greekforce Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Θέλω να ρωτήσω που μπορώ να βρω το serial των windows vista. Είναι αυθεντικά αλλά όταν πείρα το pc δεν μου έδωσαν cd με τα windows και το serial και έτσι αν θέλω να τα ενεργοποιήσω ξανά δεν ξέρω τι serial να βάλω (μετά από format δηλαδή). Για αυτό ρωτώ που μπορώ να το βρω μέσα στον υπολογιστή μου.
Tenshi Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Θέλω να ρωτήσω που μπορώ να βρω το serial των windows vista. Είναι αυθεντικά αλλά όταν πείρα το pc δεν μου έδωσαν cd με τα windows και το serial και έτσι αν θέλω να τα ενεργοποιήσω ξανά δεν ξέρω τι serial να βάλω (μετά από format δηλαδή). Για αυτό ρωτώ που μπορώ να το βρω μέσα στον υπολογιστή μου. Δέν γίνεται αυτό που λές!Αν έχεις αγοράσει έτοιμο (πακέτο) τον υπολογιστή κάπου πάνω θα πρέπει να έχει το ανάλογο στικεράκι με το κλειδί.Ακόμα και dvd να μήν σου έδωσαν λογικά θα μπορείς να φτιάξεις ένα μέσω προγράμματος που είναι ήδη εγκατεστημένο (κάτι σε backup disk ή recovery disk είναι το όνομα).Όπως και να έχει,αν τα Windows είναι original,ο υπολογιστής έρχεται με serial,defacto. Στα desktop βρίσκεται στην πρόσοψη ή στο πάνω μέρος του κουτιού και στα laptop βρίσκεται απο κάτω,κοντά στην μπαταρία.
the_valliant Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Κάπου πήρε το μάτι μου ένα "serial number viewer" ή κάπως έτσι... Αυτό που λέει ο Tenshi ισχύει βεβαίως, αλλά επειδή πάντα είναι πιθανόν να το σκίσει το μικρό σου αδερφάκι και να το κολήσει στην ουρά ενός αδέσποτου σκύλου που τον μάζεψε ο μπόγιας και του έκανε ευθανασία και μετά αποτέφρωση (...) καλό είναι να είσαι σε θέση να το βρίσκεις και μόνος σου Ψάξε για τέτοιου είδους προγράμματα, υπάρχουν αρκετά.
accipio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Δοκίμασε το SIW· είναι free, δεν χρειάζεται εγκατάσταση και δείχνει πολλές πληροφορίες για τον υπολογιστή, συμπεριλαμβανομένων και κωδικών Windows και εγκατεστημένων εφαρμογών.
greekforce Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2008 Ναι παιδιά οκ. Στο laptop δεν είχε πάει το μυαλό μου να κοιτάξω από κάτω. Σας ευχαριστώ.:lol:
zippoman Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Παιδιά θα ήθελα να μου πει κάποιος που έχει τα vista και δε του έδωσαν το cd απο την αρχή, που βρήκε το backup των windows vista(σε ποιό φάκελο) ή αν είχε κανένα προγραμματάκι που βρήκε το CD των Windows μέσα στον υπολογιστή.. έχω σπάσει το κεφάλι μου, θέλω να κάνω Format το PC μου και δεν εχω βρεί τπτ!!! Μάλλον κατι δε θα κάνω σωστά... Ευχαριστώ..
v-tidus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Στο αυτοκόλλητο που έχεις αναγράφεται η έκδοση των windows. Απλά κατέβασέ την από το ίντερνετ και πέρνα το κλειδί σου σε αυτήν.
Tenshi Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Αν μιλάμε πάντα για laptop,συνήθως υπάρχει ένα δεύτερο partition με τα windows+οτι προγράμματα ήρθαν μαζί με το πακέτο.Απο Start Menu>Programs θα πρέπει να βρείς το shortcut της εφαρμογής που είναι υπεύθυνη για την δουλειά αυτή και να φτιάξεις ένα cd/dvd ανάκτησης δεδομένων. Αν έχεις 4gb ram δέν αξίζει να ασχοληθείς με Xp/Vista imho.Περίμενε λίγο και βάλε κατευθείαν τα win7.
asmar Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Αν έχεις 4gb ram δέν αξίζει να ασχοληθείς με Xp/Vista imho.Περίμενε λίγο και βάλε κατευθείαν τα win7. 4GB βλέπουν μόνο τα 64μπιτα και παίζουν πολύ γρήγορα.
Tenshi Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Ναι σωστά,fail απο κεκτημένη ταχύτητα. Βασικά τελείως λάθος όλη η πρόταση, αφού στην ουσία ήθελα να πώ οτι δέν αξίζει να ασχοληθεί με παλιό OS,την στιγμή που υπάρχει νέο προ των πυλών.Κάπου εκεί ήθελα να κοτσάρω και τα θετικά στοιχεία ενός 64bit λειτουργικού και βουαλά...πατάτα εγένετο. Πάντως με το Sp1 τα Vista "βλέπουν" τα 4gb μνήμης,η διαχείρισή τους είναι μια άλλη υπόθεση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.