Leite33 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα θελω να ρωτησω εχει περάσει κανενας απο σας στο ανοικτο πανιπιστημιο;;;; Αξίζει τον κόπο;;; εχει τελειώσει κανεις;;;; Υπαρχουν τρόποι να διεκδικησει κανεις απο κατι τα λεφτα του πισω;;;; Υποτροφίες η κάτι άλλο;;;
Leite33 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα θελω να ρωτησω εχει περάσει κανενας απο σας στο ανοικτο πανεπιστημιο;;;; Σε ποια πολη σε στέλνουν για να παρακολουθήσεις μαθήματα;;;; Μπορεις να δηλώσεις πόλη;;;; Μπορείς να αλλάξεις την πόλη που ξεκίνησες στο μελλόν;;;;; Π.χ. ειμαι απο δράμα και το πιθανότερο είναι να με στείλουν ξάνθη.. μπορω να το κάνω θεσσαλονίκη;;;;;;;;;
Leite33 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Καλημέρα θελω να ρωτησω εχει περάσει κανενας απο σας στο ανοικτο πανεπιστημιο;;;; Μπορει κάποιος να φοιτα στο Ε.Α.Π και παράλληλα να είναι σε άλλο ΑΕΙ η να κάνει μεταπτυχιακό;;;;;;;Ακομα και στο ίδιο το ΕΑΠ... ΝΑ ξεκινησει κάποιος ενα προπτυχιακό πρόγραμμα του ΕΑΠ και την επομενη χρονια να δηλώσει και ενα μεταπτυχιακο του ΕΑΠ... Μπορει γενικα να κανει αυτα τα δυο;;;; Η σε αλλο ΑΕΙ το ενα και σε αλλο το αλλο;;;;;;
haHa Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Οχι δεν γινεται. Σε καθε εγγραφη που κανεις σε μια σχολη (ειτε στο ΕΑΠ ειτε αλλου) υπογραφεις κ την εξης δηλωση: Υπεύθυνη δήλωση του ν. 1599 ότι «δεν είμαι εγγεγραμμένος/η σε οποιοδήποτε προπτυχιακό τμήμα ήπρόγραμμα σπουδών τριτοβάθμιας εκπαίδευσης (Πανεπιστημίου ή A.Τ.Ε.Ι., συμπεριλαμβανομένου και του Ε.Α.Π.)»
Super Moderators paredwse Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Super Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 @ Leite33: 1. Μην ανοίγεις πολλαπλά θέματα για να ρωτήσεις διαφορετικές ερωτήσεις για το ίδιο αντικείμενο. Αν έχεις ερωτήσεις για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο, άνοιξε ένα γενικό θέμα "Ερωτήσεις για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο" και θέσε εκεί τις ερωτήσεις σου. Όλα τα σχετικά θέματα που άνοιξες συγχωνεύονται στο παρόν. 2. Δημοσίευσε τα θέματα σου στην κατάλληλη ενότητα. Τι δουλειά έχουν οι απορίες σου για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο στην ενότητα Internet; Το θέμα μεταφέρεται στην ενότητα Μπλα-Μπλα. 3. Χρησιμοποίησε περιγραφικούς τίτλους στα ελληνικά για τα θέματα που ανοίγεις. Τι σημαίνουν οι λέξεις Ανοικτ. Πανεπιστ. που χρησιμοποίησες στα θέματα που άνοιξες; Ούτε ελληνικές είναι ούτε περιγραφικές του ερωτήματός σου. Το θέμα μετονομάζεται καταλλήλως.
basilis5 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2008 απο οσο ξερω εχει μονο στην πατρα, πληρωνεις με την καθε θεματικη ενοτητα, εχει αλυσιδες μαθηματα, και σε παιρνουν με κληρωση. Ο κολλητος μου κανει 1ο πτυχειο σε μια σχολη που δεν θυμαμαι το ακριβες ονομα αλλα ειναι κοντα στο φυσικο. Και τελος δεν μπορεις να φοιτας σε 2 δημοσια πανεπιστημια οπως ειπε και ο φιλος πιο πανω. Ο φιλος μου εκανε αιτηση διαγραφης απο ΤΕΙ αθηνας για να κανει εγραφη στο ανοιχτο
mariav Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Ο φιλος μου εκανε αιτηση διαγραφης απο ΤΕΙ αθηνας για να κανει εγραφη στο ανοιχτο Ο φιλος σου , μαλλον δε παει καλα! Συγνωμη κιολας....
basilis5 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 αυτπο που εχει σημασια ειναι να κανεις κατι που σε γεμιζει, και να μην πνηγεσαι απο αυτο.ετσι πηρε κι αυτος την αποφαση του.. και επειδη εχω δει και το ΤΕΙ Αθηνας δεν το εχω και σε μεγαλη εκτιμηση, βασισμενος στο επιπεδο που εχω δει σε συγκεκριμενα τμηματα. Αυτος ηταν σε ενα απο τα καλα τμηματα, απλα δεν του αρεσε
black_widow Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Πολύ καλά έκανε το παιδί και ξεγράφτηκε από το ΤΕΙ για να μπει στο ΕΑΠ. Είμαι στο ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ (Διοίκηση Επιχειρήσεων) και είμαι πολύ δυσαρεστημένη με το επίπεδο, με τις ατέλειωτες καταλήψεις κ.λ.π. Εφόσον κληρωθείς στο ΕΑΠ και σου αρέσει το αντικείμενο γιατί να μην πας. Έτσι και αλλιώς και στο ΤΕΙ (μιλάω για το τμήμα μου πάντα) αυτοδίδακτοι έχουμε καταντήσει
nurse Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Παλιότερα υπήρχε πρόβλημα με τις προσλήψεις και την επαγγελματική κατοχύρωση των αποφοίτων του ΕΑΠ. Ξέρω ότι για τα μεταπτυχιακά του δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχει ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα;
black_widow Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Παλιότερα υπήρχε πρόβλημα με τις προσλήψεις και την επαγγελματική κατοχύρωση των αποφοίτων του ΕΑΠ. Ξέρω ότι για τα μεταπτυχιακά του δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Έχει ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα; Για το ΔΕΟ (Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών) ξέρω ότι έχουν τα ίδια επαγγελματικά δικαιώματα με των αποφοίτων ΑΕΙ οικονομικών τμημάτων, για τα άλλα τμήματα δε το έχω ψάξει.Σαφώς και όταν αποφασίσεις να σπουδάσεις (και πληρώνεις και δίδακτρα) θα πρέπει να έχεις ψάξει αν έχει κατοχυρωμένα επαγγελματικά δικαιώματα.Βέβαια πρέπει να καταφέρεις να κληρωθείς πρώτα, μόνο Γ κατηγορία έχω φτάσει στην κλήρωση
Delirium Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 μόνο Γ κατηγορία έχω φτάσει στην κλήρωση Φταιει, το προφανες: δεν εβαλες βυσμα, ε?
nurse Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2009 Έχω συναντήσει άτομα που είναι φοιτητές στο ανοιχτό. Μερικοί μου είπαν ότι πράγματι έβαλαν λίγο δοντάκι για την επιλογή τους, ενώ άλλοι ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο και τα πάντα είναι θέμα κλήρωσης. Δεν ξέρω τι να πιστέψω. Μερικούς από αυτούς (και από τις δύο πλευρές) τους εμπιστεύομαι οφείλω να πω, ότι πραγματικά δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να μου πουν την αλήθεια.
Delirium Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Χονδρικα: 60% βυσματα, 40% κανονικα (εννοειται, εκτος των "περιζητητων"...)
black_widow Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Χονδρικα: 60% βυσματα, 40% κανονικα(εννοειται, εκτος των "περιζητητων"...) Ακριβώς όπως τα λες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.