Προς το περιεχόμενο

Πρωτη αντίδραση σε ψευτοτσαμπουκα

KaizerSoze

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 166
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν είναι καλύτερα να έχουμε F και a μεταβλητά, ανάλογα προς τη μάζα του χεριού μαςχG και τη δομή του υλικού του στόχου, έτσι ώστε να μην υπάρξει διάσπαση μετά την κρούση και μαζεύουμε τα δάχτυλά μας από την άσφαλτο π.χ. ;

Δημοσ.

Εγω αυτο που βλεπω(και στον εαυτο μου) ειναι οτι μας ψιλομεγαλωσαν σαν χεστηδες οι μαναδες μας

Μεγαλωσαμε για να σκεφτομαστε(και το κουβαλαμε) οχι οτι "Μην πλακωθεις γιατι δεν πρεπει" αλλα "Μην πλακωθεις παιδακι μου και ειναι κανας τρελος ο αλλος και σου βγαλει μαχαιρι".Πολυς τσαμπα φοβος ρε μαλακα. Μην πετυχουμε τον ψυχοπαθη, μην τις φαμε μπροστα στην γκομενα, μην μας πουνε κοτες, το ενα το αλλα τα παντα ολα.

Και γιαυτο βλεπεις κατι σκηνικα με τον κοντοπιθαρο που πουλαει τσαμπουκα σε κατι θηρια γιατι το ''θηριο'' εχει μεγαλωσει να νομιζει οτι αμα ο αλλος σου πουλαει τσαμπουκα σημαινει πως ειναι τρελος και νιντζα και σογκουν και ξερει 56 πολεμικες τεχνικες.

Γαμημενος φοβος...

Δημοσ.

Νομίζω οτι το θηρίο δεν πουλάει τσαμπουκά γιατί δεν τόλμαγε να του κολλήσει ποτέ κανείς όσο μεγάλωνε, σε αντίθεση με το ζουμπά που έπρεπε απο μικρός να το παίζει άγριος για να μην τον έχουν όλοι της φάπας.

Απ' όσους έχω πλακωθεί, πάντα οι κοντοπίθαροι ήταν αυτοί που βάραγαν πιο άγρια, πιο άγαρμπα, πιο κάφρικα και με πιο πολύ μίσος, λες και ήθελαν με κάθε μπουκέτο να αναπληρώσουν τα εκατοστά ύψους που τους στέρησε η ζωή.

Δημοσ.
Γι αυτό κι εσύ πρέπει να τους στερήσεις την ζωή,μπας και πάρουν μερικά εκατοστά...

Που;Στο φέρετρο;:lol:

Μασίφ καρυδιά,τριανταφυλλιά,πεύκο και Προκρούστης style

Δημοσ.
Κουτουλια στην μυτη μια ειναι αρκετη και αν οδηγατε μοτο μην βγαζετε το κρανος σε τσαμπουκαδες ποτε.

Αν δεν μπορειτε κουτουλια τοτε γροθια αλλα παντα μυτη κοβεται ο αλλος με την μια δοκιμασμενο:-)

Συμφωνώ φίλε μου...Στο 99% τω περιπτώσεων πιάνει αυτό που λες...Αλλά εάν πέσεις στο 1 % την γ@μισες...Βρες πέτρα να κρυφτείς μετά...Σε εμένα ας πούμε αυτό δεν πιάνει διότι έχω από παλαιότερα σπασμένη μύτη ... Οπότε με την γροθιά - κουτουλιά απλώς μου ανοίγει η μύτη και αισθάνομαι ελαφρό πόνο... Και περιτό να σου πω τι νεύρα έχω μετά από τέτοιο χτύπημα...Είναι παρακινδυνευμένο λίγο αυτό το χτύπημα...

Δημοσ.

Πέρσι στις απόκριες, ήμουν με την κοπέλα μ στην παραλιάκη και πηγαίναμε (κλασικά χέρι-χέρι) προς Λευκό Πύργο. Περνάει ένα τζογλάνι, και της πιάνει τον κώλο κανονικά, και δεν έκανε καν τον κόπο να τρέξει μετά... Ε κι εγώ τον έριξα στην θάλασσα !

Ποτέ όμως δεν έχω ξανααντιδράσει έτσι, συνήθως κάνω το μαλάκα...

Δημοσ.
Πέρσι στις απόκριες, ήμουν με την κοπέλα μ στην παραλιάκη και πηγαίναμε (κλασικά χέρι-χέρι) προς Λευκό Πύργο. Περνάει ένα τζογλάνι, και της πιάνει τον κώλο κανονικά, και δεν έκανε καν τον κόπο να τρέξει μετά... Ε κι εγώ τον έριξα στην θάλασσα !

Ποτέ όμως δεν έχω ξανααντιδράσει έτσι, συνήθως κάνω το μαλάκα...

AXAXXAAXXAXAXAXAXAAXAXAXXAAXAX :cry: :cry: :cry: :cry:

στεγνα???????????????

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ

επικοοοοοο

είχε και συνέχεια;

Δημοσ.
Fid

Δεν καταλαβες, δεν μιλαμε για μεσα σο παιχνιδι.

Τον κλαδευεις, σηκωνεται, σε σπρωχνει και σου λεει γ%#$#@ την Παναγια σου. Δεν ειναι και για βγουν μαχαιρια αλλα δεν κανεις και τον μαλακα.

Εκει πως αντιδρας?ΔΙΟΤΙ ΑΝΤΙΔΡΑς ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ

συγγνωμη αλλα αν καθε φορα που πηγαινουμε 5χ5 και βριζομαστε , πρεπει να ακολουθει και ξυλο , τοτε παει δεν θα ζουσαμε πια!

το θεμα ειναι πως διαχειριζεσαι την ολη κατασταση.. μπορεις να κανεις τον αλλο ρομπα και να το βουλωσει χωρις καν να τον ακουμπησεις..

την τελευταια φορα που παιξαμε με κατι ξεμπαρκους 5χ5 και ειπε ενας μετα απο "σκληρο" τακλιν μου τη φραση "γ#$@#" την παναγια σου" ..εμενα στα @@ μου.. πηγα στον παγκο ανοιξα το μπουφαν και του πεταξα ενα κουτακι ΣΤΟΠ .. γ@μαει που γ@μαει το παιδι.. μην κολλησει και τπτ :lol:

-----Προστέθηκε 12/12/2008 στις 10 : 57 : 13-----

ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ

επικοοοοοο

είχε και συνέχεια;

πλακωσε το baywatch.. :P

• Super Moderators
Δημοσ.

Ηθικό δίδαγμα: μην κατεβαίνετε για 5x5 χωρίς ένα κουτί προφυλακτικά.

Πάντως, εξαιρετική αντίδραση, αλλά είναι να έχεις και το κατάληλο υλικό μαζί.

Δημοσ.

Ο φόβος σε ένα τσαμπουκά κανονικά υπάρχει για προστατεύει τους εμπλεκόμενους , αν δεν υπήρχε τότε ο μέσος όρος προσδοκώμενης ζωής θα ήταν τα 20 με 25 χρόνια. Ο φόβος είναι καλό πράγμα μην το έχετε σε κακή εκτίμηση ,είναι αυτός που θα σώσει το τομάρι σας....

:P

• Super Moderators
Δημοσ.

Πώς έλεγε στο "Μια Μέλισσα τον Αύγουστο";

"Του χέστη η μάνα δεν έκλαψε ποτέ" ή κάπως έτσι.

Το βρήκα και σε παραλλαγή, "Του χέστη η μάνα χαίρεται, του αντρειωμένου κλαίει".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...