Προς το περιεχόμενο

Απορια σχετικα με μTorrent

bandit4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στο pc μου εχω εναν εσωτερικο σκληρο και εναν εξωτερικο 500αρη.

Στις επιλογες του μTorrent εχω βαλει ολα να αποθηκευονται στον εξωτερικο (και ετσι οντως γινεται). Πηγα πριν απο λιγο να κατεβασω ενα αρχειο περιπου 8 GB και το μTorrent μου εμφανιζει μετα απο λιγη ωρα κατεβασματος ενα σφαλμα οτι δεν εχει αρκετο χωρο ο δισκος. Φυσικα ο δισκος εχει γυρω στα 350 GB ελευθερα.

Τι μπορει να φταιει και εμφανιζεται αυτο το σφαλμα?

Δημοσ.

Λογικά είτε το αρχείο που πας να κατεβάσεις ειναι μεγαλύτερο από 4 giga,είτε έχεις βάλει να κατέβουν πολλά αρχεία torrents στον δίσκο.(και να μην έχει ολοκληρωθεί το dl δεσμεύουν τον χώρο που τους αναλογεί)

Δημοσ.

το αρχειο που προσπαθω να κατεςβασω ειναι 8GB και κατεβαζω αλλα 6 αρχεια σχετικα μικρα. Το προβλημα ειναι οτι εχω 350GB ελευθερα. Δεν ειναι καν οριακα ο δισκος. Μηπως φταει με τo οτι ειναι fat32? Τι να πω?

Δημοσ.
Μηπως φταει με τo οτι ειναι fat32? Τι να πω?

Αυτό φταίει. Δοκίμασε από command prompt:

convert Χ: /fs:ntfs (όπου Χ το γράμμα του δίσκου) και θα λυθεί το πρόβλημα σου.

• Super Moderators
Δημοσ.
το αρχειο που προσπαθω να κατεςβασω ειναι 8GB και κατεβαζω αλλα 6 αρχεια σχετικα μικρα. Το προβλημα ειναι οτι εχω 350GB ελευθερα. Δεν ειναι καν οριακα ο δισκος. Μηπως φταει με τo οτι ειναι fat32? Τι να πω?

Το FAT32 δεν επιτρέπει αρχεία μεγαλύτερα από 4GB. Είναι λογικό λοιπόν να σου λέει ότι δεν υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος ελεύθερος.

Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις.

σχετικα με αυτο που λεει ο manost γινεται να δημιουργηθουν 2 partition στον εξωτερικο που το ενα να ειναι ntfs και το αλλο fat32 για να αποφυγω στο μελλον αναλογο προβλημα?

θα χρειαστω καποιο προγραμματακι γι'αυτο η γινεται μεσα απο τα windows?

μεχρι τωρα partition εχω δημιουργησει μονο κατα τη διαρκεια format καποιου σκληρου συνεπως δεν γνωριζω αλλο τροπο.

Δημοσ.

Με την εντολή που σου έγραψα νωρίτερα μέσω του command prompt, ο σκληρός θα μετατραπεί σε ntfs ολόκληρος, χωρίς να χρειάζεται format και φυσικά χωρίς να πειραχτούν τα αρχεία που ήδη έχει μέσα.

Αν θέλεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ειδικά προγράμματα και για την μετατροπή του fat32 σε ntfs, αλλά και για τη δημιουργία partition σε αυτόν (πχ. partition magic).

Για το αν μπορείς να έχεις 2 partition, το ένα fat32 και το άλλο ntfs, δεν το ξέρω. Ίσως να μπορείς να το κάνεις με το παραπάνω πρόγραμμα που έγραψα, αν και δε βρίσκω τον λόγο για να αφήσεις κάποιον σκληρό σου σε fat32.

Δημοσ.
δε βρίσκω τον λόγο για να αφήσεις κάποιον σκληρό σου σε fat32.

νομιζω οτι για να συνδεσω τον σκληρο σε dvdplayers μεσω usb πρεπει να ειναι σε fat32.

θα δοκιμασω το partition magic.

thanks again.

Δημοσ.
νομιζω οτι για να συνδεσω τον σκληρο σε dvdplayers μεσω usb πρεπει να ειναι σε fat32.

Σωστό αυτό που λες.

Μία λύση που μπορείς να δοκιμάσεις είναι, όπως ανέφερες κι εσύ πιο πάνω, η δημιουργία ενός επιπλέον NTFS partition όπου θα μπαίνουν τα μεγάλα (>4GB) αρχεία. Επειδή σε ενδιαφέρει η αναγνώριση από DVD players, θα πρότεινα να αφήσεις χώρο στο τέλος του δίσκου για το NTFS partition. Δηλαδή, το FAT32 partition να είναι το πρώτο partition του δίσκου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...