Προς το περιεχόμενο

Vga Overcloking Guide Riva Tuner Edition

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ok, thnx man... Θα ψαχτώ λίγο ακόμη, αλλά μάλλον θα περιμένω εφόσον προς το παρόν καλύπτομαι αρκετά ικανοποιητικά.

• Απαντ. 116
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
Το ιδανικό για μένα θα ήταν να έπαιρνα μια GTX260 216

αν σκοπεύεις να κάνεις κάτι τέτοιο βρες την 55nm version της

Δημοσ.
Καλά τα benches για πλάκα πού και πού, αλλά εκεί που με ενδιαφέρει είναι το gaming... Ένα παληκάρι μου έχει πεί πως έχει δεί μεγάλες διαφορές σε 2x4830 και γι' αυτό προβληματίζομαι...

Με τα λεφτά που θα δινες πάρε σουβλάκια. Παραγγελεία κατα προτήμηση στο σπίτι. Μπροστά στην TFT.

Πολύ περισσότερο θα απολαύσεις τα παιχνίδια σου.:lol:

Δημοσ.

Όχι άλλες ψύκτρες.

Συντάκτης του frosty θα καταλήξω.:-D:-D:-D

Παρεπιπτόντος η Accelero S2 κάνει τη βασική δουλειά χωρίς κανέναν επιπλέον ανεμιστήρα στο κουτί.

(μόνο τροφοδοτικού και cpu)???

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

δηλαδή αν κατάλαβα καλά πρέπει ολο το 20λεπτο που τεστάρω να κοιτάω τον σκαντζόχοιρο μήπως βγάλει αυγουλακια...:rolleyes:..επρεπε να μενουν μονιμα...

Δημοσ.
δηλαδή αν κατάλαβα καλά πρέπει ολο το 20λεπτο που τεστάρω να κοιτάω τον σκαντζόχοιρο μήπως βγάλει αυγουλακια...:rolleyes:..επρεπε να μενουν μονιμα...

α να γεια σου! :D

ε και δέκα λεπτά μας κάνουν...

(εγώ ασχολούμαι πού και πού με τη παλιά καλή μου 6600)

Δημοσ.

εχω ενα προβλημα...το atitool δεν μου δουλευει... οταν το ανοιγω κολλαει και μενει ετσι παντα... καμια φορα ξεκολλαει αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι κολλαει αμεσως... λιγο help?

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις uninstall τους drivers που έχεις

και μετά κατέβασε τους τελευταίους(εκτός αν τους έχεις)

και κάντους install

Επίσης όταν κάνεις uninstall τους παλιούς, καθάρισε τους μετά, μέσα από safe mode

με driver cleaner...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εε θα προτιμησω το furmark αφου δουλευει μια χαρα! :P

EDIT: μολις παρατηρησα οτι η καρτουλα μου ψηνεται αγρια σε full load!!! το furmark λεει οτι εφτασε μεχρι και 100 βαθμους!! αρχιζω να σκεφτομαι για aftermarket ψυκτρα... η καρτα ειναι ati 4670...

Επεξ/σία από thanasis00
Δημοσ.
εε θα προτιμησω το furmark αφου δουλευει μια χαρα! :P

EDIT: μολις παρατηρησα οτι η καρτουλα μου ψηνεται αγρια σε full load!!! το furmark λεει οτι εφτασε μεχρι και 100 βαθμους!! αρχιζω να σκεφτομαι για aftermarket ψυκτρα... η καρτα ειναι ati 4670...

Thermalright TRad2 είναι η καλύτερη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να ρωτήσω, πως μπορώ αντί να χρησιμοποιήσω το ati tool να δω αν είναι stable η κάρτα με το furmark;

η είναι καλύτερο το ati tool;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...