Morosana Δημοσ. 22 Μαϊου Δημοσ. 22 Μαϊου 5 ώρες πριν, Dante80 είπε Σούμα σχετικά περιεκτική για την κατάσταση αυτή την στιγμή. Όσο οι τιμές ανεβαίνουν και οι κλώνοι γίνονται όλο και καλύτεροι που ακομα και έμπειροι δεν να το καταλάβουν με έναν απλό οπτικό έλεγχο χωρίς να το ανοίξουν θα γίνεται όλο και συχνότερο Η καινούργια μόδα είναι να παρουσιάζονται διάφοροι σαν αγοραστές εκ μέρους κάποιου τρίτου κυρίως σε ιδιώτες που πουλάνε και στο ραντεβού να σου αλλάζουν ταχυδακτυλουργικά το γνήσιο με τον κλώνο. Παίρνουν τον υποτιθέμενο υποψήφιο αγοραστή τους λέει ότι τάχα δεν είναι αυτό που θέλει, θα το σκεφτούν ή κάνουν επίτηδες μια πολύ χαμηλή προσφορά για να αρνηθεί ο πωλητής και φεύγουν με το ρολόι και ο ιδιοκτήτης το καταλαβαίνει μήνες αργότερα. 3
zen3gr Δημοσ. 1 Ιουνίου Δημοσ. 1 Ιουνίου Καλησπέρα σε όλους, Έχω στην κατοχή μου ένα παλιό ρολόι Orient Quartz με την εξής αναγραφή στο πίσω καπάκι: Model: F05RC6-70 CS Code: KY Water Resistant – Base Metal Bezel – Stainless Steel Back Έψαξα με τον κωδικό αυτό αλλά δεν βρήκα κάτι. Αν γνωρίζει κάποιος που μπορώ να ψάξω για το ίδιο μοντέλο για αγορά (σε κατάσταση καινούριου), παρακαλώ ας βοηθήσει. Επειδή το βλέπω λίγο δύσκολο βέβαια να βρεθεί το ίδιο, ζητώ προτάσεις για ρολόγια όσο πιο κοντά γίνεται στο συγκεκριμένο Orient. Μπάτζετ έως 70€ Συγκεκριμένα: Διάμετρος κάσας: έως 3εκ (30mm) Λουράκι: μαύρο δερμάτινο Καντράν: κομψό, να έχει μόνο 4 αριθμούς (π.χ. 12, 3, 6, 9) — όχι και τους 12 Στυλ: λεπτό, ανδρικό, elegant Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τον χρόνο και τη βοήθειά σας!
LouCi4er Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου Καλημερα,ξερει καποιος που και αν μπορω να βρω πυρακι μπρασελε για Citizen?Εχω το Citizen Eco-drive CB5914-89L και οταν το ειχα παραλαβει,ειχα αφαιρεσει ενα συνδεσμο.Τωρα που καλοκαιριασε και κολλαει στο χερι το ρολοι,με νευριαζει και θελω να μεγαλωσω παλι τον μπρασελε.Τον συνδεσμο τον βρηκα,εχω φαει τον τοπο ομως και δεν μπορω να βρω με τιποτα το πυρακι με το μικροσκοπικο κυλινδρακι.Για να μην παιρνω σβαρνα τα ρολογαδικα,ξερετε αν υπαρχει καπου να το παρω?Μιλαω γι αυτο εδω:https://www.ebay.com/itm/316690996679?norover=1&mkevt=1&mkrid=711-167022-165022-9&mkcid=2&itemid=316690996679&targetid=296101551768&device=c&mktype=pla&googleloc=9061575&poi=&campaignid=20797276745&mkgroupid=155163397919&rlsatarget=pla-296101551768&abcId=&merchantid=119648210&gad_source=1&gad_campaignid=20797276745&gclid=CjwKCAjwo4rCBhAbEiwAxhJlCQDXKf4430v7NA8jQhUBrb6T5sfaxGlr64E-eHT50WrUL_10738A6BoC_8AQAvD_BwE
villasg Δημοσ. 7 Ιουνίου Δημοσ. 7 Ιουνίου παρε ενα τηλεφ στο στεφανιδη 2103251590 ;h ston Anagnvstopoylo 2103245931 1
Jorvik Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Kαλησπερα, εχω ενα casio GBA-800-9A για την δουλεια και θελει αλλαγη μπαταριας. Εχω παει σε 2-3 μαγαζια που πουλανε casio για αλλαγη μπαταριας και εχω φαει ακυρο γιατι ειναι Bluetooth version και δεν το αναλαμβανουν. Ξερετε κανα μαγαζι (μαρουσι,ηρακλειο και ευρυτερες περιοχες) που να αναλαμβανει; Προσπαθω να αποφυγω να παω στην Ελμη, λογω τοποθεσιας και ελαχιστου ελευθερου χρονου. Ευχαριστω και σορι αν "σπαω" λιγο το θεμα της σελιδας. https://www.casio.com/europe/watches/gshock/product.GBA-800-9A/
villasg Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Jorvik είπε Kαλησπερα, εχω ενα casio GBA-800-9A για την δουλεια και θελει αλλαγη μπαταριας. Εχω παει σε 2-3 μαγαζια που πουλανε casio για αλλαγη μπαταριας και εχω φαει ακυρο γιατι ειναι Bluetooth version και δεν το αναλαμβανουν. Ξερετε κανα μαγαζι (μαρουσι,ηρακλειο και ευρυτερες περιοχες) που να αναλαμβανει; Προσπαθω να αποφυγω να παω στην Ελμη, λογω τοποθεσιας και ελαχιστου ελευθερου χρονου. Ευχαριστω και σορι αν "σπαω" λιγο το θεμα της σελιδας. https://www.casio.com/europe/watches/gshock/product.GBA-800-9A/ σεφανιδης ομονοια Στις 7/6/2025 στις 10:30 ΠΜ, villasg είπε παρε ενα τηλεφ στο στεφανιδη 2103251590 1
BlackRose56 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου Είμαι ένα η δυο βήματα πριν αγοράσω moonswatch! Ποιο άλλο ρολόι θα αγοράζατε παρόμοιο σε αυτήν τιμή πάνω κάτω ?
jimakos234 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Kαλησπέρα στην παρέα. Είμαι τελείως άσχετος απο ρολόγια, αλλά ο soon to be κουμπάρος μου, έχει ζητήσει σαν δώρο θα ήθελε ενα ρολόι χειρος. Δεν εχω την παραμικρή ιδέα απο τον χώρο, τον εχω δει να φοράει seiko,Casio και swatch. Budget θα πω περιπου 1κ +- Επεξ/σία 8 Ιουνίου από jimakos234
Psyber Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 4 minutes ago, jimakos234 said: Kαλησπέρα στην παρέα. Είμαι τελείως άσχετος απο ρολόγια, αλλά ο soon to be κουμπάρος μου, έχει ζητήσει σαν δώρο θα ήθελε ενα ρολόι χειρος. Δεν εχω την παραμικρή ιδέα απο τον χώρο, τον εχω δει να φοράει seiko,Casio και swatch. Budget θα πω περιπου 1κ +- https://www.inglessis.gr/andras/tissot-prx-powermatic-80-40mm-prasino-kantran-/?gad_source=1&gad_campaignid=20765058912&gclid=CjwKCAjw6ZTCBhBOEiwAqfwJd5NURu0vkYxAUR524djAuRyMLwgD8l8ynNKJZbTx5AsZKGu1KYkEqhoCVxYQAvD_BwE και είσαι ο καλύτερος κουμπάρος του κόσμου. 5
Dante80 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 35 minutes ago, BlackRose56 said: Είμαι ένα η δυο βήματα πριν αγοράσω moonswatch! Ποιο άλλο ρολόι θα αγοράζατε παρόμοιο σε αυτήν τιμή πάνω κάτω ? Ποιο είναι το budget σου ακριβώς για χρονογράφο που θες; Επίσης, τι χρώμα moonswatch κοιτάζεις; 19 minutes ago, jimakos234 said: Kαλησπέρα στην παρέα. Είμαι τελείως άσχετος απο ρολόγια, αλλά ο soon to be κουμπάρος μου, έχει ζητήσει σαν δώρο θα ήθελε ενα ρολόι χειρος. Δεν εχω την παραμικρή ιδέα απο τον χώρο, τον εχω δει να φοράει seiko,Casio και swatch. Budget θα πω περιπου 1κ +- Στο χιλιάρικο υπάρχουν εξαιρετικές επιλογές, μια από πολύ καλή μπήκε στο παραπάνω ποστ. Σκέψου λίγο περισσότερο, ξέρεις αν στον κολλητό αρέσει κάποιο συγκεκριμένο χρώμα; Ομάδα; Επίσης, με τι ασχολείται; Επεξ/σία 8 Ιουνίου από Dante80 1
BlackRose56 Δημοσ. 8 Ιουνίου Δημοσ. 8 Ιουνίου 26 λεπτά πριν, Dante80 είπε Ποιο είναι το budget σου ακριβώς για χρονογράφο που θες; Επίσης, τι χρώμα moonswatch κοιτάζεις; μέχρι 300 το budget, αν τώρα βρεθεί κανέναν με 320-350, θα κάνω την υπέρβαση. Κύριος για καθημερινά το θέλω. Το πράσινο μπλε mission to Earth κοιτάω συγκεκριμένα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα