CHOcolATE(+50%) Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 τώρα που το γράφω έχει λατρεμένους γείτονες αλλά μάλλον το έχει μετά.Σαν τρελός το περιμένω γιατι πιστεύω ότι θα έχει πολύ γέλιο,Καλυβάτσης και Μπουλάς θα δώσουν ρεσιτάλ γέλιου.Αν και δε βλέπω τηλεόραση μου φαίνεται ότι θα με αναγκάσει να την ανοίγω από εδώ και στο εξής,έστω και μια φορά την εβδομάδα Ενα trailer έχει κυκλοφορήσει μόνο και το βλέπω συνέχεια... Λοιπόν άντε να δούμε....
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Κατσε να το δουμε και μετα θα πουμε αν εχει τρελο γελιο. Ουτε εγω βλεπω τηλεοραση μονο Αρβυλα οταν δεν δουλευω, αντε κανα κουτι της πανδωρας η Πρωταγωνιστες οταν εχει κανα καλο θεμα. Παντως ευχομαι να μην ειναι σαν τα Σκερτσακια-Σφηνακια που απο τα 10 σκετς το 1 ηταν αστειο.
Chrisxxx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Είδατε το 1ο επεισόδιο; Πώς σας φάνηκε; Εμένα πάντως μου θυμίζει στο ύφος του το παλιό ΑΜΑΝ με περισσότερη δόση σάτιρας σε τηλεοπτικές εκπομπές και δημόσια ζωή και λιγότερη προσπάθεια να βγεί γέλιο με ανέκδοτα.
teo64x Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δε θα το χαρακτήριζα σαν το ΑΜΑΝ. Σαν δομή μου θυμίζει το 10 Μικροί Μήτσοι. Βλέπεται ευχάριστα πάντως
gherudos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δεν συγκινήθηκα.Το περιμέναμε όλοι κάπως καλύτερο νομίζω μετά από τόση διαφήμιση.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Kρυάδα!!! Εποχές ΑΜΑΝ δεν θα ξανάρθουν Μια χαρα περναω και με την Αρβυλα ;);)
GIANNISPATRA Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Ναι καλύτερο το περιμέναμε . Αλλά φυσικό είναι να πολυδιαφημίζεται και να δείχνει τα καλά σημεία του . Είχε καλό υλικό μέσα και οι σατιρικές ερμηνείες των δύο και μοναδικών ηθοποιών είναι εξαιρετικές .!!
kfyros Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2008 Απίστευτη μαλακία... Μόνο το μαλακοδάνειο άξιζε , και το double play... Χωρίς καμία έμπνευση..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 δεν ξέρω, ούτε εγώ ενθουσιάστηκα... χρειάζονται και άλλα επεισόδιο για να βγάλω κάποιο συμπέρασμα
Chrisxxx Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 καλα ουτε και εγω επεσα στα πατώματα αλλά ειχε καποια καλα σημεία και φαντάζομαι επειδη ηταν το 1ο επεισόδιο ηταν κάπως περιεργα τα πράγματα ας βρει ρυθμό και κρίνουμε μετα. Απο την αλλη αφου είδα ξανα τον Καλυβατση στην τιβι και μαλιστα με ζαρτιερες μπορω να είμαι αισιοδοξος! Συγχωνευτήκαμε με το τοπικ του μπλα-μπλα..
opts Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δεν το πρόλαβα σήμερα Την Κυριακή έχει επανάληψη 16:50
censOred Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 5 Δεκεμβρίου 2008 δεν τρελαθηκα αλλα ειχε μερικές καλές στιγμές.καλυβατσης rulezzz.. ελπιζω να στρώσει και θα να μεγαλύτερο σε διαρκεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.