Προς το περιεχόμενο

Ερώτηση για 4870.

SomeRandomGuy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Να συμπληρώσω παράλληλα οτι θα πρέπει να χορέψεις γυμνός στην πλατεία Συντάγματος τον χορό της βροχής,φωνάζοντας ούγκα μπούγκα,να έχεις περάσει στον λαιμό σου ένα στεφάνι original Χαβανέζικο,να καπνίζεις ένα πούρο montecristo που έχει τυλιχτεί στους μηρούς παρθένας,παρουσία σύσσωμης της δύναμης των ΜΑΤ.

Συγχαρητήρια για 666-στό post :evilgrin: ....και φυσικά για το γέλιο που μου προκάλεσαν οι παραπάνω εικόνες LOL...

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συγχαρητήρια για 666-στό post :evilgrin: ....και φυσικά για το γέλιο που μου προκάλεσαν οι παραπάνω εικόνες LOL...

Ευχαριστώ,ευχαριστώ.Περιμένω τον Lucifer να μου δώσει τιμητική πλακέτα :devil:.

Συνεχίζω λοιπόν για τον επόμενο αριθμό-σταθμό τών 696...96969696 post.

ps.ΠΡΟΣΟΧΗ:Αν το στεφάνι δέν είναι βέρο Χαβανέζικο και το πούρο είναι τυλιγμένο απο καμια τσατσά,πέρα απο το γεγονός οτι δέν θα παίξει το Crysis,θα γίνετε και ρόμπα στο Σύνταγμα, θα φάτε και τσάμπα ξύλο απο τους Ματατζίδες ...και όλα αυτά ενω είστε τσιτσίδι έτσι;

Δημοσ.

φιλε Tenshi ακομα και αν βαλεις 4giga ram στα vista δε θα καταφερεις να παιξεις το crysis:mad: σε ultra γραφικα διοτι υποστηριζουν directx 10:cry::cry::eek::confused::mad: για αυτο το λογο μη μου πιεζεσαι

Δημοσ.
φιλε Tenshi ακομα και αν βαλεις 4giga ram στα vista δε θα καταφερεις να παιξεις το crysis:mad: σε ultra γραφικα διοτι υποστηριζουν directx 10:cry::cry::eek::confused::mad: για αυτο το λογο μη μου πιεζεσαι

Μισο...μή φύγεις και σου έχω φοτό...

Δημοσ.

καλα σιγουρα θα δει διαφορα δεν θα του ανεβουν πολυ τα fps αλλα δεν θα πεφτουν και πολυ χαμηλα οπως με 2γ, με 4γ θα εχει μια σταθεροτητα μεγαλητερη στα fps ,εγω παντως ειδα διαφορα απο 2 στα 4

• Super Moderators
Δημοσ.

σε 1440χ900 μια χαρά θα παίξει

Δημοσ.

Έτοιμες και οι φοτόοοο...

Το λοιπόν,

exhibit Α:

systemlw9.jpg

Σύστημα ήδη τρώει 1,50Gb με τα προγράμματα που έχω ανοιχτά,το sidebar και ο firefox με 2-3 tabs

exhibit B:

settingsfc9.jpg

Επειδή δέν υπάρχει Ultra,ούτε super,ούτε duper,ούτε wow settings,ΜΑΘΕ οτι το μέγιστο δυνατό επίπεδο λεπτομέρειας είναι το Enthusiast (Warhead) και Very High (Crysis).Όλα αυτά σε ανάλυση 1680χ1050 στην Samsung T220.Το μόνο περίεργο, (που το έχω υπογραμμίσει κι όλας για να μήν λές) είναι οτι το παιχνίδι βλέπει 32bit λειτουργικό.

exhibit C:

statsse3.jpg

Ingame εικόνα,επίπεδο Adapt or perish.Μήν σε ξεγελάει η "άδεια" εικόνα.Η συγκεκριμένη πίστα στο Warhead,όπως και η ανάλογή της στο Crysis με τα χιόνια ζορίζει απίστευτα την κάρτα.

Οπότε για να ανακεφαλαιώσουμε,σου έχω ένα σύστημα που ήδη είναι μείον επειδή είναι φορτωμένο με ένα σωρό χαζομάρες να τρέχουν απο πίσω,το Warhead σε παράθυρο για να με διευκολύνει στο Alt+Tab και το game να παίζει αξιοπρεπέστατα στο μέγιστο επίπεδο λεπτομέρειας,σε Vista,με Dx10 και 4Gb Ram.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ακόμα να χορέψεις τον χορό της βροχής;

• Super Moderators
Δημοσ.
οταν λεω ultra ενοω ολα τα γραφικα και τα anti-aliasing quality στο fuel:devil: εχεις κατι να πεις?:X

ναι πρέπει να μυρίσει τα νύχια του για να το καταλάβει :P

Δημοσ.
οταν λεω ultra ενοω ολα τα γραφικα και τα anti-aliasing quality στο fuel:devil: εχεις κατι να πεις?:X

Αυτό λέγεται max details (slang > maximum details) και όχι ultra,που πιθανόν τσίμπησες στα 13 σου, όταν έπαιξες πρώτη φορά Doom3 και χρησιμοποιείς εσαεί γιατί είναι βαρύγδουπο.

Και φυσικά έχω να πώ κάτι...το φουλ γράφεται full στα αγγλικά και όχι fuel (που σημαίνει καύσιμο).

Και λάθος να θές να το κάνεις δέν γίνεται,αφού το l με το e απέχουν 7 πλήκτρα,εκτός αν γράφεις κοπανώντας το κεφάλι σου στο πληκτρολόγιο.:P

edit: Επειδή σε τρώει το αίμα σου και θα τρέξεις να πεις την επόμενη αμπαλοσύνη σου μετά απο κάνα 15άωρο (κλασσικό hit & run post),πάρε και το ωραιότατο γράφημα με CF και 3way SLI, το ένα με Very High και το άλλο με τις "Ultra Fuel" ρυθμίσεις σου.

Ήττα Νο1

Ήττα Νο2

Παρατήρησες κάτι;Ναι ακριβώς,πάνω απο 30 fps δέν θα δείς οπότε επιχειρήματα του τύπου:

φιλε κατα τη γνωμη μου δεν φταινε μονο οι μνημες.

καταρχας για να παιξεις το crysis σε ultra γραφικα πρεπει να αλλαξεις τον επεξεργαστη σου ,το τροφοδοτικο, τισ μνημες και να προσθεσεις αλλη μια ιδια καρτα μονο τοτε δεν θα κολαει το crysis

Εκτος και κλοκαρεις:-)

είναι super fail και καλό είναι να μήν αοριστολογείς,ειδικά όταν δέν γνωρίζεις επι του θέματος.Γι αυτό μήν πιέζεσαι, και μας πάθεις τίποτα νέος άνθρωπος

Δημοσ.

Αγαπητε tenshi θα ηθελα να σου πω οτι παρολο που ειμαι τουλαχιστον 10 χρονια νεοτερος σου ειμαι γνωστης πολλων πραγματων για τους υπολογιστες και ενα απο τα πρωτα παιχνιδια που επαιξα στον υπολογιστη μου ειναι το COD4 και το CRYSIS.Τελος θα ηθελα να μου απαντησεις κατι που δεν μου ειπες πρηγουμενος αν ο υπολογιστης αντεχει το crysis warhead με ολα τα γραφικα στο FULL:-):-D

Ξαναμπες αυριο κατα της 3 μ.μ για να συνεχισουμε αυτη την ωραια κουβεντα

• Super Moderators
Δημοσ.

με τα πάντα στο full (και την ανάλυση, 2560χ1600) δεν υπάρχει υπολογιστής που μπορεί να παίξει Crysis Warhead αξιοπρεπέστατα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...