efkola Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Παυλίδη,πώς να το ψάξω...δε θυμάσαι έστω τη φίρμα της εταιρείας; Kage είχες μείνει ευχαριστημένος από την dream; Εγώ σκεφτόμουν κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κοιτάξω εκτός από την εγγύηση.Να πλένονται,να έχουν δύο διακόπτες και την ισχύ σε watt;;
paylidis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Παυλίδη,πώς να το ψάξω...δε θυμάσαι έστω τη φίρμα της εταιρείας; Kage είχες μείνει ευχαριστημένος από την dream; Εγώ σκεφτόμουν κάτι τέτοιο αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κοιτάξω εκτός από την εγγύηση.Να πλένονται,να έχουν δύο διακόπτες και την ισχύ σε watt;; αυτη τη ριχνεις απο πάνω σου. ΔΕ ΚΑΝΕΙ να την εχεις σαν υπόστρωμα! Το λεει στις οδηγίες
kage Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 την εχω σιγουρα πιο πριν απο το 2008 και δουλευει οποτε θα ξαναπερνα... απ οτι καταλαβα αυτη που λεει ο παυλιδης και γω ειναι ιδια.απλα τωρα την βγαζει με 5 χρονια εγγυηση. κατα 90% ολα εχουν 2 διακοπτες στα διπλα.μην σε νοιαζουν τα watt ειναι υπεραρκετη η ζεστη χωρις να δουλευουν στο φουλ.τωρα αν πλενονται δεν ξερω.ειδα καποιες που λενε οτι πλενονται αλλα δεν ξερω
paylidis Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 2014 την εχω σιγουρα πιο πριν απο το 2008 και δουλευει οποτε θα ξαναπερνα... απ οτι καταλαβα αυτη που λεει ο παυλιδης και γω ειναι ιδια.απλα τωρα την βγαζει με 5 χρονια εγγυηση. κατα 90% ολα εχουν 2 διακοπτες στα διπλα.μην σε νοιαζουν τα watt ειναι υπεραρκετη η ζεστη χωρις να δουλευουν στο φουλ.τωρα αν πλενονται δεν ξερω.ειδα καποιες που λενε οτι πλενονται αλλα δεν ξερω λένε οτι πλένονται αλλα δεν εχω κανει απόπειρα. Ουτως ή αλλιώς την εχω κάτω απο υπόστρωμα και σεντόνι οπότε ειναι σα καινουργια (να ο λημνιός http://www.dream.com.gr/)
funbreaker Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2014 Αν πάρω αυτή την φθηνή θα γίνω ψητός ή είναι ασφαλής?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα