Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σορρυ για το off-topic αν και παρεμφερές.

Έχει να προτείνει κανείς κάποιο κιτ επισκευής;

Ο πατέρας μου κάποτε είχε κιτ και έφτιαχνε κάποια ρολόγια που έχει και μια και βγαίνει σύνταξη όπου να'ναι σκέφτηκα να του πάρω ένα κιτ να έχει να ασχολείται. 

Μην τον βάλω να φτιάχνει και custom ρολόγια. 😂

Έχει ένα Seiko 7009-5030 (μπλε καντράν) και θα ήθελα να το έφτιαχνε πάλι (το έχει κάνει στο παρελθόν).

Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, imr είπε

Εχει να προτεινει κάποιος καποιο καλο και οικονομιο σερβις στο κεντρο για seiko?

Μαλλον θα χρειαστει αλλαγή η κορώνα γιατι φαινεται σαν να εχει χάσει βόλτες στο βίδωμα

Πλέον δεν υπάρχει το service της Seiko στην Γ΄ Σεπτεμβρίου.

Πολύ πρόσφατα πήγα στον Στεφανίδη το κατωτέρω εικονιζόμενο Seiko από τα 70's, το οποίο είχε καταστήσει μη λειτουργικό απόπειρα άλλου ωρολογοποιού να επισκευάσει / αντικαταστήσει τον ρότορα. Οι τεχνικοί του Στεφανίδη επανέφεραν το ρολόι στη ζωή!

20250628_221256_cr.jpg

• Like 8
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδια και καλή εβδομάδα. Βλέπω καποιες αναφορές για το site www.creationwatches.com σαν εμπιστο site για αγορά ρολογιού.  Εχει παραγγείλει κανένας από εκει ; Με το  τελωνειο τι γίνεται , το πληρώνουμε εδώ  ή υπολογίζεται στην πληρωμη ;

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, prometheas said:

Καλημέρα παιδια και καλή εβδομάδα. Βλέπω καποιες αναφορές για το site www.creationwatches.com σαν εμπιστο site για αγορά ρολογιού.  Εχει παραγγείλει κανένας από εκει ; Με το  τελωνειο τι γίνεται , το πληρώνουμε εδώ  ή υπολογίζεται στην πληρωμη ;

Έχω αγοράσει (στο παρελθόν και πρόσφατα). Πολύ γνωστός grey market dealer από Σιγκαπούρη. 

Έχει επιλογή προπληρωμής του τελωνείου μέσω DHL. Δουλεύει μια χαρά. 

Έχει επίσης επιλογή να το προσπαθήσεις να το περάσεις στην λούφα, μέσω ταχυδρομείου χωρίς το original κουτί κλπ. Δεν θα το πρότεινα. 

Επεξ/σία από Dante80
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dante80 είπε

Έχει επίσης επιλογή να το προσπαθήσεις να το περάσεις στην λούφα, μέσω ταχυδρομείου χωρίς το original κουτί κλπ. Δεν θα το πρότεινα. 

Το είχα προσπαθήσει κανα δυο φορές αλλά δυστυχώς χρεώθηκα τελωνείο.

• Like 1
Δημοσ.
50 minutes ago, Bomber-21 said:

Το είχα προσπαθήσει κανα δυο φορές αλλά δυστυχώς χρεώθηκα τελωνείο.

Ίδια εμπειρία και ένας γνωστός μου, γιαυτό και είπα πως δεν προτείνεται. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mike15 είπε

γατακια!! σορυ που το ανεβαζω απο ενα αθλητικο σα-ιτ αλλα δεν εχω ινστα.

https://www.gazzetta.gr/plus/2455231/ritsarnt-siao-o-neos-idioktitis-toy-ari-me-tin-syllogi-rologion-poy-zalizei-i

Κλασσικός new momey Κινέζος χωρίς γούστο που τον ενδιαφέρει περισσότερο η επένδυση και το φαίνεσθαι παρά τα ρολόγια σαν ρολόγια

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Helionar είπε

Με τέτοια μούτρα, χάρισμα του τα ρολόγια 🤣

ταιριαζουν στα μουτρα του,μαζι με τα κουκλακια του ειναι σετ..εγω παντως το ποσταρα λογω του εκτιμητη,ουτε το ρολεξ δεν μου αρεσε απο εκει,τα αλλα δεν τα ηξερα καν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...