Προς το περιεχόμενο

Το Ubuntu 9.04 θα ανοίγει σε 21.4 δευτερόλεπτα!


dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πάντως αν ήταν να μου δώσουν τα λεφτά των 500 αδειών Windows θα έτρωγα τα νιάτα μου να κάνω οτιδήποτε να παίξει (και μετά θα αποσυρόμουν σε μια περιοχή στο Νότιο Πόλο για να μη με βρει ο επόμενος sysadmin :-P

 

[ασχετο]

Χωρις να θελω να σε απογοητευσω,και να σου αλλαξω τα σχεδια σχετικα με τον βορειο πολο, θελω να σημειωσω οτι 25-30 χιλιαδες ευρω που κανουν οι αδειες XP για 500 υπολογιστες δε σου φτανουν για το ταξιδι.

Μονο τα εισητηρια τα ζεστα ρουχα που θα αγορασεις μαλλινα σωβρακακια και καλτσες, πανε τα λεφτα.

[/ασχετο]

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντ. 242
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δεινοσαυρικές αγκυλώσεις ειναι το command line για το command line! Αν κάτι μπορει να εχει και front-end, ας φτιαχτει!

Ε προφανώς δε διαφωνώ, αφού κάποιοι το θέλουν ας φτιαχτεί! Τι με πειράζει εμένα;

Αλλα... οκ λες "το θέλω έτσι, να φτιαχτεί"... ΠΟΙΟΣ θα το φτιάξει; Εκεί είναι το θέμα.

 

Και εδώ έχεις δύο επιλογές:

α) Έρχεσαι στο φόρουμ του insomnia και γκρινιάζεις ζητώντας το γενικά και αόριστα από την κοινότητα. Σου επισημαίνεται ότι δεν είναι λογικό να περιμένεις να δουλέψουν οικειοθελώς άλλοι για κάτι που εξυπηρετεί εσένα, εφόσον δεν τυχαίνει να εξυπηρετεί και τους ίδιους. Καταλαβαίνεις ότι από την κοινότητα δε μπορείς να απαιτείς τίποτα, είναι αυτή που είναι, έχει τη δική της δυναμική και δεν ενδιαφέρεται για το τι θέλεις εσύ στο πιάτο σου. Βέβαια, επειδή δεν ξέρεις εκ των προτέρων αν κάποιος θα βρει ενδιαφέρον αυτό που θέλεις, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το bugtrack κάθε project για να στείλεις ένα "feature request" στους developers.

 

β) Απευθύνεσαι σε εταιρίες όπως η Canonical και η Conectiva. Ευχαρίστως θα ακούσουν συγκεκριμένες προτάσεις και συγκεκριμένα παράπονα. Είναι πολύτιμο feedback γι' αυτές. Όμως με γενικά παράπονα δε θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν, καθώς ήδη κάνουν ό,τι μπορούν για να διευκολύνουν χρήστες προερχόμενους από τα Windows.

 

Παράδειγμα τραβηγμένο: ενας extened-vi θα μπορουσε να εχει shortcuts CTRL+C/CTRL+V εκτος των συνηθισμένων δυσχρηστων για τους windows-users. Σάπια νοοτροπία θα ειναι αν μου πεις οτι τα CTRL+C/CTRL+V που χρησιμοποιει ο πλανήτης τα τελευταία 20 χρόνια, ειναι αχρηστα. Θυμίζει οπαδιλίκι θρησκευτικής αιρεσης.

Συμπτωματικά αυτό που θέλεις υποστηρίζεται από τον VIM, απλά θα πρέπει να ορίσεις τα κατάλληλα mappings στο resource file, όπως περιγράφεται στο documentation.

 

Εν πάσι περιπτώσει, γενικεύοντας: ζήτησες κάτι το οποίο γίνεται, αλλά για το οποίο θα πρέπει να διαβάσεις 5 πράγματα για να το κάνεις. Τι άλλο μπορείς να περιμένεις; Να διαβάσει κάποιος το documentation για σένα και να έρθει να σου το φτιάξει ή μήπως να αλλάξουν οι developers του vim τη default συμπεριφορά επειδή εσύ δε θέλεις να διαβάσεις το documentation και να τον φτιάξεις στα μέτρα σου;

 

Δε γίνονται αυτά που λες, το Linux είναι ένα διαφορετικό λειτουργικό και τα πάντα είναι διαφορετικά από ότι στα Windows. Αν δε μπορεί κάποιος να εξοικειωθεί με αυτήν την πραγματικότητα είναι δικό του πρόβλημα, δεν του είπε κανείς να βάλει Linux με το ζόρι. Γιατί δηλαδή είναι σάπια νοοτροπία να σου παρουσιάζουν την ωμή πραγματικότητα και δεν είναι σάπια νοοτροπία να περιμένεις τα πάντα να είναι όπως βολεύουν εσένα και όχι αυτούς που τα φτιάχνουν;

 

Για μένα οφείλεται στην "κολλημένη" ελιτίστικη νοοτροπία της πλειοψηφίας των χρηστών και των developers που ασχολούνται μ'αυτο.

Ρε pigeon, γιατί είναι κολλημένος και ελιτιστής αν σου πει ο developer "σε καταλαβαίνω σε συμπονώ, αλλά αυτά που μου ζητάς δε με ενδιαφέρουν και, προφανώς, δεν έχω σκοπό να αφιερώσω τον ελεύθερό μου χρόνο για κάτι που δε με ενδιαφέρει, εφόσον το λειτουργικό είναι όπως ακριβώς το θέλω".

 

Οκ αν του το ζητήσεις γκρινιάζοντας και με ύφος μπορεί να μη σου το πει έτσι, μπορεί και να σε βρίσει. Η ουσία είναι η ίδια: απαιτείς κάτι που δεν δικαιούσαι.

 

Εσύ πότε ήταν η τελευταία φορά που δούλεψες εθελοντικά για κάτι που εξυπηρετεί άλλους χωρίς να εξυπηρετεί εσένα;

 

 

Ακριβως! Ποιος ειπε οτι ειμαστε ολοι ευχαριστημένοι απο το κλειστο κουτι του bill; Ψαχνόμαστε και θέλουμε να μπουμε απο κάτω να σκαλίσουμε. Αυτο ομως δεν σημαίνει οτι ανεχόμαστε να ζήσουμε σαν τσομπάνηδες χωρις γραφικό περιβάλλον ή σαν ρακοσυλλέκτες παρακαλώντας στα forum μηπως κάποιος developer φτιάξει drivers για το hardware που πήραμε.

Γραφικό περιβάλλον υπάρχει και drivers για hardware υπάρχουν. Απλά είναι πιθανόν να χρειαστεί να χρησιμοποιήσεις και κονσόλα για κάποιες δουλειές (αν και για απλές καθημερινές δουλειές μπορείς να την αποφύγεις). Για τους drivers θα πρέπει να επιλέξεις το hardware σου προσεκτικά.

 

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Μπορεί να μην είναι αυτό που θέλεις, μπορεί να είναι χειρότερη επιλογή από τα Windows για σένα, αλλά το ότι έχεις παράπονα από τα Windows δε σημαίνει ότι το Linux έχει την υποχρέωση να γίνει το λειτουργικό που θέλεις.

 

Ειπες το σωστότερο απ'ολα! Λοιπον υπάρχει το φαινόμενο 9 στις 10 φορές ο linux χρήστης θα βρει την ευκαιρία σε κάθε συζήτηση να "την πει" στον χρήστη windows και μάλιστα με ορους προπαγάνδας χαμηλοτάτου επιπέδου.
Πες μου ομως, πως θα απαλλαγω απο τους νεοκοπους ubuntαδες που νομίζουν οτι εκαναν επανάσταση ή οτι εγιναν hackers επειδη "πέρασαν" ενα linux;

 

Ναι, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι... Δεν έχω κάποια αποτελεσματική λύση, αλλά πιστεύω μια κατσαρόλα με ζεματιστό νερό ή λάδι στο κεφάλι θα βοηθούσε. Πάντως αν βρεις κάτι που να δουλεύει πες :devil:

 

Εγω εχω τα winxp μου highly optimized και δεν τα πετάω για κάτι αβέβαιο, κατι που πρεπει να μάθω απο την αρχή, κάτι που ενδεχομένως να μην μου κάνει τη δουλειά μου σε 2-3 μήνες γιατι πολυ απλα "το linux ειναι linux και δεν ειναι windows". Θελω να πω, ο καθένας μας εχει το λόγο του που βρίσκεται στα windows και γιατι οπως γράφτηκε, το linux δεν ειναι η free εκδοχη των Windows !!

Πολύ σωστά, δεν διαφωνώ! Αλλά δεν έχει νόημα να τα λες σε μένα, απεύθυνέ τα σε αυτούς που προσπαθούν να σε πείσουν ότι το Linux είναι σώνει και καλά το καλύτερο για σένα. Εγώ απλά σου απάντησα επειδή έκανες υποτιμητικές γενικεύσεις για κάτι που χρησιμοποιώ καθημερινά και γνωρίζω την αξία του. Σύμφωνοι δεν είναι αυτό που θέλεις, αλλά τυχαίνει να είναι αυτό που θέλω εγώ -και με το να λες ότι όποιος δουλεύει χωρίς γραφικό περιβάλλον είναι τσομπάνης κλπ είναι σα να λες σε όσους χρησιμοποιούμε κονσόλα ότι είμαστε βλάκες και χρησιμοποιούμε κάτι ξεπερασμένο. Εκεί είναι που παίρνω ανάποδες.

Επεξ/σία από nske
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

. Το πρόβλημα είναι ότι μπορείς να κάνεις εύκολα *μόνο* αυτά που προβλέπονται και μόνο με τον ένα και μοναδικό τρόπο που προβλέπεται.

Δεν ειναι ακριβως ετσι (στο λεω γιατι το "εχω φαει στην μαπα")

Δες εδω κατι ενδιαφερον..

http://support.microsoft.com/kb/225087

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η προσωπικη θεση ειναι πως υποστηριζω το linux γιατι αυτο μου αρεσει και πιστευω σε αυτο. αν ολοι λεμε δεν εχει τον ταδε driver αρα δεν το βαζω, δεν προκειται να αλλαξει ποτε τιποτα. Αν υποστηριζεις και αγαπας κατι δεν το κανεις οταν εχει φτασει καπου αλλα καθολη την διαρκεια της εξελιξης του. Σαν να ανοιγεις ενα μαγαζι και επειδη δεν εχει πιασει να το κλεισεις. Ενω θα πρέπει να πιστευεις σε αυτο που αγαπας και θα ερθουν και τα αποτελεσματα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σαν να ανοιγεις ενα μαγαζι και επειδη δεν εχει πιασει να το κλεισεις. Ενω θα πρέπει να πιστευεις σε αυτο που αγαπας και θα ερθουν και τα αποτελεσματα

 

αυτό με το μαγαζάκι είναι fail σαν παράδειγμα. βλέπε ram-shop

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Και παλι δεν μου λεει κατι! Ειναι εκδοση που βαζουν π.χ. στα ATM της η τραπεζα Πειραιως, δεν ειναι διαθεσιμο σε απλους χρηστες παρα μονο σε κατασκευαστες πολυ συγκεκριμενων μηχανηματων, σε αντιθεση με το splashtop! Και φυσικα, κατι τετοιο δεν προοριζεται για οικιακη χρηση, αφου πολλα εργαλεια που εχουν οι οικιακες εκδοσεις, απουσιαζουν!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

@nkse με μπερδεύεις, τη μια απαντάς λογικά και την επόμενη.. ασε καλυτερα μη πω.. :(

 

Τελος πάντων κατα βάση προκειται για τσάμπα κουβέντα γιατι οι linuxαδες χροοοοονια τωρα (οπως και ενα ποσοστό απο mac users) ενισχυουν το εγω τους και επιβεβαιώνουν την υπαρξη τους και το ποσοστο που τους αναλογεί στον πλανήτη , ακριβως μεσω αυτων των win-vs-linux debates.. Οπως κάθε original μειονότητα, δεν ειναι κατι πρωτοφανες στην ιστορία.

 

btw, δεν ζήτησα ποτε να μου φτιάξει κανεις OS στα μέτρα μου. Κουβέντα κάνουμε κι εχω ομως το δικαίωμα να λεω τη γνώμη μου, το γιατι δεν μου αρέσει το linux οπως ειναι, τι θα αλλαζα αν μπορούσα και τι με ελκυει απ'αυτο. Τωρα αυτο για κάποιους ειναι βλασβημία, ασεβεια κι εγω δεν ξέρω. Οπως οι Ινδοι με τις αγελάδες ενα πράγμα.. Αν ειχα χρόνο θα τον διέθετα ευχαριστως να ασχοληθω με κάποια διανομή εκ βαθέων αλλα πολυ φοβάμαι οτι παλι ακρη δεν θα βρίσκαμε με κανενα linuxα γιατι εν γενει εχω πρόβλημα με την υπεροψία..

 

Μονο ενα πράγμα να διευκρινίσω, ειπα δεν θα γίνουμε τσομπάνηδες απο τα γραφικά και την ευκολία των win να περάσουμε στην κονσόλα. Απλο , κατανοητό, τέλος. Το τι κανεις εσυ και πόσο ευχαριστιέσαι με την κονσόλα ειναι ενα θεμα, το οτι εδω και 20 χρόνια το Mouse εγινε προέκταση του χεριού μας ειναι αλλο θέμα κι οτι συνήθως ως πολιτισμένοι κατουράμε στην τουαλέτα κι οχι στα παρτέρια του Δήμου κι αυτο αλλο θεμα.. Εγω φχαριστιέμαι το κατουρημα στην εξοχη, αυτο σημαίνει οτι ειναι πρόοδος και πολιτισμός; Γουστο μου, ναι, αλλα μαλλον πρεπει να σεβαστώ (στην συζήτηση) το υπόλοιπο 99% που τα κάνει "εντος".. ;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Και παλι δεν μου λεει κατι! Ειναι εκδοση που βαζουν π.χ. στα ATM της η τραπεζα Πειραιως, δεν ειναι διαθεσιμο σε απλους χρηστες παρα μονο σε κατασκευαστες πολυ συγκεκριμενων μηχανηματων, σε αντιθεση με το splashtop! Και φυσικα, κατι τετοιο δεν προοριζεται για οικιακη χρηση, αφου πολλα εργαλεια που εχουν οι οικιακες εκδοσεις, απουσιαζουν!

 

 

ανάμεσα σε αυτά είναι και thin clients. ο κατασκευαστής κανονίζει τι θα έχει. το ίδιο γίνεται και με το slashtop. η διαφορα είναι ότι τα instant-OS γίνονται σε παράλληλη χρήση με το κύριος OS, για την αύξηση τις ταχύτητας του σε ορισμένες λειτουργίες. δεν έχουν σκοπό να υπάρξουν σκέτα. δεν έχει και νόημα άλλωστε. βρίσκονται εκεί για boost και μονο.

 

This doesn’t mean that Dell is ditching Windows as its OS of choice – however, the company has cooked up its own Linux system-on-a-chip module that co-exists with Windows while at the same time shouldering the monolithic OS to one side.

 

However, customers can’t add their own applications to the flash memory – and even if they could, those apps would need to be written for the ARM microarchitecture rather than x86.

 

http://apcmag.com/Content.aspx?id=2804

έχεις μπερδέψει την λειτουργία του instant-OS φαίνεται.

 

Splashtop features a graphical user interface[8], a web browser based on Mozilla Firefox 2.0[8], a Skype VoIP client[8] and a chat client based on Pidgin.[7]
3 εφαρμογές έχει όλες και όλες. αυτό δε νομίζω ότι το κάνει παραγωγικό για τον χρηστη e?

 

a και μη ξεχάσω υποστηρίζεται μονο από την asus. αυτό δε το κάνει και ιδιαιτερα διαδεδομένο στο desktop e? :P

Επεξ/σία από FarCry
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Members

Ας πω κι εγώ την εμπειρία μου, μιας και εδώ και περίπου 2-3 μήνες χρησιμοποιώ αποκλειστικά Ubuntu στο λάπτοπ μου, Vista στο desktop και ΧΡ στη δουλειά.

 

Η μετάβαση στο Ubuntu ήταν πιο εύκολη από όσο την περίμενα, τουλάχιστον στα βασικά της σημεία. Φυσικά χρειάστηκε να ψαχτώ αρκετά ειδικά για κάποιες μικρές και μεγαλύτερες λεπτομέρειες στις πρώτες 1-2 βδομάδες, αλλά από τη στιγμή που το έφερα στα μέτρα μου, όλα λειτουργούν ρολόι (άλλωστε, κι όταν είχα εγκαταστήσει Vista για πρώτη φορά, πάλι είχε χρειαστεί να αφιερώσω αρκετό χρόνο - ίσως και περισσότερο - για να καταφέρω να τα σετάρω όλα όπως ήθελα).

 

Τώρα, μπορεί να υπάρχουν ακόμη κάποιες μικρές λεπτομέρειες που είχα συνηθίσει στα Windows και εδώ μου λείπουν, αλλά έχει αρχίσει πια να ισχύει και το αντίστροφο όλο και περισσότερο, αφού βρίσκω το Ubuntu σε αρκετά σημεία περισσότερο εύχρηστο και λειτουργικό (π.χ. έχω δοκιμάσει πολλά προγράμματα για διαχείριση πολλαπλών desktops σε Windows, αλλά κανένα δεν μπορεί να συγκριθεί με την υλοποίηση που έχει γίνει στο Linux).

 

Πλέον μπορώ με βεβαιότητα να πω πως για τις δικές μου απαιτήσεις (internet, μουσική, ταινίες, κείμενα, και καμιά βασική επεξεργασία εικόνας που και που) το Ubuntu είναι άψογο. Επίσης, με έχει βολέψει πολύ και για το γεγονός ότι δεν χρειάζεται πια να ψάχνω για cracks, ούτε και το να κάνω κάθε τόσο ελέγχους με antivirus και antispyware, ανασυγκροτήσεις κλπ (πιο πιθανό βλέπω μάλιστα το να βάλω Ubuntu και στο desktop, παρά να επαναφέρω Windows στο λάπτοπ).

 

Να σημειώσω κιόλας ότι δεν είμαι αντι-Microsoft, ίσα ίσα που ακόμη και τα Vista (για τα οποία όλοι γκρινιάζουν), μια χαρά τα βρίσκω και τα προτιμώ μάλιστα από τα ΧΡ, ενώ και τα Windows 7 θα δοκιμάσω όταν βρω χρόνο. Ο λόγος που πήγα στο Linux δεν ήταν γιατί ήμουν δυσαρεστημένος χρήστης Windows, αλλά γιατί ήθελα να δοκιμάσω κάτι καινούριο και, κυρίως, για "ιδεολογικούς" λόγους, μιας και θέλω να υποστηρίξω και έμπρακτα το ελεύθερο λογισμικό.

 

Εκεί που θέλω να καταλήξω με όλα αυτά είναι ότι το Linux, με κάποιες συγκεκριμένες διανομές του ενδεχομένως, δεν είναι πια τόσο δυσπρόσιτο στον μέσο χρήστη, με την προϋπόθεση φυσικά ότι και αυτός ξέρει ως ένα σημείο τί να περιμένει.

 

ΥΓ: Αυτό που θα είχε ενδιαφέρον πάντως θα ήταν ένα πείραμα όπου εντελώς αρχάριοι χρήστες θα αναλάμβαναν να διεκπαιρεώσουν τις ίδιες εργασίες, ο ένας σε Windows κι ο άλλος σε κάποια από τις εύκολες διανομές τύπου Ubuntu, για να φανεί αν πράγματι τα Windows είναι πιο εύχρηστα ή φταίει απλώς το ότι έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε σε αυτά.

 

edit: και σχετικά με την κονσόλα: σαν άσχετος που ήμουν, στην αρχή με ξένισε κάπως. Ευτυχώς όμως στο Ubuntu την χρησιμοποίησα ελάχιστα, αλλά πέρα από αυτό, σε κάποιες περιπτώσεις βρήκα πως είναι πολύ εξυπηρετική και πιο εύχρηστη από το να χρησιμοποιήσω κάποιο πρόγραμμα. Π.χ., για να ενσωματώσω υπότιτλους σε ένα βίντεο, στα Windows έπρεπε να κατεβάσω ειδικό πρόγραμμα, ενώ στο Ubuntu κάνω απλώς ένα copy-paste (που, τελικά, όταν είναι τόσο απλό, το προτιμώ).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΥΓ: Αυτό που θα είχε ενδιαφέρον πάντως θα ήταν ένα πείραμα όπου εντελώς αρχάριοι χρήστες θα αναλάμβαναν να διεκπαιρεώσουν τις ίδιες εργασίες, ο ένας σε Windows κι ο άλλος σε κάποια από τις εύκολες διανομές τύπου Ubuntu, για να φανεί αν πράγματι τα Windows είναι πιο εύχρηστα ή φταίει απλώς το ότι έχουμε συνηθίσει να δουλεύουμε σε αυτά.

 

Ευγε για την πρόταση, θα ηταν εξαιρετικά ενδιαφέρον και χρήσιμο! B)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μονο ενα πράγμα να διευκρινίσω, ειπα δεν θα γίνουμε τσομπάνηδες απο τα γραφικά και την ευκολία των win να περάσουμε στην κονσόλα. Απλο , κατανοητό, τέλος. Το τι κανεις εσυ και πόσο ευχαριστιέσαι με την κονσόλα ειναι ενα θεμα, το οτι εδω και 20 χρόνια το Mouse εγινε προέκταση του χεριού μας ειναι αλλο θέμα κι οτι συνήθως ως πολιτισμένοι κατουράμε στην τουαλέτα κι οχι στα παρτέρια του Δήμου κι αυτο αλλο θεμα.. Εγω φχαριστιέμαι το κατουρημα στην εξοχη, αυτο σημαίνει οτι ειναι πρόοδος και πολιτισμός; Γουστο μου, ναι, αλλα μαλλον πρεπει να σεβαστώ (στην συζήτηση) το υπόλοιπο 99% που τα κάνει "εντος".. ;)

Το τι κανεις εσυ δικο σου θεμα και σεβαστο! Το τι κανει ο αλλος με τη κονσολα (πραγματα που εσυ δεν τα φανταζεσαι, για αυτο χλευαζεις), ειναι επισης δικο του θεμα! Αλλα οχι ρε φιλε να συγκρινεις αυτα τα 2 και να λες ανοησιες του στυλ "εγω ειμαι πολιτισμενος και κατουραω στην εξοχη, σε αντιθεση με μας τους ξεπερασμενους που χρησιμοποιουμε και τη κονσολα!" Ειναι οτι πιο τραγικο εχω ακουσει!

 

Εχεις μαθει ποτε σου τη κονσολα? Εχεις ασχοληθει ποτε σοβαρα μαζι της? Οχι? Πως στο καλο τοτε εκφραζεις αποψη για κατι που δεν ξερεις? Αυτο το κολλημα ειναι που δεν καταλαβαινω...

Ενταξει, ουτε εμενα με καλυπτει πληρως εκει που θελω το Linux (για αυτο και χρησιμοποιω αποκλειστικα Vista), αλλα εσεις τα εχετε ισοπεδωσει ολα!

 

-----Προστέθηκε 17/1/2009 στις 01 : 22 : 58-----

 

 

3 εφαρμογές έχει όλες και όλες. αυτό δε νομίζω ότι το κάνει παραγωγικό για τον χρηστη e?

Δεν νομιζω να εχει καποιου ειδους προστασια για να σε αποτρεπει να βαλεις και δικες σου εφαρμογες! Αμα το παμε ετσι, τα Windows XP Embedded (ακομα και τα Vista που ειναι και οτι καινουργιο υπαρχει) δεν εχουν καν pdf reader μετα απο fresh install!

Επεξ/σία από Hetfield
Αυτόματη ένωση μηνυμάτων
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...