ικανοποιητική δουλειά, δε θα διστάσω να το χρησιμοποιήσω.

Δε θεωρώ ότι θα με κατασκοπεύει ή ότι θα κάνει και άλλες δουλειές από αυτές που προορίζεται, γιατί το πρώτο πράγμα που θα ψάξουν να βρουν οι χιλιάδες καλοθελητές θα είναι ακριβώς αν παραβιάζει την εμπιστευτικότητά μας.

Τα προϊόντα της Microsoft κατά τη γνώμη μου είναι πιο ασφαλή από της Adobe της Apple ή της Google ας πούμε γιατί τα φώτα είναι στραμμένα πάνω της και τα προσέχει αυτά τα πράγματα για να μη χάσει κι άλλη απο την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Δημοσ.

Τα προϊόντα της Microsoft κατά τη γνώμη μου είναι πιο ασφαλή από της Adobe της Apple ή της Google ας πούμε γιατί τα φώτα είναι στραμμένα πάνω της και τα προσέχει αυτά τα πράγματα για να μη χάσει κι άλλη απο την εμπιστοσύνη των πελατών της.

Με πρώτο και καλύτερο τον IE7,υπερ-ασφαλής!

Δημοσ.

:-D Εννοώ αν σε κατασκοπεύει η εταιρία που σου δίνει το πρόγραμμα και όχι αν το ίδιο το πρόγραμμα είναι διάτρητο και πόρτα εισόδου των εισβολέων που θέλουν να πάρουν τον έλεγχο του υπολογιστή σου.

Δημοσ.

Και μετά από 4 σελίδες κραξίματος για την Microsoft, εγώ προσωπικά ως ένας υπερευτυχισμένος κάτοχος Windows Vista 32bit και 64bit αντίστοιχα στα δύο Desktop μου, θεωρώ οτι είναι μια πάρα πολύ καλή κίνηση εκ μέρους της Microsoft. Βέβαια προσωπικά δεν χρησιμοποιώ Antivirus, γιατί τα θεωρώ εντελώς άχρηστα. Αλλά σαν κίνηση ειναι ενδιαφέρουσα.

Δημοσ.

Ο ΙΕ7 υπερασφαλης η ubuntu μαπα η google κακογουστη,απο τον Αρη τι θες να σου φερω(εγω αστροναυτης):-D

Καλημερα!:mrgreen:

-----Προστέθηκε 24/11/2008 στις 04 : 46 : 46-----

Βέβαια προσωπικά δεν χρησιμοποιώ Antivirus, γιατί τα θεωρώ εντελώς άχρηστα.

+1:lol:μεσα εισαι και εγω!

Δημοσ.

Και το ονομα αυτου, συμφωνα με επισημη ανακοινωση της MS: Morro

Και δηλαδη η ειδικα σχεδιασμενη για την ευρωπαΪκή ενωση εκδοση του προϊόντος (χωρις media player) πως θα λεγεται; :whistle:

Α, και ας μην ξεχναμε, οτι καποιοι πληρωσαν ενα σεβαστο ποσο για μια υπηρεσια (Live One Care) η οποια τωρα δεν υπαρχει (αντικαθισταται σου λεει, από μια δωρεαν). Δεν θα με εξεπλητε αμα, αντι να την κλεισει και να πρέπει να "ξεπαραδιαστει" σε επιστροφες, η ms αποφασισε να μετατρεψει την υπηρεσια σε και καλα δωρεαν προσφερομενη, ωστε να την κλεισει/αφησει να παρακμασει σιγα-σιγα με την υσηχια της

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...