Diahn Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούριο PC μέχρι 1400 (χωρίς οθόνες, πληκτρολόγια κλπ) γιατί οι επιδώσεις του άλλου έχουν πέσει κατά πολύ στο gaming. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα πρέπει να περιμένω τα windows 7 κλπ καθώς δεν βιάζομαι και ιδιαίτερα. Αν ήρθε η μεγάλη στιγμή τι χαρακτηριστικά μου προτείνετε;
Tenshi Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Tα Windows 7 έρχονται καλοκαίρι ή φθινόπωρο του '09 (έχω δεί και τις δύο ειδήσεις με διαφορά ημερών και δέν ξέρω πλέον τι γίνεται). Αν μιλάμε για νέο σύστημα και δεδομένου οτι μπορείς να διαθέσεις ένα αρκετά υψηλό budget,τότε καλό είναι να επενδύσεις σε νέας γενιάς hardware.Το οτι δέν βιάζεσαι είναι καλό,απο την άποψη οτι σε ~6 μήνες η τεχνολογία των i7 θα έχει ωριμάσει,οι τιμές θα έχουν πέσει και θα υπάρχουν σίγουρα πολλαπλάσιες επιλογές απο τις υπάρχουσες. Επίσης περιμένουμε και την απάντηση της AMD με τους PhenomII.
gtroza Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Αν ήρθε η μεγάλη στιγμή τι χαρακτηριστικά μου προτείνετε; περίμενε λίγο καιρό τότε, δεν θα χρειάζεσαι τέτοιο pc .
mohic4n Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Οπως ειπανε και οι προλαλησαντες, αφου θα διαθεσεις που θα διαθεσεις ενα καλο budget, περιμενε να περασει ενα 6μηνο (πανω-κατω) για να δεις την κατασταση των Ι7 οπως και τον νεων Phenom II. Τωρα αν παρεις pc θα ειναι μεν αξιοπιστο και μ' ενα Α μελλον,αλλα επενδυοντας σε μια νεα αρχιτεκτονικη θα εισαι σε καλυτερη θεση μελλοντικα σε περιπτωση που θελησεις να κανεις αναβαθμιση. Α, επισης μεσα στον νεο χρονο θα βγουν και οι καινουργιες VGA που θα υποστηριζουν το DX11. Επιπλεον, παρολο που τα Win 7 δεν θα αργησουν να βγουν, ειναι πολυ πιθανο να εχουν καποια προβληματα, οπως και ολα τα OS της M$ μεχρι τωρα... Αρα και εδω παλι το "προηγουμενο" γυρνας (αν με πιανεις)... Ολα δειχνουν οτι ειναι καλυτερα να περιμενεις εφοσον δεν το εχεις μεγαλη αναγκη για αμεση αντικατασταση το υπαρχον.
Diahn Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δηλαδή να περιμένω κανά χρόνο πάνω κάτω ε;
mihalakis Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Η microsoft αναγνώρισε κάποια λάθη που έκανε με τα βίστα, οπότε τα 7 δεν θα είναι τόσο βαριά...Εξάλλου δε νομίζω οτι κάποιος σύγχρονος αξιοπρεπής υπολογιστής θα έχει πρόβλημα να τρέξει τα 7 αν δεν έχει πρόβλημα με τα βίστα, οπότε η λογική να περιμένεις να βγεί λειτουργικό σε έναν χρόνο δεν στέκει. ΌΤαν έρθει εκείνη η ώρα το 2009 μπορεί να σκεφτείς οτι μετα απο λίγο καιροό θα βγει ο ι8, το dx12, ο phenom3 και δεν ξέρω εγώ τι άλλο... Αν χρειάζεσαι υπολογιστή πάρε τώρα. Η τεχνολογία αλλάζει πολύ γρήγορα και νέα προϊόντα συνεχώς εμφανίζονται οπότε δεν αξίζει να περιμένεις. Πάντα κάτι καλύτερο θα ετοιμάζεται για ότι και να πάρουμε. Γνώμη μου είναι αν θέλεις να πάρεις υπολογιστή να πάρεις, αλλά προυπολογισμό των 1400ε για κουτί μόνο το θεωρώ υπερβολή
Diahn Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Η microsoft αναγνώρισε κάποια λάθη που έκανε με τα βίστα, οπότε τα 7 δεν θα είναι τόσο βαριά...Εξάλλου δε νομίζω οτι κάποιος σύγχρονος αξιοπρεπής υπολογιστής θα έχει πρόβλημα να τρέξει τα 7 αν δεν έχει πρόβλημα με τα βίστα, οπότε η λογική να περιμένεις να βγεί λειτουργικό σε έναν χρόνο δεν στέκει. ΌΤαν έρθει εκείνη η ώρα το 2009 μπορεί να σκεφτείς οτι μετα απο λίγο καιροό θα βγει ο ι8, το dx12, ο phenom3 και δεν ξέρω εγώ τι άλλο... Αν χρειάζεσαι υπολογιστή πάρε τώρα. Η τεχνολογία αλλάζει πολύ γρήγορα και νέα προϊόντα συνεχώς εμφανίζονται οπότε δεν αξίζει να περιμένεις. Πάντα κάτι καλύτερο θα ετοιμάζεται για ότι και να πάρουμε. Γνώμη μου είναι αν θέλεις να πάρεις υπολογιστή να πάρεις, αλλά προυπολογισμό των 1400ε για κουτί μόνο το θεωρώ υπερβολή Intel Pentium 150mhz, 32mb ram, cirrus logic 1mb, quantum fireball 1,2gb, sound blaster 16,liteon 12x cd-rom Λογικό... :p:p
Dante80 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Σκέφτομαι να αγοράσω ένα καινούριο PC μέχρι 1400 (χωρίς οθόνες, πληκτρολόγια κλπ) γιατί οι επιδώσεις του άλλου έχουν πέσει κατά πολύ στο gaming. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα πρέπει να περιμένω τα windows 7 κλπ καθώς δεν βιάζομαι και ιδιαίτερα. Αν ήρθε η μεγάλη στιγμή τι χαρακτηριστικά μου προτείνετε; Τι PC έχεις τώρα?
liopyr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Τι PC έχεις τώρα? Το αυτό. Σε περίπτωση που το υπόλοιπο σύστημα είναι σχετικά αξιοπρεπές, μπορεί να την βγάλεις μόνο με μία αλλαγή στην κάρτα γραφικών, αφού παρατηρείς μόνο σε gaming πρόβλημα επιδόσεων.
Diahn Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπόν, Motherboard: ASUS P5LD2 SE CPU: Intel Core 2 Duo CPU 6400 @ 2.13GHz Hard Disk: 160 GB VGA: GeForce 7900 GS RAM: 2 GB OS: Windows Vista SP1
mits@kos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 ??? Και δεν μπορείς να την παλέψεις λίγο ακόμη με αυτό το PC? Κάνε λίγο o/c στην τελική...
madsc Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μια χαρά είναι το pc σου για αρκετό καιρό ακόμη για απλή χρήση. Αν θες να αναβαθμίσεις τώρα δώσε λεφτά για Velociraptop ή 640 hd για boot. Κάρτα γραφικών ανάλογα τι παιχνίδια θες να παίζεις και σε τι settings. Psu αν χρειαστεί. /sc
Astrix Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Διαβαζα το ποστ και επινα καφε και καθως σκρολαρω κατω βλεπω το συστημα και περιττο να σας πω οτι τωρα το keyboard γνωρισε καλα το καλυτερο προιον της βραζιλιας... Αυτος που πρεπει να αλλαξει κατι ειμαι εγω,keyboard!
Diahn Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δηλαδή θα άξιζε να αναβάθμιζα την κάρτα γραφικών μόνο; Ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τις επιδόσεις του εκτός gaming, με συχνό format βέβαια...
caution Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Μια χαρά PC είναι αλλά η κάρτα είναι από την εποχή του χαλκού Clockαρε, +2GB RAM ( optional σε XP ) και μια 4850 και είσαι μέρα με την νύχτα ( και ένας AAKS δεν σε χαλούσε )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.