Προς το περιεχόμενο

Νεο PC,θέλω γνώμες

Dakonblackblade

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν αποφάσια να πάρω νέο PC τώρα και να μην περιμένω κανά τρίμηνο να δω τι θα γίνει με την νέα πλατφόρμα.Πάνω κάτω τα ξέρουμε όλοι αλλα θέλω και λίγο την δικιά σας γνώμη.To μηχάνμα είναι για games και θέλω να είναι ήσυχο και κρύο.OC δεν παίζει.Τα περιφεριακά έχουν επιλεχτεί με γνώμονα την απόδοση/τιμή.

pcnewtf1.jpg

w1280.png

Δημοσ.

Πολύ καλές επιλογές με 2 παραφωνίες..

1> Βάλε τον 8400 αντί του 8500. Η διαφορά τους στον χρονισμό δεν δικαιολογεί την διαφορά στην τιμή τους.

2> Έχεις επιλέξει ψύκτρα με ανεμιστήρα 92mm, που είναι μικρότερης απόδοσης και μεγαλύτερου (ολίγον, ο noctua 92mm είναι πολύ καλός) θορύβου σε σχέση με τις μεγαλύτερες high riser ψύκτρες. Για να μην μιλήσω για την τιμή της. Αν θέλεις την καλύτερη αερόψυξη money can buy, πάρε μια TRUE120+s-flex1200 από eworld στην πάτρα. Αν θέλεις ένα καλό αποτέλεσμα, με καλό value/cost, προχώρα στην xigmatek 1283/4 ή στην scythe ninja 2.

Δημοσ.

Θα έκανα τις εξής παρατηρήσεις/ενστάσεις:

1. Τον Ε8400 αντί του Ε8500. Πολλά τα +21 ευρώ για +160MHz, δηλαδή τίποτα...

2. Την TRUE 120 που ξεκινάει στα 43 ευρώ εδώ:http://www.skroutz.gr/c/673/cpu_fans.html?keyphrase=Thermalright+ultra+120+extreme +1 καλό ανεμιστήρα.

Κατά τ' άλλα η σύνθεση είναι πολύ καλή.

Edit: με πρόλαβες Dante :-(

Αν είσαι Αθήνα πέρνα μια βόλτα από το PC Store στη Στουρνάρη, έχει την TRUE 120 στα 45, κι εγώ από εκεί την πήρα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...