Dante80 Δημοσ. 1 Μαρτίου Δημοσ. 1 Μαρτίου Ας βάλουμε και μια σημερινή, καλήμερα και καλό τριήμερο! 😎 13
TO_PAIDI Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου (επεξεργασμένο) huawei watch gt5. το κέρδισα σε μια κλήρωση αλλιώς δεν θα αγόραζα ποτέ από μόνος μου smartwatch. Η αλήθεια είναι ότι δεν με απασχολούν πολύ οι smart δυνατότητες του αλλά μου έχει κάνει κλικ εμφανισιακά. Επεξ/σία 2 Μαρτίου από TO_PAIDI 2
zape Δημοσ. 2 Μαρτίου Δημοσ. 2 Μαρτίου Στις 24/2/2025 στις 10:26 ΠΜ, bill_viper είπε Καλημέρα στην παρέα! Χρειάζομαι τη βοήθεια σας μιας και δεν έχω εμπειρία. Θέλω να αγοράσω το πρώτο μου Rolex, κάτι σε μικρό μέγεθος λογικά γιατί έχω μικρό καρπό (160mm), κοιτούσα μάλλον σε Datejust. Σε Apple Watch φοράω 45mm, τι μέγεθος προτείνετε για το Rolex; Έχετε να προτείνετε κάποια άλλη σειρά της εταιρίας που να είναι κομψή για formal ντύσιμο (δε θα φοριέται καθημερινά); Δε με πειράζει αν είναι καινούριο ή μεταχειρισμένο σε πολύ καλή/άριστη κατάσταση. Επειδή βρίσκομαι επαρχία δεν υπάρχει η δυνατότητα δοκιμής και μάλλον θα προβώ σε online αγορά. καλησπέρα μην αγοράσεις ένα τόσο ακριβό ρολόι χωρίς να το δοκιμάσεις πρώτα στο χέρι σου. 4 1
JimxxZe Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Έχουμε κάποιο ρολοι ποιοτικό για καθημερινό στα 300-350€;
Psyber Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 2 minutes ago, JimxxZe said: Έχουμε κάποιο ρολοι ποιοτικό για καθημερινό στα 300-350€; Κοίτα σειρά Seiko 5. Αυτό δεν το αλλάζω με τίποτα. https://www.orologio.gr/roloi-seiko-5-srp55k1?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjw7dm-BhCoARIsALFk4v8kzus7yn1j1kUzNvDNh1NF25TX9dnSz5podUEJfDJUgK75TPnsp_4aAgXKEALw_wcB
Dante80 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Θα σου πρότεινα να μην αγοράσεις ρολόι με με μαύρο coating την στιγμή που το θέλεις για καθημερινή συχνή χρήση. Είναι αρκετά εύκολο να γρατσουνιστεί, και από κάτω το μέταλλο είναι ασημί οπότε αφενός θα κάνει μπαμ και αφετέρου δεν θα μπορείς να βουρτσίσεις ή γυαλίσεις την κάσα/μπρασελέ αν θες να φύγει στο μέλλον. Υπάρχουν επιστρώσεις PVD (Physical Vapor Deposition) που έχουν και αντιχαρακτικές ιδιότητες (λόγω της χρήσης νιτριδίου ή καρβιδίου του τιτανίου), αλλά δεν θα τις βρεις στα παραπάνω τρία ρολόγια ή εύκολα στην τιμή που κοιτάς. Επεξ/σία 17 Μαρτίου από Dante80 2
gppapado Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Καλησπέρα. Εγώ θέλω να κάνω την εξής ερώτηση. Έχω δει κάποια ρολόγια που μου αρέσουν όπως πχ. Το https://www.skroutz.gr/s/254733/Emporio-Armani-Roloi-CHronografos-Mpatarias-me-Asimi-Metalliko-Mprasele-AR2434.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Το περίεργο είναι ότι σε σκρουτζ βρίσκεται κοντά στα 100 ευρώ ενώ σε φυσικό κατάστημα με κοσμήματα που πήγα να το δοκιμάσω, μου το δίνανε στα 440!! Αυτή η τεράστια διαφορά τι σημαίνει; Ο κοσμηματοπωλης μου είπε ότι αν το βρίσκω αλλού φθηνά, είναι 100% αντίγραφο και όχι αυθεντικό. Βέβαια αυτό που τον συμφέρει μου είπε. Γενικά παρατηρ γειά μεγάλη διαφορά τιμής φυσικών καταστημάτων με σκρουτζομαγαζα (τα οποία ως επί το πλείστον είναι διαδικτυακά). Πως εξηγείται αυτό; είμαι καινούργιος στο κόσμο των ρολογιών.
Dante80 Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, gppapado said: Καλησπέρα. Εγώ θέλω να κάνω την εξής ερώτηση. Έχω δει κάποια ρολόγια που μου αρέσουν όπως πχ. Το https://www.skroutz.gr/s/254733/Emporio-Armani-Roloi-CHronografos-Mpatarias-me-Asimi-Metalliko-Mprasele-AR2434.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share Το περίεργο είναι ότι σε σκρουτζ βρίσκεται κοντά στα 100 ευρώ ενώ σε φυσικό κατάστημα με κοσμήματα που πήγα να το δοκιμάσω, μου το δίνανε στα 440!! Αυτή η τεράστια διαφορά τι σημαίνει; Ο κοσμηματοπωλης μου είπε ότι αν το βρίσκω αλλού φθηνά, είναι 100% αντίγραφο και όχι αυθεντικό. Βέβαια αυτό που τον συμφέρει μου είπε. Γενικά παρατηρ γειά μεγάλη διαφορά τιμής φυσικών καταστημάτων με σκρουτζομαγαζα (τα οποία ως επί το πλείστον είναι διαδικτυακά). Πως εξηγείται αυτό; είμαι καινούργιος στο κόσμο των ρολογιών. Το ρολόι που έχεις βάλει είναι ένας φθηνός χρονογράφος μπαταρίας, κοστίζει πολύ λίγα λεφτά. Ο λόγος που βλέπεις αυτές τις τιμές είναι γιατί μπαίνει το σήμα της Armani πάνω, οπότε πληρώνεις ουσιαστικά την μάρκα. Όμως η Armani είναι fashion brand, δεν φτιάχνει ρολόγια οπότε η τιμή που θα το βρεις στην αγορά εξαρτάται από το πόσο νομίζει κάποιος πως μπορεί να το ανεβάσει. Ο εισαγωγέας το πουλάει στα 400+ λιανική πάντως. Οπότε παίζει οι πολύ φθηνότεροι να έχουν κάνει παραεισαγωγή, ή να πουλάνε αντίγραφα. Πάντως, και αυτός που το βάζει 100, και αυτός που το βάζει 400, και αυτός που το βάζει 1700 θα βγάλουν αρκετό κέρδος. Μην φοβάσαι ιδιαίτερα για αντίγραφα σε fashion ρολόγια, καθώς τόσο τα original όσο και αυτά είναι ως επί το πλείστον (υπάρχουν και εξαιρέσεις, αλλά όχι εδώ) ρολόγια εξίσου χαμηλής ποιότητας. Οπότε, αν σου αρέσει πολύ το σχέδιο και το έχεις δει από κοντά, αγόρασέ το στην φθηνότερη τιμή που μπορείς να το βρεις. 👍 Επεξ/σία 27 Μαρτίου από Dante80 7 1
giwfys Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Να ρωτησω κατι Ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ ασχετος απο ρολογια. Οπως επισης ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ ασχετος το γιατι να θελει καποιος ενα ρολοι. Ειναι ας πουμε σαν κοσμημα οπως πχ οι γυναικες εχουν τα σκουλαρικια ή ενα κρεμαστο ή ενα δαχτυλιδι?? Γιατι προφανως δεν υπαρχει αλλη χρησιμοτητα, βλεπω την ωρα και στο κινητο μου.. 2
dkstopo Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου 3 ώρες πριν, giwfys είπε Να ρωτησω κατι Ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ ασχετος απο ρολογια. Οπως επισης ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ ασχετος το γιατι να θελει καποιος ενα ρολοι. Ειναι ας πουμε σαν κοσμημα οπως πχ οι γυναικες εχουν τα σκουλαρικια ή ενα κρεμαστο ή ενα δαχτυλιδι?? Γιατι προφανως δεν υπαρχει αλλη χρησιμοτητα, βλεπω την ωρα και στο κινητο μου.. ρολόι και άρωμα δεν βγάζεις ποτέ 5
marilou198530 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) ¨Εχω ενα just Cavalli γυναικείο ρολόι σετ με το βραχιόλι του αλλά στα πιο τρελά μου όνειρα θα ήθελα ενα Patek Philippe Nautilus Rose Gold Fully Loaded Diamond Set 5719/10R-010 Επεξ/σία 29 Μαρτίου από marilou198530
BlackRose56 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Στις 29/3/2025 στις 8:15 ΠΜ, giwfys είπε Οπως επισης ειμαι ΤΕΛΕΙΩΣ ασχετος το γιατι να θελει καποιος ενα ρολοι. Ειναι ας πουμε σαν κοσμημα οπως πχ οι γυναικες εχουν τα σκουλαρικια ή ενα κρεμαστο ή ενα δαχτυλιδι?? Γιατι προφανως δεν υπαρχει αλλη χρησιμοτητα, βλεπω την ωρα και στο κινητο μου.. Nαι ξέρω ότι η περισσότερη εν έτη 2025, όλοι έχουν ένα κινητό μαζί τους, άλλα άλλη χάρη έχει το ρόλοι! Να προσθέσω ότι εκτός από ομορφιά και να λέει την ώρα, έχει και άλλα προσθετά, όπως ημερολόγιο(day date), moon phase(σεληνιακή φάση), μέρα και νύχτα, χρονογράφος και άλλα πολλά! ps: Εγώ θέλω ένα A. Lange & Söhne 1815 chronograph, δέχομαι και δωρεές! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα