Προς το περιεχόμενο

Format σε acer 5930

sfakattack

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά.Είμαι κάτοχος του παραπάνω μηχανήματος,ιδιαίτερα ευχαριστημένος μέχρι στιγμής.Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι του έχω βάλει πολύ και άχρηστο πράγμα πάνω με αποτέλεσμα να έχει γίνει λιγο πιο αργό.Οπότε λέω να του κάνω ένα format.Ως γνωστόν dvd των vista δεν υπήρξε μαζί με το λάπτοπ.Πως θα κάνω εγώ format τώρα;Έστω να το επαναφέρω στην αρχική κατάσταση του.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.

Δημοσ.

Όταν ανοίγεις το λάπτοπ και εμφανιστεί το λογότυπο της acer πατάς Alt+F10 για να ξεκινήσει η διαδικασία recovery που σου επαναφέρει τον C οπως ήταν όταν το αγόρασες.Τουλάχιστον στα παλαιότερα acer αυτό ισχύει.

Δημοσ.

επισης μπορεις να δημιουργησεις ενα dvd μεσω του e-recovery και να ειναι σαν το dvd εγκαταστασης των vista.αλλα ισως και να ειναι καλλιτερη η προταση παραπανω.υπαρχει ενα κρυφο partition με την εγκατασταση των vista διαθεσιμο για επανεγκατασταση του λογισμικου.

απλα εχε υπ'οψιν πως θα σου ζητησει καποιο κωδικο.μου ζητουσε και μενα χωρις να εχω βαλει ποτε καποιο κωδικο με αποτελεσμα να κανω μια τρυπα στο νερο,ετσι εβαλα xp(με δυσκολια) και ubuntu. ;)

Δημοσ.

Ευχαριστώ παιδιά για τις άμεσες απαντήσεις σας.Πήγα στο e-recovery της acer και είδα ότι δίνει επιλογή για επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων.Σας ευχαριστώ πολύ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...