wgibson Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 εχω πολλα αρχεια κειμενου στον υπολογιστη μου και θελω, πχ οταν ψαχνω την λεξη 'αυτοκινητο' ,να μου βγαζει ποια αρχεια .doc αναφερουν την λεξη αυτη μεσα στο κειμενο τους... σας ευχαριστω
antonl Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2009 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το search των Windows.
wgibson Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2009 υπαρχει καποιο καλυτερο προγραμμα γιατι μου κανει νερα η αναζητηση η μαμισια.... ευχαριστω!
Super Moderators paredwse Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 υπαρχει καποιο καλυτερο προγραμμα γιατι μου κανει νερα η αναζητηση η μαμισια.... ευχαριστω! Έχω ακριβώς την ίδια ανάγκη: να ψάχνω συγκεκριμένο λήμμα μέσα σε αρχεία Word. Κι έχω πολλά αρχεία Word, μερικές χιλιάδες. Όταν χρησιμοποιούσα Windows, με είχε βολέψει απίστευτα το Google Desktop Search. Έβρισκε τα πάντα και ήταν εξαιρετικά βολικό.
bobidis Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Έχω ακριβώς την ίδια ανάγκη: να ψάχνω συγκεκριμένο λήμμα μέσα σε αρχεία Word. Κι έχω πολλά αρχεία Word, μερικές χιλιάδες. Όταν χρησιμοποιούσα Windows, με είχε βολέψει απίστευτα το Google Desktop Search. Έβρισκε τα πάντα και ήταν εξαιρετικά βολικό. Κάτι είχα ακούσει παλαιότερα για την ασφάλεια των αρχείων μας όταν χρησιμοποιούμε τα εργαλεία του Google. Ισχύει ακόμα;
parsifal Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2009 Για να υποστηρίζεται η αναζήτηση μέσα στο περιεχόμενο των αρχείων από το εργαλείο Search των Windows, πρέπει να υπάρχει registered στο σύστημα το κατάλληλο IFilter (φίλτρο για την Indexing Service). Κανονικά, με την εγκατάσταση π.χ. του Microsoft Word, θα πρέπει να εγκαθίσταται και το αντίστοιχο IFilter για DOC/DOCX αρχεία, με την εγκατάσταση του PowerPoint IFilter για PPT/PPTX αρχεία κλπ. Θέλετε αυτήν τη λειτουργικότητα χωρίς να έχετε κάποια έκδοση του Office εγκατεστημένη; Η Microsoft δίνει μερικά IFilter packs, αλλά δε γνωρίζω αν κάνουν και για τις παλιές εκδόσεις εγγράφων Office ή μόνο για τα νεότερα DOCX, XLSX κλπ...
wgibson Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2009 powergrep ειναι πολυ πολυπλοκο μαλλον θα μεινουμε στην μαμισια αναζητηση
nikomas50 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Υπάρχει τρόπος να ξεκινά η αναζήτηση αρχείων απ' ευθείας με το Σύντροφο αναζήτησης στα Windows XP χωρίς να εμφανίζεται η οθόνη "Αποτελέσματα του Windows Search";
nikomas50 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2011 Πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες από την ερώτηση και απάντηση δεν πήρα ακόμη. Μήπως κάποιος ξέρει τον τρόπο για να απαλλαγώ από την εμφάνιση της οθόνης "Αποτελέσματα του Windows Search"; Κάνω πάντα αναζήτηση με το Σύντροφο αναζήτησης στα Windows XP.
nikoltoulipa Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Πέρασαν σχεδόν τρεις μήνες από την ερώτηση και απάντηση δεν πήρα ακόμη. Μήπως κάποιος ξέρει τον τρόπο για να απαλλαγώ από την εμφάνιση της οθόνης "Αποτελέσματα του Windows Search"; Κάνω πάντα αναζήτηση με το Σύντροφο αναζήτησης στα Windows XP. Αν δεν κάνω λάθος το Windows Search είναι πρόγραμμα, αν επομένως δεν το χρησιμοποιείς, πας στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων και το απεγκαθειστάς!
nikomas50 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2011 Αν δεν κάνω λάθος το Windows Search είναι πρόγραμμα, αν επομένως δεν το χρησιμοποιείς, πας στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων και το απεγκαθειστάς! Μάλλον δεν είναι πρόγραμμα αλλά dll που φορτώνει το explorer.exe διότι ανοίγοντας την αναζήτηση "διογκώνεται" το explorer.exe στη διαχείριση εργασιών κατά 3,5 Mbyte.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.