Dante80 Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 16 hours ago, jimakos234 said: Σε συνεχεια με το δωρο που εψαχνα για τον κουμπαρο, τελικά τσιμπησα το CITIZEN Series 8 Automatic Limited Edition Σας ευχαριστω όλους για την βοήθεια, και @Dante80 ενα κλικ παραπανω για την εξαιρετική πρόταση. Hide contents Οι φωτογραφιες θα πω οτι το αδικουν... Μεγειές, να το χαρεί. Είναι πράγματι πολύ πιο εντυπωσιακό από κοντά. 👍 6 hours ago, Grim Ripper said: Καλησπέρα σε όλους, ψάχνω για ένα καλό ρολόι, είτε για πιο νυχτερινές εξόδους είτε για πιο ειδικές περιπτώσεις (εννοώ γάμους κτλ). Πάντα φόραγα ρολόγια και πλέον θέλω κάτι καλό. Σαν καθημερινό έχω ένα smartwatch και δεν νομίζω να το αλλάξω σε κάτι απλούστερο. Το ρολόι που έχω είναι το Fossil gen 5 carlyle HR σε περίπτωση που θέλετε να δείτε μέγεθος. https://watchard.com/fossil-smartwatches-gen-5-carlyle-hr-smartwatch-ftw4024-men-s-watch Από εδώ μέσα βρήκα αυτή τη σελίδα και μου κέντρισε το ενδιαφέρον αυτό το Seiko είναι η αλήθεια (γενικά θα ήθελα ένα Seiko). Πώς σας φαίνεται γενικά σαν ρολόι; Budget εκεί τριγύρω, δεν θέλω να ξέφυγω ειδικά για πρώτο ρολόι. https://www.watches111.com/reloj-automático-hombre-Seiko-5-SNKP17K1-42mm-50m-WR-correa-de-acero-p596979859 Ευχαριστώ. Αν ήθελα κάτι καθημερινό θα πήγαινα μάλλον σε αυτό το Casio. https://www.skroutz.gr/s/55531198/Casio-Edifice-Andriko-Roloi-42mm-Mpatarias-me-Asimi-Metalliko-Mprasele-EFV-100D-2BVUEF.html Για πιο "καλό" ρολόι για ειδικές περιπτώσεις και εξόδους όπως αναφέρεις, θα σου πρότεινα να μην πάρεις ρολόι στα 42mm αλλά κάπως μικρότερο. Το κομμάτι που έβαλες είναι παλιό μοντέλο με τον προηγούμενο μηχανισμό που έβγαλε η Seiko στα μέσα της δεκαετίας του '90. Είναι σκυλί μηχανισμός αλλά του λείπει η δυνατότητα να τον κουρδίσεις (hand winding) και να ρυθμίσεις την ώρα με ακρίβεια (hacking). Καλό θα ήταν μιας και αγοράζεις σήμερα, να πας σε κάτι νεότερο αν θες μηχανικό. Με δεδομένο το budget σου όμως, θα έριχνα μια ματιά σε αυτά τα τρία. 171€ με μεταφορικά και δασμούς πληρωμένους. Ζαφείρι κρύσταλλο, 39αρι και εξαιρετικά λεπτό (μόλις 8 χιλιοστά πάχος). https://www.creationwatches.com/products/seiko-quartz-262/seiko-conceptual-stainless-steel-cream-dial-quartz-srk047p1-mens-watch-26288.html 208€, επίσης ζαφείρι κρύσταλλο και 39αρι αλλά με μηχανισμό solar που δεν χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας. To συγκεκριμένο προορίζεται για την Ιαπωνική αγορά αποκλειστικά. https://www.watches111.com/reloj-solar-hombre-Seiko-Selection-SBPX145-JDM-38-7MM-100M-WR-Cristal-de-zafiro-correa-de-acero-funciona-con-energía-solar-o-luz-JDM-mercado-interior-japonés-p706254936 176€, 40αρης χρονογράφος quartz, επίσης για την Ιαπωνική αγορά. Εδώ έχουμε απλό hardlex κρύσταλλο, αλλά o μηχανισμός του (8T67) είναι πραγματικό διαμάντι. Mechaquartz tricompax χρονογράφος 12 ωρών, με instant fly-back. https://www.watches111.com/reloj-cronógrafo-hombre-Seiko-Spirit-SBTR023-JDM-39-8mm-100m-WR-correa-de-acero-p725543389 Το τελευταίο το έχω αγοράσει προσωπικά, μόνο καλές εντυπώσεις έχω. Καθώς έχει 20αρια lugs, μπορείς να αλλάξεις και εύκολα λουράκια κατά την περίσταση, για να ταιριάξει το ρολόι με τον ρουχισμό στην έξοδό σου. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τα άλλα βέβαια. Καλές αγορές εύχομαι, ότι και να επιλέξεις. 5 hours ago, Nabuko said: Kοίτα και το Casio MTP‑1302P Εξαιρετική επιλογή επίσης. Έχω βαρεθεί να το αγοράζω αυτό το ρολόι ειλικρινά, πρέπει τα τελευταία χρόνια να το έχω πάρει σε 4-5 χρώματα. Τελευταίο αυτό τον μήνα, έφερα από Σιγκαπούρη την limited version που έχει με mother of pearl. 🤍 Επεξ/σία 15 Ιουνίου από Dante80 7
jimakos234 Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 9 ώρες πριν, sphinxgr είπε Τρομερό ρε συ! Απίθανο! Με γεια 4 ώρες πριν, Dante80 είπε Μεγειές, να το χαρεί. Είναι πράγματι πολύ πιο εντυπωσιακό από κοντά. 👍 Σας ευχαριστώ πολυ 1
Grim Ripper Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 6 ώρες πριν, Dante80 είπε Μεγειές, να το χαρεί. Είναι πράγματι πολύ πιο εντυπωσιακό από κοντά. 👍 Για πιο "καλό" ρολόι για ειδικές περιπτώσεις και εξόδους όπως αναφέρεις, θα σου πρότεινα να μην πάρεις ρολόι στα 42mm αλλά κάπως μικρότερο. Το κομμάτι που έβαλες είναι παλιό μοντέλο με τον προηγούμενο μηχανισμό που έβγαλε η Seiko στα μέσα της δεκαετίας του '90. Είναι σκυλί μηχανισμός αλλά του λείπει η δυνατότητα να τον κουρδίσεις (hand winding) και να ρυθμίσεις την ώρα με ακρίβεια (hacking). Καλό θα ήταν μιας και αγοράζεις σήμερα, να πας σε κάτι νεότερο αν θες μηχανικό. Με δεδομένο το budget σου όμως, θα έριχνα μια ματιά σε αυτά τα τρία. 171€ με μεταφορικά και δασμούς πληρωμένους. Ζαφείρι κρύσταλλο, 39αρι και εξαιρετικά λεπτό (μόλις 8 χιλιοστά πάχος). https://www.creationwatches.com/products/seiko-quartz-262/seiko-conceptual-stainless-steel-cream-dial-quartz-srk047p1-mens-watch-26288.html 208€, επίσης ζαφείρι κρύσταλλο και 39αρι αλλά με μηχανισμό solar που δεν χρειάζεται αλλαγή μπαταρίας. To συγκεκριμένο προορίζεται για την Ιαπωνική αγορά αποκλειστικά. https://www.watches111.com/reloj-solar-hombre-Seiko-Selection-SBPX145-JDM-38-7MM-100M-WR-Cristal-de-zafiro-correa-de-acero-funciona-con-energía-solar-o-luz-JDM-mercado-interior-japonés-p706254936 176€, 40αρης χρονογράφος quartz, επίσης για την Ιαπωνική αγορά. Εδώ έχουμε απλό hardlex κρύσταλλο, αλλά o μηχανισμός του (8T67) είναι πραγματικό διαμάντι. Mechaquartz tricompax χρονογράφος 12 ωρών, με instant fly-back. https://www.watches111.com/reloj-cronógrafo-hombre-Seiko-Spirit-SBTR023-JDM-39-8mm-100m-WR-correa-de-acero-p725543389 Το τελευταίο το έχω αγοράσει προσωπικά, μόνο καλές εντυπώσεις έχω. Καθώς έχει 20αρια lugs, μπορείς να αλλάξεις και εύκολα λουράκια κατά την περίσταση, για να ταιριάξει το ρολόι με τον ρουχισμό στην έξοδό σου. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και με τα άλλα βέβαια. Καλές αγορές εύχομαι, ότι και να επιλέξεις. Εξαιρετική επιλογή επίσης. Έχω βαρεθεί να το αγοράζω αυτό το ρολόι ειλικρινά, πρέπει τα τελευταία χρόνια να το έχω πάρει σε 4-5 χρώματα. Τελευταίο αυτό τον μήνα, έφερα από Σιγκαπούρη την limited version που έχει με mother of pearl. 🤍 Το 2ο και 3ο μου αρέσουν αρκετά είναι η αλήθεια, δεν θα με χάλαγε το 2ο με την ηλιακή φόρτιση είναι η αλήθεια. Θα το σκεφτώ γενικά. Το Casio που το είδα στο σκρουτζ είναι η αλήθεια ότι μου άρεσε αυτό που έχεις και εσύ, βέβαια δεν ξέρω εαν η τιμή στα 105€ αξίζει όταν οι υπόλοιπες εκδόσεις είναι φθηνότερες. 1
Dante80 Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Grim Ripper said: Το 2ο και 3ο μου αρέσουν αρκετά είναι η αλήθεια, δεν θα με χάλαγε το 2ο με την ηλιακή φόρτιση είναι η αλήθεια. Θα το σκεφτώ γενικά. Το Casio που το είδα στο σκρουτζ είναι η αλήθεια ότι μου άρεσε αυτό που έχεις και εσύ, βέβαια δεν ξέρω εαν η τιμή στα 105€ αξίζει όταν οι υπόλοιπες εκδόσεις είναι φθηνότερες. Δεν το αγόρασα από εκεί αλλά από Σιγκαπούρη, έρχεται με DHL σε 4 εργάσιμες, 72€ με μεταφορικά και τελωνείο πληρωμένο. Δυστυχώς εκτός stock αυτή την στιγμή, αλλά στοκάρει σχετικά γρήγορα αυτός (αν δεν βιάζεσαι). Επεξ/σία 15 Ιουνίου από Dante80 1
Helionar Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Dante80 είπε Δεν το αγόρασα από εκεί αλλά από Σιγκαπούρη, έρχεται με DHL σε 4 εργάσιμες, 72€ με μεταφορικά και τελωνείο πληρωμένο. Δυστυχώς εκτός stock αυτή την στιγμή, αλλά στοκάρει σχετικά γρήγορα αυτός (αν δεν βιάζεσαι). Εμένα μου άρεσε πολύ το μπρασελεδάκι που καταλαβαίνω το αγόρασες ξεχωριστά, σωστα? (το ειδα να το εχεις και στο seiko αν δεν κανω λαθος) Απο που αν επιτρέπεται? 1
Dante80 Δημοσ. 15 Ιουνίου Δημοσ. 15 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, Helionar said: Εμένα μου άρεσε πολύ το μπρασελεδάκι που καταλαβαίνω το αγόρασες ξεχωριστά, σωστα? (το ειδα να το εχεις και στο seiko αν δεν κανω λαθος) Απο που αν επιτρέπεται? Από την Tissot. Το είχα παλιά σε ένα Visodate (έχει βγει εκτός παραγωγής), και μου άρεσε τόσο πολύ που το ξαν-αγόρασα πριν λίγο καιρό ξεχωριστά. Νομίζω πως η Tissot πλέον το δίνει μαζί με το Heritage 38. Έχω και ένα άλλο αυτού του στυλ, φθηνό milanese από Ali. Αυτό προς το παρόν το έχω βάλει στο άλλο 1302 μου. Επεξ/σία 15 Ιουνίου από Dante80 7 1
bill_viper Δημοσ. 17 Ιουνίου Δημοσ. 17 Ιουνίου Μήνες έψαχνα και κοιτούσα sizing videos, εδώ μέσα σε 9 λεπτά θα καταλάβετε τα πάντα!!
Morosana Δημοσ. 18 Ιουνίου Δημοσ. 18 Ιουνίου https://kerkyra.net/voreia-kerkyra-250-maimou-rolex-stin-acharavi/ Πάνε καλά οι δουλειές 1
dkstopo Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 8 ώρες πριν, Morosana είπε https://kerkyra.net/voreia-kerkyra-250-maimou-rolex-stin-acharavi/ Πάνε καλά οι δουλειές γιατι κατηγορούνται; προσπαθησαν να τα πουλήσουν σαν γνησια; δεν αναφέρουν κατι τετοιο στο αρθρο.
Morosana Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 49 λεπτά πριν, dkstopo είπε γιατι κατηγορούνται; προσπαθησαν να τα πουλήσουν σαν γνησια; δεν αναφέρουν κατι τετοιο στο αρθρο. Όπως και να χει είναι παράνομο. Αν τα ρολόγια κατέληγαν σε τουριστικά μαγαζιά και τα πουλούσαν σαν ρεπλικες είναι το μικρότερο κακό αλλά επειδή πρόκειται για τουριστική περιοχή δεν θα μου έκανε εντύπωση αν προσέγγιζαν διάφορους πελάτες μέσω ξενοδοχείων, κοσμηματοπωλείων ,ενοικιαζόμενων σκαφών κτλ για να τα πουλήσουν σαν γνήσια ειδικά αν πρόκειται για σούπερ κλώνους 1:1. Κάπου είχα διαβάσει ότι για κάθε ένα γνήσιο κυκλοφορούν τουλάχιστον 5 κλώνοι 2
BlackRose56 Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Είδα το post σου εχτές και πέρασα από το Reddit να πόσο πάει ένας κλώνος από Κίνα, είδαν τα μάτια μου αρκετά!! Από Rolex μέχρι Patiek Philip, σε τιμές 300κατι και πάνω. Από ότι φαίνεται από Αμερική αγοράζουν πόλοι. Θέλει προσοχή! Επεξ/σία 19 Ιουνίου από BlackRose56 1
Morosana Δημοσ. 19 Ιουνίου Δημοσ. 19 Ιουνίου 14 λεπτά πριν, BlackRose56 είπε Είδα το post σου εχτές και πέρασα από το Reddit να πόσο πάει ένας κλώνος από Κίνα, είδαν τα μάτια μου αρκετά!! Από Rolex μέχρι Patiek Philip, σε τιμές 300κατι και πάνω. Από ότι φαίνεται από Αμερική αγοράζουν πόλοι. Θέλει προσοχή! Το περίεργο είναι ότι με τη χρήση της τεχνολογίας θα μπορούσε εύκολα να γίνεται το authentication αλλά οι μεγάλες εταιρείες δείχνουν σαν να μη νοιάζονται. Ίσως αυτή η παράλληλη αγορά βοηθάει και στις δικές τους πωλήσεις, τους συντηρεί το μύθο κτλ. Θυμάμαι την περίπτωση εμπόρου να λέει πόσο εύκολο είναι να πάρεις ένα γνήσιο patek και με Περιφερειακά αγορασμενα μέσα από την patek και πιστοποιητικά που είναι εύκολα να πλαστογραφηθούν να το μετατρέψεις από "γήινο" σε ρολόι των 500+ 1
MiKe-Dee Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Νέο αγροτεμάχιο αγορασμένο εις τις ΗΠΑ σε πρόσφατο ταξίδι. Γρήγορη και ασφαλής αγορά από jomashop. 14
stevenfins Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Ας ανεβάσω και εγώ τη σημερινή παραλαβή DW6900HDS-7ER, μαζί με ένα ταπεινό Casio Forester που πήρα στις αρχές του έτους. 8
BlackRose56 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, MiKe-Dee είπε Νέο αγροτεμάχιο αγορασμένο εις τις ΗΠΑ σε πρόσφατο ταξίδι. Γρήγορη και ασφαλής αγορά από jomashop. Πολύ ωραία, με γειά!!! Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το Baltic HMS003, αλλά με κέρδισε το Baltic. Δείξε μια φωτογραφία και το open case ! Επεξ/σία 21 Ιουνίου από BlackRose56
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα