dumbodumby Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2009 Καλησπέρα, έχει κανείς άλλος πρόβλημα με την ανανέωση του χρόνου ομιλίας σε Cosmocarta? Από τα μεσάνυχτα της 31/12 δεν μπορώ να βάλω κάρτα! Ευχαριστώ
gherudos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Στείλε σε μήνυμα,νομίζω είναι ΑΝ ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ στο 1314 Επίσης μπορείς να κάνεις το εξής κάλεσε τον αριθμό όπως τον βλέπεις: 1314p3pXXXX-XXXX-XXXX-XXXX και πάτησε κλήση. όπου ΧΧΧΧ είναι ο αριθμός της κάρτας,το p το βρίσκεις πατώντας το αστεράκι μερικές φορές.
dumbodumby Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Φίλε μου δούλεψε κανονικότατα το δεύτερο κόλπο με τις παύσεις, δεν μπορώ να καταλάβω όμως το γιατί! Τι ζόρι τράβαγε με το παλιό χειροκίνητο τρόπο?! Ευχαριστώ πάντως όλα καλά επιτέλους!
gherudos Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Τέλος καλό όλα καλά.Εγώ κάνω πάντα το κόλπο με τις παύσεις γιατί βαριέμαι να ακούω τις διαφημίσεις τους μέχρι να μπεί στο μενού.
S2Katana Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2009 Σωστό. Και εγώ είχα πρόβλημα και δοκίμασα το κλασσικό με το SMS.
O mitsios Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Δημοσ. 2 Απριλίου 2009 Παιδια εχω παθει ακριβως το ιδιο και εγω εχω και cosmote 2 σε 1 που αν τελειωσει η καρτα δεν αλλαζουν οι γραμμες.Με λιγα λογια ειμαι χωρις τηλεφωνο!Ειναι δυνατον να πρεπει να εχεισ καρτα για να καλεσεις την εξυπηρετηση πελατων!Στην vodafone δεν υπηρχαν αυτα!Ουτε με το κολπο με τις παυσεις μπορω να ανανεωσω!!
ΦΡΑΝΤΣΕΣΚΑ ΣΑΝΤ Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Δημοσ. 5 Απριλίου 2009 Στείλε σε μήνυμα,νομίζω είναι ΑΝ ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ-ΧΧΧΧ στο 1314Επίσης μπορείς να κάνεις το εξής κάλεσε τον αριθμό όπως τον βλέπεις: 1314p3pXXXX-XXXX-XXXX-XXXX και πάτησε κλήση. όπου ΧΧΧΧ είναι ο αριθμός της κάρτας,το p το βρίσκεις πατώντας το αστεράκι μερικές φορές. ερωτηση 1η: τις παυλες αναμεσα στις τετραδες πώς τις βαζεις στον αριθμο κλησης? ερωτηση 2η: και σαν μηνυμα που το εστειλα οπως το δειχνεις δε μου το δεχτηκε, γιατι? τελικα το μηνυμα πρεπει να ειναι: ΑΝΑ (κενο) 16ψηφιος κωδικος αναννεωσης ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ
digimyth Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Αφήστε τα αυτά... εδώ υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα. Είχα 3 ευρώ πάνω κάτω στην κάρτα μου και ενώ δεν πήρα τηλέφωνο ούτε μήνυμα σε αριθμό άλλο, εκτός απο what's up, με χρέωσε -12ευρώ!:mad: Μα είναι δυνατόν? Μόνο μηνύματα σε what's up αριθμό έστελνα και έχω και τα 1000 λεπτά και SMS. Πραγματικά δε γίνονται αυτά... Μου κλέψανε 15ευρώ!!!:mad: Ούτε μπορώ να καλέσω την εξυπηρέτηση πελατών να δω τι γίνεται. Το μόνο που έκανα (μπορούσα) ήταν να στείλω μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας και, αν, μου απαντήσουν... Μα είναι δυνατόν να σου κλέβουν 15ευρώ χωρίς λόγο και αιτία? θα την παρατήσω την κοσμοτέ αν είναι να με κλέβει...:mad: **Πολύ χρήσιμο αυτό με το 1314p3pXXXX...
MantiVersuS Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Αφήστε τα αυτά... εδώ υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα. Είχα 3 ευρώ πάνω κάτω στην κάρτα μου και ενώ δεν πήρα τηλέφωνο ούτε μήνυμα σε αριθμό άλλο, εκτός απο what's up, με χρέωσε -12ευρώ!:mad:Μα είναι δυνατόν? Μόνο μηνύματα σε what's up αριθμό έστελνα και έχω και τα 1000 λεπτά και SMS. Πραγματικά δε γίνονται αυτά... Μου κλέψανε 15ευρώ!!!:mad: Ούτε μπορώ να καλέσω την εξυπηρέτηση πελατών να δω τι γίνεται. Το μόνο που έκανα (μπορούσα) ήταν να στείλω μήνυμα μέσω της ιστοσελίδας και, αν, μου απαντήσουν... Μα είναι δυνατόν να σου κλέβουν 15ευρώ χωρίς λόγο και αιτία? θα την παρατήσω την κοσμοτέ αν είναι να με κλέβει...:mad: **Πολύ χρήσιμο αυτό με το 1314p3pXXXX... πάρε αν μπορείς από σταθερό ή άλλο κινητό στο 6971001313 μην περιμένεις να σου απαντήσουν από την ιστοσελίδα τους. αν δεν το ψάξεις θα τα χάσεις τα λεφτά σου.
digimyth Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Τελικά μου τα επιστρέψανε, μετά από 6 μέρες. Δόξα σι ο Θεός! Αλλά πάλι καλά που έστειλα το μήνυμα από τη σελίδα τους γιατί αλλιώς θα μου τα είχανε φάει!! Μα έλεος είναι δυνατόν στα καλά του καθουμένου να σου τρώνε λεφτά...?! Δε μου αρέσει καθόλου που η κοσμοτέ έχει τόσα προβλήματα (χαμηλή υποδομή) και γίνονται τόσες καθυστερήσεις και τόσα λάθη στις υπηρεσίες... Κρίμα που οι περισσότεροι γνωστοί μου έχουν Κοσμοτέ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.