Morosana Δημοσ. Σάββατο στις 04:28 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:28 μμ 14 λεπτά πριν, Dante80 είπε Είναι το κλασσικό τιτάνιο S100. Ο φουλ κωδικός είναι ο OCW-S100-1AJF. Έχω κατηγορηθεί για αυτό, δις....😂 Όλοι μας έχουμε πει διάφορες δικαιολογίες για τα χόμπι μας και τα χρήματα που ξοδεύουμε σ αυτά, αλλά ελάχιστοι από εμάς τόλμησαν να χειρουργηθούν για να το πετύχουν 🤣 2
Dante80 Δημοσ. Σάββατο στις 04:48 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:48 μμ 19 minutes ago, Morosana said: Όλοι μας έχουμε πει διάφορες δικαιολογίες για τα χόμπι μας και τα χρήματα που ξοδεύουμε σ αυτά, αλλά ελάχιστοι από εμάς τόλμησαν να χειρουργηθούν για να το πετύχουν 🤣 6
villasg Δημοσ. Κυριακή στις 02:30 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 02:30 μμ 22 ώρες πριν, Dante80 είπε Είναι το κλασσικό τιτάνιο S100. Ο φουλ κωδικός είναι ο OCW-S100-1AJF. Για πες απο που ? και ποσο βγηκε με τελωνεια κλπ . Το εχω παρκαρει και εγω σε ενα ιαπωνα στο chrono24 και ψηνομαι πολυ ασχημα 1
Dante80 Δημοσ. Κυριακή στις 05:22 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:22 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, villasg said: Για πες απο που ? και ποσο βγηκε με τελωνεια κλπ . Το εχω παρκαρει και εγω σε ενα ιαπωνα στο chrono24 και ψηνομαι πολυ ασχημα Θα σου πρότεινα να τρέξεις, όσο είναι ακόμα διαθέσιμο. 330€ τελική από Amazon. https://www.amazon.co.jp/-/en/gp/product/B0073B4KVO?smid=A1YRIMNL7QAJQ0&th=1 Επεξ/σία Κυριακή στις 05:23 μμ από Dante80
dtk-386 Δημοσ. Κυριακή στις 05:41 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 05:41 μμ Στις 1/7/2025 στις 2:33 ΜΜ, Dante80 είπε Καλό μήνα με υγεία! 2
villasg Δημοσ. Κυριακή στις 07:20 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 07:20 μμ (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Dante80 είπε Θα σου πρότεινα να τρέξεις, όσο είναι ακόμα διαθέσιμο. 330€ τελική από Amazon. λες ε ... καλο το αμαζον αλλα οχι μπλε ρε γμτ Επεξ/σία Κυριακή στις 07:20 μμ από villasg
jakis13 Δημοσ. Κυριακή στις 10:39 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:39 μμ Μπλε; Το S100; Nope ! Oceanus και ξερό ψωμί. Στην τιμή που δινουν ειναι κλοπή. 1
Dante80 Δημοσ. Κυριακή στις 10:53 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:53 μμ (επεξεργασμένο) Βασικά, υπάρχει και μπλέ S100, εκτός παραγωγής 9 χρόνια τώρα. Όταν αγόρασα το πρώτο μου το έψαχνα συγκεκριμένα, αλλά δεν εμφανίστηκε πουθενά. Είναι το OCW-S100F-2AJF. To S100 έβγαινε σε αρκετά χρώματα, όπως MoP, μπλέ, άσπρο, γαλάζιο κλπ. Δυστυχώς σήμερα υπάρχει μόνο το μαύρο, και το μαύρο DLC. Επεξ/σία Κυριακή στις 10:54 μμ από Dante80 1
sphinxgr Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες Στις 6/7/2025 στις 5:41 ΜΜ, dtk-386 είπε Το είχα κ εγω κ στον 1 χρόνο έσπασε εκεί που μπαίνει το σιδεράκι που κρατάει το λουρί. Παρότι έχω πολλά ρολόγια, το αντικατέστησα με ένα 5600 και έχει γίνει το αγαπημένο μου πλέον.
dtk-386 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, sphinxgr είπε Το είχα κ εγω κ στον 1 χρόνο έσπασε εκεί που μπαίνει το σιδεράκι που κρατάει το λουρί. Παρότι έχω πολλά ρολόγια, το αντικατέστησα με ένα 5600 και έχει γίνει το αγαπημένο μου πλέον. Το έχω 5 χρόνια όπως το βλέπεις. Μου αρέσει γιατί δεν είναι τεράστιο. Επεξ/σία πριν από 3 ώρες από dtk-386
Grim Ripper Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Το πρώτο καλό ρολόι. 😁 (λογικά δεν θα είναι το τελευταίο 😂) 3
Dante80 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 6 minutes ago, Grim Ripper said: Το πρώτο καλό ρολόι. 😁 (λογικά δεν θα είναι το τελευταίο 😂) Να το χαρείς! Το έχω δει από κοντά το συγκεκριμένο, αν και τα open heart δεν είναι τόσο του στυλ μου είναι εξαιρετικό (ειδικά οι γραμμές στο καντράν παίζουν φοβερά στο φως). Να του βάλεις και ένα ωραίο λουράκι για εναλλαγή. Κάτι τέτοιο για παράδειγμα θα του είναι ταμάμ! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα