__D3mIaN__ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Γεια χαρά σε όλους, μόλις έκανα εγκατάσταση του Cubase Studio 4 στον υπολογιστή μου (έχω windows vista σε περίπτωση που παίζει ρόλο). Το θέμα είναι ότι όταν πάω να το τρέξω μου εμφανίζεται το ακόλουθο μήνυμα: Application 'Cubase Studio 4' has caused the following error: No eLicenser connected. Options: - For troubleshooting information click <Help>. - Connect a valid eLicenser and click <Retry>. - Click <Cancel> to abort. Τι σημαίνει αυτό? Κάποιος μου είπε οτι πρέπει να κατεβάσω ένα Syncrosoft Liscence Control.. το έκανα λοιπόν... και? Τι πρέπει να γίνει ακριβώς ώστε να τρέξει επιτέλους το Cubase στον υπολογιστή μου?
micos000 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Να το πληρώσεις μάλλον. Αυτό μοιάζει με κάποιο σύστημα authentication που έχει το πρόγραμμα για να ελέγχει αν είναι πληρωμένο ή όχι (εεεε???)
__D3mIaN__ Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 χμμμμμ.... αυτο το βλεπω σαν αισχατη λυση για να ειμαι ειλικρινης, διοτι αν ειναι κατι το οποιο απλως μπορω να το κατεβασω, θα ηταν πολυ πιο ευκολο για μενα. Θα παρακαλεσω αν γνωριζει κανεις να μου μιλησει με Pm.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2008 Όπως αντιλαμβάνεσαι, συζήτηση για τέτοια λύση δεν μπορεί να συνεχιστεί στο παρόν θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.