evansdr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα σε όλους. Σας ακούγεται βλακώδες,αλλά ψάχνω ονόματα ζώων που να έχουν σχέση με θάλασσα, για ένα παιχνίδι.Τα ζώα που ψάχνω είναι 2 κατηγοριών:<<ήμερα>> και άγρια. Π.χ.ήμερο είναι ο γλάρος. Παρακαλώ βοηθήστε. Δείτε το και σαν εγκυκλοπαιδικό τόπικ,να μαζέψουμε όλα αυτά τα ονόματα.
antonl Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μόνο τα ονόματα μερικών ψαριών να γράψεις, θες δυο μεροκάματα.
evansdr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μα δεν θέλω ψάρια,ζώα γενικότερα.Όπως πελαργός,άλμπατρος κτλ Όχι μπαρμπούνι,σκυλόψαρο...
freedubus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Σκύλλα Xάρυβδη Lεβιάθαν Ντάγκον Γοργόνες Γιόρμουνγκαντ Κράκεν
teo64x Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Σαχλαμάρι Ζαχαρίας (καρχαρίας του γλυκού νερού) Βρυξέλλα (αυτό έχει σχέση με βάλτο όμως) Υπομπρίκιο (δεν είναι ζώο, αλλά why not)
freedubus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Κάβουρας Τσούχτρα Αχινός Αστακός Καραβίδα Γαρίδα Ψωλιάγκος Καρέτα-Καρέτα Φώκια Πιγκουίνος Μπόμπ Σφουγγαράκης Υ.Γ.1 Ο γλάρος δεν είναι ήμερος. Και γενικά κανένα ζώο στο φυσικό του περιβάλλον δεν είναι "ήμερο". Υ.Γ.2 Μάλλον μπέρδεψες τον πελαργό με τον πελεκάνο. Υ.Γ.3 Δεν κρατιέμαι, θα ρωτήσω. Σας το έβαλαν άσκηση στο νηπιαγωγείο;
FarCry Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Ψωλιάγκος Μπόμπ Σφουγγαράκης ???????????????? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
deker Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Γιόρμουνγκαντ ? XAXAXAXAXAXA ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΤΡΕΛΕ?ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Τεράστιο φίδι στη μυθολογία των Σκανδιναβών, αιώνιος αντίπαλος του θεού Θορ.Στο ράγκναροκ ο Θορ σκοτώνει τον αντίπαλό του αλλά πεθαίνει και ο ίδιος από το δηλητήριό του. Κάπου το είχα διαβάσει πρόσφατα. Edit: freedubus, όταν είχα ξεκινήσει να γράφω αυτό το μήνυμα δεν υπήρχε η δική σου απάντηση, ύστερα έκανα μια δουλίτσα και ξεχάστηκα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Μάλλον σταυρόλεξο λύνει και κόλλησε.. Εμένα, πάλι, το μυαλό μου πήγε εκεί...
klainmaingr Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Λούτσος Η μικρή γοργόνα Χέλι Πεταλίδα Σμέρνα Σελάχι Το γιγάντιο καλαμάρι Ο κύριος Χταπόδης (που στην πραγματικότητα αν δείτε έχει 4 πόδια) και πολλοί άλλοι... Η wikipedia είναι φίλη σου (και αν δεν είναι πες οτι σε έστειλα εγώ)..
De@th L0rd Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2008 Θαλάσσιος ελέφαντας -//- λιοντάρι φώκια Ενυδρίδα Πολική αρκούδα Φάλαινα. Μην ακούσω καμιά μαλακία περι ψαριού για τη φάλαινα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.