mits@kos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Ok, thnx man... Θα ψαχτώ λίγο ακόμη, αλλά μάλλον θα περιμένω εφόσον προς το παρόν καλύπτομαι αρκετά ικανοποιητικά.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Το ιδανικό για μένα θα ήταν να έπαιρνα μια GTX260 216 αν σκοπεύεις να κάνεις κάτι τέτοιο βρες την 55nm version της
yiannis_1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Καλά τα benches για πλάκα πού και πού, αλλά εκεί που με ενδιαφέρει είναι το gaming... Ένα παληκάρι μου έχει πεί πως έχει δεί μεγάλες διαφορές σε 2x4830 και γι' αυτό προβληματίζομαι... Με τα λεφτά που θα δινες πάρε σουβλάκια. Παραγγελεία κατα προτήμηση στο σπίτι. Μπροστά στην TFT. Πολύ περισσότερο θα απολαύσεις τα παιχνίδια σου.
yiannis_1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Όχι άλλες ψύκτρες. Συντάκτης του frosty θα καταλήξω.:-D:-D Παρεπιπτόντος η Accelero S2 κάνει τη βασική δουλειά χωρίς κανέναν επιπλέον ανεμιστήρα στο κουτί. (μόνο τροφοδοτικού και cpu)???
eSATA Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 δηλαδή αν κατάλαβα καλά πρέπει ολο το 20λεπτο που τεστάρω να κοιτάω τον σκαντζόχοιρο μήπως βγάλει αυγουλακια.....επρεπε να μενουν μονιμα...
georgeascona Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 δηλαδή αν κατάλαβα καλά πρέπει ολο το 20λεπτο που τεστάρω να κοιτάω τον σκαντζόχοιρο μήπως βγάλει αυγουλακια.....επρεπε να μενουν μονιμα... α να γεια σου! ε και δέκα λεπτά μας κάνουν... (εγώ ασχολούμαι πού και πού με τη παλιά καλή μου 6600)
thanasis00 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 εχω ενα προβλημα...το atitool δεν μου δουλευει... οταν το ανοιγω κολλαει και μενει ετσι παντα... καμια φορα ξεκολλαει αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα γιατι κολλαει αμεσως... λιγο help?
NOPSTRIM Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δοκίμασε να κάνεις uninstall τους drivers που έχεις και μετά κατέβασε τους τελευταίους(εκτός αν τους έχεις) και κάντους install Επίσης όταν κάνεις uninstall τους παλιούς, καθάρισε τους μετά, μέσα από safe mode με driver cleaner...
thanasis00 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 (επεξεργασμένο) εε θα προτιμησω το furmark αφου δουλευει μια χαρα! EDIT: μολις παρατηρησα οτι η καρτουλα μου ψηνεται αγρια σε full load!!! το furmark λεει οτι εφτασε μεχρι και 100 βαθμους!! αρχιζω να σκεφτομαι για aftermarket ψυκτρα... η καρτα ειναι ati 4670... Επεξ/σία 13 Απριλίου 2009 από thanasis00
Aragorn Elessar Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 Δημοσ. 13 Απριλίου 2009 εε θα προτιμησω το furmark αφου δουλευει μια χαρα! EDIT: μολις παρατηρησα οτι η καρτουλα μου ψηνεται αγρια σε full load!!! το furmark λεει οτι εφτασε μεχρι και 100 βαθμους!! αρχιζω να σκεφτομαι για aftermarket ψυκτρα... η καρτα ειναι ati 4670... Thermalright TRad2 είναι η καλύτερη.
NOPSTRIM Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Δημοσ. 25 Απριλίου 2009 Να ρωτήσω, πως μπορώ αντί να χρησιμοποιήσω το ati tool να δω αν είναι stable η κάρτα με το furmark; η είναι καλύτερο το ati tool;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα