Angeldust Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Κατά βάθος, έχεις δίκιο και πρέπει να συμφωνήσω μαζί σου. Το Little Big Planet το καταπατάει στο είδος, μαζί με άλλα πολλά titles. Τα θετικά που έχω να αναφέρω είναι το όντως παραμυθένιο περιβάλλον (ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ART στα γραφικά Mr Ikaruga, απλά μαγευτικά όχι σαν τα χοντράδια και τις κρεατοελιές του Wow), και η αφήγηση το έκανε ακόμα περισσότερο να μοιάζει με παραμύθι, το οποίο το ζούσες. Επίσης όμορφα ήταν τα 3 classes, ένα ωραίο και ολοκληρωμένο παρτάκι για να το αναλάβουν οι ειδικοί (3 basic member της clan μου including me ), όπου έβλεπα την Ranger κυριολεκτικά να τρελαίνεται στα χέρια του φίλου μου. Άρρωστος με rogue-άδες και ακόμα πιο άρρωστος με γάντζους/λάσα/wires etc. Απλά τρελαίνεται (δεν περπατάει ποτέ) και με τη νευρικότητά του σε αυτόν πέσανε οι περισσότερες bugιές για τις οποίες αναφέρομαι (π.χ να τον βγάζει στου διαόλου τη μάνα και να κολλάει ή να πέφτει σε κενό κτλπ κτλπ). Κατά τ' άλλα την χάρηκε πολύ. Δεν βρίσκω κάτι άλλο θετικό. Από αρνητικά (ότι μου έρχεται): Bugs. Πολλά. 1 checkpoint μας πήγαινε όπου νάνε. Τηλεμεταφορές χωρίς λόγο. Ψοφούσαμε και η κάμερα περιφερόταν αντί να μας spawnάρει σαν καθυστερημένη. Όχι τόσο καλά physics του Game (πάτησα σε σκελετό, και έμεινα πάνω του.. αυτός απλά έμεινε εκεί και μας κοιτούσε. κ.α) Δεν ήταν και τόσο σχεδιασμένο για 3 Players. Ο παίχτης με το Gamepad του XBox ο οποίος ήταν 2ος στα configuration (εγώ) τηλεμετέφερε τους άλλους 2 όταν πήγαινε στα άκρα της οθόνης. Ο τελευταίος (Tankιό με ένα rumble pad της Logitech, ο οποίος ήταν τρίτος στα config) απλά μπορούσε όταν δεν παίζαμε ξύλο να αράζει και να τρώει σουβλάκι.. και εμείς απλά να τερματίζαμε την πίστα και αυτός να ακολουθάει ενώ τον έκανε teleport σε εμάς το ίδιο το Game. ΝΑΙ ξέρω ότι είναι σε ένα body αυτοί οι 3, και αν έπαιζες 1ο θα τους μετέφερες και τους 3ης ούτως ή άλλως, αλλά ΧΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ ΤΡΙΠΛΟΥ ΕΤΣΙ. Γελοίο. Δεν ξέρω τι λέει ο klienmein, το Game δεν...... Για τέτοιου είδους Game especially. Απλά προχωρούσαμε. Το AI ήταν sub-zero (πέφταν μόνα τους σε λάβα, ή προχωρούσαν πάνω σε μπάλα με καρφιά και έτρωγαν dps Lol). Εγώ περίμενα δυσκολίες σαν τις δυσκολίες που συναντούσα στο Super Mario. Ας ήταν the half as hard.. Play Bionic Commando: Rearmed, θα με νιώσετε. Ή τα PS και PS-Like Gamepads είναι μουφιές (+1) ή τα button configuration του Game suckαραν. Το Tankιό μας έπρεπε να μάθει ότι η ασπίδα πάει αριστερά με το κάτω, πάνω με το αριστερά, δεξιά με το κάτω-αριστερά και on top of it να ακούει εμάς να τον μπηνελικώνουμε. Έπρεπε να έχει το Game λίγο support στις βασικές μάρκες (Logitech Rumble pad + Microsoft Dual Strike -Το 360 ήταν άψογο, fortunately-) Θα μπορούσε το Game να είχε μεγαλύτερη ποικιλία εχθρών όχι skeletons και skeletons και skeletons και άντε και καμιά αραχνούλα. Έλεος ρε παιδάκι μου.. Αν πω ότι τα Skills ήταν λίγα? Ήταν μικρό και το Game.. θα έπρεπε και τα 2 να τραβηχτούν. 5 skills each και ακόμα 10 πιστούλες? Τι να λέμε τώρα, αφού και αυτές που είχαν λειψές ήταν. Με το ζόρι 4-5/10. Αν κάποιος του δώσει περισσότερο, είναι επειδή θέλει να του το δώσει ντε και καλά, για να δείξει σοβαρός Gamer.. τα κλασσικά χουνέρια του insomnia. http://pc.ign.com/articles/101/1011714p1.html http://www.gamespot.com/pc/action/trine/review.html http://www.eurogamer.net/articles/trine-review?page=2 http://www.videogamer.com/pc/trine/review.html http://www.incgamers.com/Reviews/908/trine-review-pc/2 Μερικά τυχαία reviews που βρήκα στο νετ. Για τσέκαρε τις βαθμολογίες τους. Για να βάζεις 4-5 μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι την εννοια του platform game ή είσαι πολύ μικρή και δεν έχεις προλάβει τα παλιά καλά platform games με τα οποία εμείς μεγαλώσαμε.
klainmaingr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ευχαριστώ τους απο πάνω που με έβγαλαν απο τον κόπο ;p Να συμφωνήσω οτι είναι εύκολο αλλα ντάξει.. Το χω ξαναπεί οτι εγώ τουλάχιστον δεν χρειάζομαι να παίζω 432423 φορές το ίδιο σημείο για να ευχαριστηθώ το παιχνίδι. Μ'αρέσει να έχει ροή και να προχωράει το story και γενικά το πράγμα.. Δεν θυμάμαι πάρα πολλά platform στα οποία να χρειαζόταν να παίξεις 200 φορές ένα σημείο..Αντίθετα το challenge ήταν να τα τερματίσεις χάνοντας το δυνατόν λιγότερες φορές (λέγε με άχαστο στο super mario land και bros) Bugs δεν βρήκα παρα μόνο κάτι ελάχιστα σκαλώματα αλλα ντάξ.. ξεκολλούσε.. Τι να κάνουμε τώρα; Τέλος σε βλέπω οτι τα παραπήρες σοβαρά και αναφέρεις έννοιες όπως dps/tankιό/skilltree τα οποία σε platform δεν συνάδουν και στο συγκεκριμένο παιχνίδι πραγματικά δεν υπάρχουν. Εγώ το θεώρησα σαν μια πιο παραμυθένια εκδοχή του lost vikings. Μια ομορφιά και 8ρι έυκολα στο είδος του Άραξε και απόλαυσε τα παιχνίδια σου.. Μη το ζορίζεις.. =)
miza Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Ρε παιδιά προσπαθώ να παίξω το παιχνίδι, αλλα μόλις τελειώσει το πρώτο βιντεάκι όταν πάει να φόρτωση μου πετάει σφάλμα.Το μηχάνημα μου είναι λίγο παλιό. CPU: Athlon 64 3500+ VGA: 6800gs RAM: 2gb Από ότι είδα η κάρτα μου δεν υποστηρίζει physx, λέτε να φταίει αυτό? Στην αρχή μου χτύπαγε ότι δεν βρίσκει το physxloader.dll και το κατέβασα αλλα και πάλι μόλις τελειώνει το video τρώω error. Μπορώ να κάνω κάτι να παίξω το game η δεν έχω ελπίδες;
ksaplostra Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δε λέω για τα coin-op,για το real thing μιλάω...ξέρεις,σιδερένια μπίλια,μοχλός,*tilt* απο μπάτσες και τα ρέστα Άλλο αυτό,εντάξει εκεί ήθελε τρόπο
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2009 http://pc.ign.com/articles/101/1011714p1.htmlhttp://www.gamespot.com/pc/action/trine/review.html http://www.eurogamer.net/articles/trine-review?page=2 http://www.videogamer.com/pc/trine/review.html http://www.incgamers.com/Reviews/908/trine-review-pc/2 Μερικά τυχαία reviews που βρήκα στο νετ. Για τσέκαρε τις βαθμολογίες τους. Για να βάζεις 4-5 μάλλον δεν αντιλαμβάνεσαι την εννοια του platform game ή είσαι πολύ μικρή και δεν έχεις προλάβει τα παλιά καλά platform games με τα οποία εμείς μεγαλώσαμε. Fairly accomplished platformer with sumptuous style and some devilish ideas, let down by a number of disappointments. The physics sometimes lead to frustration. Free-switching characters destroys the challenge of co-op play. At least δεν μπορείτε να πείτε ότι λέω ότι νάνε. ΌΤΙ είπα στο section των αρνητικών μου είναι αλήθεια? Το δεχόμαστε? Ναι.. Ο κλεινμειν αναφέρει ότι βρήκε 1-2 bugάκια, ας πούμε ότι με τη νευρικότητα μου και των συμπαικτών μου και τη μανία να μην αφήνουμε vials, μας έκατσαν περισσότερα. Δεκτό? Δεκτό.. Εγώ με ΤΟΣΑ και με ΤΕΤΟΙΑ λάθη πάνω σε ένα PUZZLER / PLATFORMER Game δεν μπορώ να βάλω 7ρι βαθμό για τα παραμυθένια γραφικά και μόνο (ΝΑΙ Kleinimein ΕΓΩ μιλάω). Όποιος το κάνει, προσβάλει τα υπόλοιπα Puzzle/Platforms που λέει ότι έπαιξε και αγάπησε (και εννοείτε δήλωσε ότι δεν έπαιξα εγώ για να με προσβάλει /me gonna cry naw) Μην με βάζετε να κάνω λίστες από platforms που λιώσαμε και δεν συγκρίνονται. Το LittleBigPlanet που είναι και επίκαιρο αρκεί. This is my opinion. Τώρα περιμένεις να σου απαντήσει κανένας (όντως) σοβαρός gamer και μάλιστα του insomnia; Seriously δεν βγάζω νόημα από αυτό.. Και μιλάς εσύ περί σοβαρών gamers, όταν μου λές Armored Core > all.- και μου βγάζεις το MechWarrior μάπα; Τέσπα, πάνε παίξε κανένα WoW ή FPS και όταν αντιληφθείς που βρίσκεται η αξία τέτοιων παιχνιδιών στις μέρες μας, έλα να μιλήσουμε... Όταν κάποιος μιλάει με επιχειρήματα, και δικαιολογεί τη γνώμη του με αστεράκια, κουκιδίτσες, αριθμούς και έχει και ένα Epilogue τότε να τον παίρνεις στα σοβαρά. Όταν το Koritsi_Gia_PC γράφει -> Me > Chuck Norris.. ..k μη με πάρεις και τόσο στα σοβαρά. (Λογικό είναι να μην τον έχω συναντήσει ακόμα για PeeVeePee. Όχι τίποτα άλλο..) Πόσο είσαι 10 χρονών ή 55 για να μη καταλάβεις τον χάβαλο που παίζεται που και που στα boards? Welcome to the suck, old man. Μη το ζορίζεις.. =) Dude.. ΕΣΥ θα μου πεις να μη ζορίζω πράγματα? ΟΚ ας μη σκαλίσω πληγές, ας πάω σε ένα πιο επίκαιρο θέμα. Εγώ είμαι αυτή που έπαιξα Crysis και το "ευχαριστήθηκα" και δεν κόλλησα στο Story* όπως λες.. επειδή είναι SIMPLY ΈΝΑ FPS και απλά σκοτώνεις (τα προσέβαλε και ο παραπάνω σε στυλ "πάνε παίξε κανένα FPS" διότι είναι τριτοκοσμικό Genre, κάτι ξέρει -Athanasios2104, no dude this IS irony once again-). Σε ένα α) CO-OP β) Platformer γ) PUZZLER δεν μπορώ να μην κολλήσω όμως ρε φίλε! Ειδικά αν τα γ) Puzzles δεν υπήρξαν (τι είμαι καμιά διάνοια που έκανα γεφυρούλες αμέσως και δεν σκεφτόμουν?), για β) πλάτφορμ δεν είχε καμία πίεση σαν Game και οι enemies ήταν πάνχαζοι και ανύπαρκτοι α) δεν ήταν CO-OP. Oh wait. Είδατε όλα τα Negatives, και ήρθατε "σοβαροί Gamers" να με δικάσετε ΕΜΕΝΑ που είμαι η αντίπαλη εταιρία του παιχνιδιού και θέλω να το θάψω ντε και καλά or smth. ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε "Όχι αυτό το Negative δεν ισχύει", άρα πραγματικά πρέπει κάποιος να είναι πολύ γελοίος για να βάζει 7 (Good) και να υποστηρίζει ένα Game με τόσα vital negatives. *Το Crysis με την εισβολή και αυτά που παίζονταν στο νησί κτλπ δεν ήταν ΤΟΣΟ καλό story όπως "αγγίξαμε ένα κακό κρύσταλλο και γίναμε σιαμαίοι και gogogo ας προχωρήσουμε να βρούμε μια λύση να σπάσουμε.." Α ρε fanbois.
ksaplostra Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Παίδες το κοριτσουδι για πισι έχει ένα δίκαιο όσον αφορά ετούτο το παιγνίδι,δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο απλά νομίζω του δόθηκε λίγη(έως πολύ) σημασία παραπάνω,λόγω του ότι δεν βγαίνουν τέτοια χαζοπαιγνιδακια πλέον. Μετριότατο ήταν,αν και θα του έβαζα ένα 6-7/10,αντί για 4/10.
Tenshi Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 O Yahtzee (δεύτερο μισό του video),ο οποίος αν δάγκωνε την γλώσσα του θα πέθαινε,το χαρακτήρισε "worth-a-look" οπότε i'll buy that... Οσο για το αν το game πρέπει να πάρει 4.5 - 5.2 - 7.δενξερωτι,back to basics για να θυμηθούμε τι εστι platform game. Ακολουθούν super mario bros 3,duck tales,megaman (απαντα),donkey kong και μετά το χάος
klainmaingr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Το παιχνίδι μου άρεσε όπως και να'τανε. Το βαθμολογώ έτσι γιατί πολύ απλά αυτό μου βγαίνει να του δώσω. Ναι θα μπορούσε να'ναι καλύτερο αλλα εμένα αυτό που ήθελα μου το έδωσε.. Μερικές ώρες χαλαρού platform(ψιλοpuzzle)gaming σε μια πολύ όμορφη παρουσίαση... Για όχι ιδιαίτερα διαφημισμένο παιχνίδι ήταν μια πολύ ευχάριστη έκπληξη. *τους χαρακτηρισμούς σου να τους κρατήσεις για εκεί που σε παίρνει.. *Και στο fifa10 βρήκα 10ΔΕΣ ατέλειες και τραγικότητες.. Το 9ρι όμως το έχει στο τσεπάκι του... Δεν είναι όλα τόσο μαθηματικά όσο τα παρουσιάζεις παραπάνω.. *Δεν περιστρέφονται όλα γύρω απο σένα *Δεν γίνεται να έβαλες το crysis KAI σε αυτό το θέμα.. *Το μη το ζορίζεις δεν το είπα κάπως.. Χαλαρά το είπα, του τύπου "άραξε και απόλαυσε το παιχνίδι χωρίς πολλά πολλά" =) /end thread όσον αφορά εμένα. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:56 ---------- Οσο για το αν το game πρέπει να πάρει 4.5 - 5.2 - 7.δενξερωτι,back to basics για να θυμηθούμε τι εστι platform game. Ακολουθούν super mario bros 3,duck tales,megaman (απαντα),donkey kong και μετά το χάος Δεν σε πρόλαβα αλλιώς δεν θα έγραφα τίποτα απο τα παραπάνω και απλά θα σε quotαρα για truth
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Να ρα. Γιατί με εσένα δε με παίρνει ρα. Με αφόπλισαν τα επιστημονικά επιχειρήματα σου once again ρα. Το crysis το έχω αναφέρει σε πολλά θέματα.. μια φορά δεν μου φώτισε να σου πω "άραξε και απόλαυσε το παιχνίδι χωρίς πολλά πολλά" να κερδίσω το Topic ρα..
klainmaingr Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2009 Έχεις την λανθασμένη εντύπωση οτι κάποιος νοιάζεται να δώσει επιστημονικά επιχειρήματα ;p Γενικά είμαι του "άραξε" so... :*
Galis Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2009 ελα ρε παιδια,καθεστε και συζητατε επειδη δεν αρεσε σε ενα ατομο ενα game!Who on earth gives a shit!Ολα υποκειμενικα ειναι
chill Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2009 Υπάρχει ήδη ένα άλλο project σε ανάπτυξη από την Fronzenbytes, εντελώς διαφορετικό από το στιλ του Trine. Ωστόσο είχαν πει πως αν το game πάει καλά από πλευράς πωλήσεων θα υπάρξει και trine2.
Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μόλις τώρα πρόσεξα ότι μαζί με την πρόσφατη προσφορά (στα 5 €) του παιχνιδιού από το Steam, έχουν προσθέσει και ένα νέο level "Path to a new Dawn" που είναι διαθέσιμο μετά τον τερματισμό του παιχνιδιού. Το έχει παίξει κανείς; (εγώ θα πρέπει να το ξανατερματίσω )
activex Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Μόλις τώρα πρόσεξα ότι μαζί με την πρόσφατη προσφορά (στα 5 €) του παιχνιδιού από το Steam, έχουν προσθέσει και ένα νέο level "Path to a new Dawn" που είναι διαθέσιμο μετά τον τερματισμό του παιχνιδιού. Το έχει παίξει κανείς; (εγώ θα πρέπει να το ξανατερματίσω ) Ψάχτικες να το cheatάρεις ; λογικά κάτι θα υπάρχει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα