Προς το περιεχόμενο

Νεκρός 16χρονος από σφαίρα αστυνομικού.

firewalker

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ελεος πια με τις κλισε απαντησεις "σιγα τα μαγαζια που καιγονται δεν ειδατε οτι σκοτωθηκε το παιδι"?

"ειμαστε σοβαροι δεν εχουν ασφαλεια τα παλιομαγαζα"

και επειδη εχουν ασφαλεια ρε ΜΑΓΚΑΚΙΑ τι παει να πει οτι πρεπει να τα καψουμε ολα?

ρωτας ποσο εχει μια ασφαλεια ενος μαγαζιου και αν ολοι την κανουν??

επειδη σκοτωθηκε το παληκαρι πρεπει να τα κανουμε λιμπα ολα?

ελεος με την ηλιθιοτητα που μαστιζει αυτο το φορουμ!

• Απαντ. 2,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Με συγκινησες με το post σου ,δακρυσα ειναι η αληθεια!!!Μην ανησυχεις ομως αυτοι ηδη εχουν ξεσηκωθει,εσυ,εγω,ο καθενας μας ας πιουμε την σοκολατιτσα μας,ας σερφαρουμε στο νετ και οταν ξυπνησουμε θα βρισκομαστε σε μια χωρα αλλοθρησκων οπως λες που θα την αποκαλουν ελλαντα-κατι

Μεταξύ μας, μπορεί τότε οι μπάτσοι να μην είναι δολοφόνοι.

Πού ξέρεις.

Εγώ πάντως πίνω μπύρες.

(amstel, γιατί σπάνε πιο εύκολα).

Δημοσ.
Ενα θα πω..Οτι απο προχθες εχουν ξεσηκωθει οι αλβανοι,οι σκοπιανοι και οι τουρκοι και μας βριζουν και λενε οτι τους κατεβει απο το κεφαλι για εμας..Και εμεις καθομαστε με σταυρωμενα χερια

Τι λένε και που?

Και αν λένε κάτι, γιατί απαραίτητα πρέπει να έχουν άδικο?

Δημοσ.
Αν με αυτά σου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι, με μία εν ψυχρώ δολοφονία θα έπρεπε να μέτραγες τουλάχιστον 12 εγκεφαλικά.

:rolleyes:

και σπαζοντας τα μαγαζια του κοσμου,και κανοντας εκατονταδες οικογενειες μαυρα χριστουγεννα,ειναι η λυση για την εν ψυχρω δολοφονια ετσι?

Δημοσ.
Δεν λέω ότι είναι φυσιολογικό. Ούτε λέω ότι όλα γίνονται σωστά και τυπικά. Εσύ πόσες φορές έχεις βρεθεί μέσα σε Α/Τ και ξέρεις δλδ?

Δεν λέω ότι πρέπει να πούμε, έ το περιμέναμε.

Λέω όμως ότι επειδή πάντα θα συμβαίνουν στραβές, αν είναι κάθε φορά να γίνεται το ίδιο, κλάφτα χαράλαμπε.

Νομίζω έγραψα πολύ ξεκάθαρα τις θέσεις μου, και εντελώς αχρωμάτιστα. Δεν μπορώ να τα πώ καλύτερα.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΒΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ειναι συνηθης πρακτικη της ΕΛ.ΑΣ η καταχρηση εξουσιας, ατιμωρισια και η ασυδοσια της ΕΛ.ΑΣ

για αυτο τι περιστατικο ξεχειλησε το ποτηρι

τελειως διαφορετικο απο το καπου καπως καποτε νομιζω

ελπιζω να καταλαβαινεις και εσυ τις διαφορες που τονιζω

και εχω βρεθει αρκετες φορες σε ΑΤ και σε ουδετερες στιγμες και σε κακες στιγμες

και ελεος (δεν το λεω μονο στον Deorum) αφηστε τα απολιτικ και αχρωματιστα βγαλτε την αυτολογοκρισια και πειτε αυτα που πραγματικα νιωθετε και ας διαφωνουμε

Δημοσ.
και ελεος (δεν το λεω μονο στον Deorum) αφηστε τα απολιτικ και αχρωματιστα βγαλτε την αυτολογοκρισια και πειτε αυτα που πραγματικα νιωθετε και ας διαφωνουμε

Τι βγάλτε τα απολιτίκ γαμώ τον αντίχριστο; Ό,τι γουστάρουμε κάνουμε;

Δημοσ.
ο πρωθυπουργος στην κοσμαρα του... jesus

τουλαχιστον να προκριθει ο παναθηναικος και δεν παει στον κορακα αυτη η χωρα.μονο το χαος αξιζει στον ελληνα.

Τι μήνυμα και αυτό... από την μία ο χοντρός στον κόσμο του και από την άλλη ο βάζελος να περάσει... ΟΛΕ!

Δημοσ.

Τουλάχιστον ακούγεται οτι οι Πατρινοί προσπαθούν να πάρουν την πόλη τους πίσω.Αν δέν πρόκειται για την γνωστή παπαρολογία των καναλιών, τότε...ΕΥΓΕ!

Δημοσ.
Τουλάχιστον ακούγεται οτι οι Πατρινοί προσπαθούν να πάρουν την πόλη τους πίσω.Αν δέν πρόκειται για την γνωστή παπαρολογία των καναλιών...ΕΥΓΕ!

Τι διώχνουν τον δήμαρχο;

Δημοσ.

klainmaingr Σου κάνουν εντύπωση τα βιντεάκια που ανέβασες?

Γιατί λίγες ώρες μετά το συμβάν, έλεγα με τον Dante80 που έτυχε να είχαμε γνωστούς που ήταν αυτόπτες, πως ήταν εν ψυχρώ δολοφονία, την ώρα που κάποιοι έκαναν λόγο για ομάδα 30-40-50 κουκουλοφόρων που έκαναν επίθεση στους μπάτσους με μολότωφ-καδρόνια και δεν θυμάμαι τι άλλο...

Και εντάξει, αυτά άκουγαν, αυτά πίστευαν, αυτά έλεγαν.

Αλλά το γεγονός πως ειρωνευόντουσαν και τις πηγές μας, ήταν τουλάχιστον ...αχαρακτήριστο.

Τουναντίον. Τα βάζω ΜΗΝ τυχόν και υπάρχει κανείς ακόμα που να πιστεύει πως η δολοφονία δεν ήταν εν ψυχρώ. Κάπου διάβασα για εξοστρακισμό αλλα μετά απο τόσες μαρτυρίες ανθρώπων της περιοχής, όποιο και να είναι το αποτέλεσμα της βαλλιστικής πάντα θα ξέρω οτι αυτός που το έκανε το έκανε ξέροντας πολύ καλά τα αποτελέσματα της πράξης του. Ξεφτιλισμένος.

Πάντως να πώ για την θεσσαλονίκη. ΚΑΜΙΑ σχέση δεν έχουν τα πράγματα με αυτό που παρουσιάουν οι ειδήσεις. 3-4 μαγαζιά υπέστησαν ΣΟΒΑΡΕΣ ζημιές. Απο κει και πέρα γύρω στα 10-15 είχαν κατεβασμένες βιτρίνες μόνο. Καμία επαφή με την κόλαση που κατάφεραν να δείξουν μέσω των δελτίων. Έχουν υπάρξει φάσεις (βλ Γένοβα) που τα πράγματα ήταν ίδια και ίσως και χειρότερα απο χθές (παρόλο που η αστυνομία ήταν ανύπαρκτη). Τα κλασσικά επεισόδια στην Φιλοσοφική δεν τα υπολογίζω καν μιας και είναι καθημερινό φαινόμενο για τους κατοίκους της περιοχής και συνήθως έχουν πολύ μεγαλύτερες ζημιές.

ΤΡΟΜΕΡΗ εντύπωση μου έκαναν τα 10δες πιτσιρικία ~10-11 ετών που ήταν με μάσκες/παλαιστινιακά και καδρόνια στα χέρια.Πραγματικά δεν έχουν γονείς; Δεν μιλάω για παιδιά που διαμαρτύρονταν. Αλλα για παιδιά ετοιμοπόλεμα.

ΜΠΡΑΒΟ!!! ΜΠΡΑΒΟ Στους Πατρινούς και τους Λαρισαίους που Αντιστάθηκαν στα ΖΩΑ που πήγαν να καταστρέψουν τις περιουσίες τους. ΕΤΣΙ!! ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟ!

Τελικά το μόνο που καταφέρνουν οι ανεγκέφαλοι είναι να συσπειρώνουν τον κόσμο εναντίον τους. Μια χαρά.

Έχω πολύ φωτογραφικό υλικό απο τα πραγματικά αποτελέσματα των διαδηλωτών στη θεσ/νικη που μάλλον θα ανεβάσω κάποια στιγμή.

Μακάρι να τελειώσουν όλα σήμερα/αύριο γιατί έχει παραγίνει αυτό το κακό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...